HIRDETÉS
Nemzetisport.hu nyomtatott 2008.01.21 11:51 Frissítve: 2010.12.14 00:07

Adriano szerint minden adott, hogy visszatérjen az Interhez

Az olasz bajnoki címvédő Inter játékosa, Adriano rövidesen visszatérne Milánóba, jelenleg ugyanis a brazil Sao Paolóban játszik kölcsönben. A korábban drogproblémákkal és depresszióval küzdő klasszis kijelentette, készen áll arra, hogy újra segítse a Nerazzurrikat, és együtt tudna működni az együttes szakvezetőjével, Roberto Mancinivel, akivel még az előző szezon közben különbözött össze.

Adriano újra felhúzná az Inter mezét
Adriano újra felhúzná az Inter mezét
„Beismerem, hogy én vagyok a hibás a kialakult helyzetért” – beszélt őszintén Adriano a Gazzetta dello Sport című olasz sportlapnak.

„Múlt nyáron új fejezetet nyitottam az életemben. Azóta újra keményen dolgozom, és mindent megteszek a csapatba visszakerülés érdekében.”

„Attól függetlenül, hogy főleg miattam alakultak így a dolgok, Mancini szavazhatott volna nekem egy kicsivel több bizalmat. Miután összerúgtuk a port, csak kétszer vagy háromszor tett be a csapatba, majd végleg kirakott a keretből” – kesergett a brazil.

„Kérdeztem a mestert, miért teszi ezt velem, de nem válaszolt semmit. Természetesen az is belejátszhatott a döntésébe, hogy az Interben nagyon jó támadók vannak, de meg fogom neki mutatni, hogy van helyem ebben a csapatban.”

Adrianót mostanában többen hírbe hozták a Milannal, és nem is titkolta a támadó, hogy szimpatikus számára a városi rivális:

„Bárki boldog lenne ezen a Földön, ha felhúzhatná a Rossonerik mezét. Én sem vagyok kivétel ez alól.”

Adriano a nyárig szerepel kölcsönben a Sao Paolónál, a szerződés lejárta után pedig minden bizonnyal visszatér az Interhez.
2019.01.16 18:29:47

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

Egyetlen találat a dzsiddai olasz Szuperkupa-meccsen, a nagyokat hibázó Milan csak kapufáig jutott.

2019.01.10 13:13:26

Olasz labdarúgás BACSKAI JÁNOS

TÉLI ÁTIGAZOLÁSOK. André Silva a Juventusban, Higuaín Angliában köthet ki, eközben rengeteg fiatallal kacérkodik az Öreg Hölgy.

2018.12.07 19:54:02

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

Megfizetett az Inter a kihagyott ziccerekért, a címvédő Mandzukic találatával győzött odahaza.

2018.12.04 00:28:03

Olasz labdarúgás MONCZ ATTILA

ALAPVONAL. Megtehette volna, hogy elmegy a Real Madridba, hogy minimum kétszer annyit keressen, mint a Romában, de neki első volt a klub. Megmondta, az összes barátnőjét megcsalta, a Romát soha.

2018.11.11 20:20:19

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

Az argentin büntetőt rontott, és kiállíttatta magát, a torinóiak Mandzukic és Ronaldo találatával nyertek.