HIRDETÉS
HIRDETÉS
Nemzetisport.hu nyomtatott 2007.11.19 16:24 Frissítve: 2011.05.01 00:04

Juventus-Inter versenyfutás lehet Juan Roman Riquelme kegyeiért

Az olasz médiában megjelent információk szerint az élvonalban szereplő Internazionale és a Juventus is szeretné megszerezni a januári átigazolási időszakban Villarreal középpályását, az argentin Juan Roman Riquelmét.

HIRDETÉS
Juan Roman Riquelme az argentin válogatottban tartja jó formáját, klubcsapatába mégsem kell
Reuters
Juan Roman Riquelme az argentin válogatottban tartja jó formáját, klubcsapatába mégsem kell

Szavazás

Melyik csapat nyeri az olasz labdarúgó-bajnokságot?

Írja be az itt látható számot!
Az már szinte biztos, hogy Juan Roman Riquelme elhagyja jelenlegi csapatát, a spanyol bajnokságban szereplő Villarrealt. Az argentin viszonya teljesen megromlott a gárda vezetőedzőjével, Manuel Pellegrinivel, aki nem tart igényt az argentin szolgálataira.

Az olasz média azonban megszellőztette azoknak a kluboknak a névsorát, amelyek versenyben lehetnek a még mindig kiváló középpályás megszerzésért folytatott harcban.

Ezek szerint Olaszországban hatalmas "rangadót" játszhat egymással két nagycsapat. Az átigazolási piac Derby d’Italiáján az Internazionale és a Juventus nézhet egymással farkasszemet.

A hogy azt már korábban megírtuk, Roberto Mancini a hírek szerint a sérült Luis Figo helyettesét látná az argentin játékosban. Most Riquelme honfitársa, a szintén a kék-feketék kötelékéhez tartozó Walter Samuel is megszólalt, aki szerint hatalmas erősítés lenne a Bolivia ellen két találatot szerző iránytó.

"Sokan mondják róla, hogy lassú, de ezek a megnyilvánulások csak nevetésre késztetnek" - mosolygott a középpályás teljesítményét bírálókon "A Fal" becenévre hallgató középhátvéd.

"Örülnék, ha az Interbe igazolna" - folytatta Samuel, aki hozzátette, hogy a labda viszont gyorsan mozog, amikor Riquelménél van.

Arról már korábban is beszámoltunk, hogy a másik kérő az élvonalba idén visszajutó Juventus. A torinói egylet a leigazolása óta csalódást keltő teljesítményt nyújtó portugál Tiago Mendest adná Riquelméért.

Az olaszok szerint azonban az sem elképzelhetetlen, hogy végül az AC Milan vagy a Real Madrid lesz a befutó. Egy biztos: a téli átigazolási szezonban minden eldől.
HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.09.15 00:08:11

Olasz labdarúgás BODNÁR ZALÁN

ALAPVONAL. Azok közé tartozom, akik a futball legizgalmasabb szereplőinek gyerekkorom óta az edzőket tartják, szinte bálványozom őket, és minden bizonnyal magam is nagyítom gyakran a szerepüket azáltal, hogy a szememben sorsalakító hadvezérek, napóleoni stratégák, igazi szellemi vezérek, a szakma legnagyobb, legmegbecsültebb képviselői.

2018.08.31 19:21:22

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

Remekül kezdtek a milánóiak, de az egyenlítés után lefagyott a Gattuso-gépezet, ám a végén Cutrone...

2018.08.28 16:34:07

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

NYÁRI TRANSZFERSOROZAT. Szuper kezdő, fillérekből? Ilyen a mesében sincs már, de viszonylag olcsón lehet építeni egy ütős 11-et.

2018.08.25 10:27:04

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

A gyenge kezdés után a torinóiak Pjanic és Mandzukic találatával bedarálták ellenfelüket.

2018.08.23 09:32:04

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

„Az öltözködés, a megjelenés fontos része a kultúránknak, mindegy, hogy nőkről vagy férfiakról van szó.”

HIRDETÉS
HIRDETÉS