HIRDETÉS
HIRDETÉS
Nemzetisport.hu nyomtatott 2008.01.21 11:51 Frissítve: 2010.12.14 00:07

Adriano szerint minden adott, hogy visszatérjen az Interhez

Az olasz bajnoki címvédő Inter játékosa, Adriano rövidesen visszatérne Milánóba, jelenleg ugyanis a brazil Sao Paolóban játszik kölcsönben. A korábban drogproblémákkal és depresszióval küzdő klasszis kijelentette, készen áll arra, hogy újra segítse a Nerazzurrikat, és együtt tudna működni az együttes szakvezetőjével, Roberto Mancinivel, akivel még az előző szezon közben különbözött össze.

HIRDETÉS
Adriano újra felhúzná az Inter mezét
Adriano újra felhúzná az Inter mezét
„Beismerem, hogy én vagyok a hibás a kialakult helyzetért” – beszélt őszintén Adriano a Gazzetta dello Sport című olasz sportlapnak.

„Múlt nyáron új fejezetet nyitottam az életemben. Azóta újra keményen dolgozom, és mindent megteszek a csapatba visszakerülés érdekében.”

„Attól függetlenül, hogy főleg miattam alakultak így a dolgok, Mancini szavazhatott volna nekem egy kicsivel több bizalmat. Miután összerúgtuk a port, csak kétszer vagy háromszor tett be a csapatba, majd végleg kirakott a keretből” – kesergett a brazil.

„Kérdeztem a mestert, miért teszi ezt velem, de nem válaszolt semmit. Természetesen az is belejátszhatott a döntésébe, hogy az Interben nagyon jó támadók vannak, de meg fogom neki mutatni, hogy van helyem ebben a csapatban.”

Adrianót mostanában többen hírbe hozták a Milannal, és nem is titkolta a támadó, hogy szimpatikus számára a városi rivális:

„Bárki boldog lenne ezen a Földön, ha felhúzhatná a Rossonerik mezét. Én sem vagyok kivétel ez alól.”

Adriano a nyárig szerepel kölcsönben a Sao Paolónál, a szerződés lejárta után pedig minden bizonnyal visszatér az Interhez.
HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.09.15 00:08:11

Olasz labdarúgás BODNÁR ZALÁN

ALAPVONAL. Azok közé tartozom, akik a futball legizgalmasabb szereplőinek gyerekkorom óta az edzőket tartják, szinte bálványozom őket, és minden bizonnyal magam is nagyítom gyakran a szerepüket azáltal, hogy a szememben sorsalakító hadvezérek, napóleoni stratégák, igazi szellemi vezérek, a szakma legnagyobb, legmegbecsültebb képviselői.

2018.08.31 19:21:22

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

Remekül kezdtek a milánóiak, de az egyenlítés után lefagyott a Gattuso-gépezet, ám a végén Cutrone...

2018.08.28 16:34:07

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

NYÁRI TRANSZFERSOROZAT. Szuper kezdő, fillérekből? Ilyen a mesében sincs már, de viszonylag olcsón lehet építeni egy ütős 11-et.

2018.08.25 10:27:04

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

A gyenge kezdés után a torinóiak Pjanic és Mandzukic találatával bedarálták ellenfelüket.

2018.08.23 09:32:04

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

„Az öltözködés, a megjelenés fontos része a kultúránknak, mindegy, hogy nőkről vagy férfiakról van szó.”

HIRDETÉS
HIRDETÉS