HIRDETÉS
HIRDETÉS
Nemzetisport.hu nyomtatott 2008.02.08 11:16 Frissítve: 2011.08.21 00:09

Három hónap kihagyás után hétvégén visszatérhet Luis Figo

Már a hétvégi fordulóban szeretne pályára lépni Luis Figo, az Internazionale labdarúgócsapatának portugál középpályása. A korábbi aranylabdás játékos három hónapot hagyott ki lábtörés miatt.

HIRDETÉS
Luis Figo (balra) akár már a Catania ellen is pályára léphet
Luis Figo (balra) akár már a Catania ellen is pályára léphet
Luis Figo visszatérése megoldhatja némileg az Inter középpályás-problémáit, hiszen Roberto Mancini az előző fordulóban kiállított Patrick Vieirára, valamint az izomsérüléssel bajlódó Dejan Sztankovicsra sem számíthat a hétvégén.

A portugál futballista hosszú időt hagyott ki, mostanra azonban saját állítása szerint felépült három hónapja elszenvedett lábtöréséből. A Gazzetta dello Sportnak adott nyilatkozatában elmondta, hogy szeretne pályára lépni már a Catania elleni vasárnapi bajnokin, de igazából az sem lenne gond, ha csak egy hét múlva kapna lehetőséget.

Figo egyetlen problémája az, hogy a hosszú kihagyás miatt hiányzik a meccsrutinja, ezt pedig csak akkor szerezheti vissza, ha minél többet a pályán van.

Az Internél a két brazil, Maicon és Cesar játékosa is kérdéses sérülés miatt, a hétközi válogatott meccset hátproblémái miatt kihagyó Marco Materazzi játékára viszont már jó esély van.
HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.09.15 00:08:11

Olasz labdarúgás BODNÁR ZALÁN

ALAPVONAL. Azok közé tartozom, akik a futball legizgalmasabb szereplőinek gyerekkorom óta az edzőket tartják, szinte bálványozom őket, és minden bizonnyal magam is nagyítom gyakran a szerepüket azáltal, hogy a szememben sorsalakító hadvezérek, napóleoni stratégák, igazi szellemi vezérek, a szakma legnagyobb, legmegbecsültebb képviselői.

2018.08.31 19:21:22

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

Remekül kezdtek a milánóiak, de az egyenlítés után lefagyott a Gattuso-gépezet, ám a végén Cutrone...

2018.08.28 16:34:07

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

NYÁRI TRANSZFERSOROZAT. Szuper kezdő, fillérekből? Ilyen a mesében sincs már, de viszonylag olcsón lehet építeni egy ütős 11-et.

2018.08.25 10:27:04

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

A gyenge kezdés után a torinóiak Pjanic és Mandzukic találatával bedarálták ellenfelüket.

2018.08.23 09:32:04

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

„Az öltözködés, a megjelenés fontos része a kultúránknak, mindegy, hogy nőkről vagy férfiakról van szó.”

HIRDETÉS
HIRDETÉS