HIRDETÉS
HIRDETÉS
Nemzetisport.hu nyomtatott 2007.11.19 16:24 Frissítve: 2011.05.01 00:04

Juventus-Inter versenyfutás lehet Juan Roman Riquelme kegyeiért

Az olasz médiában megjelent információk szerint az élvonalban szereplő Internazionale és a Juventus is szeretné megszerezni a januári átigazolási időszakban Villarreal középpályását, az argentin Juan Roman Riquelmét.

HIRDETÉS
Juan Roman Riquelme az argentin válogatottban tartja jó formáját, klubcsapatába mégsem kell
Reuters
Juan Roman Riquelme az argentin válogatottban tartja jó formáját, klubcsapatába mégsem kell

Szavazás

Melyik csapat nyeri az olasz labdarúgó-bajnokságot?

Írja be az itt látható számot!
Az már szinte biztos, hogy Juan Roman Riquelme elhagyja jelenlegi csapatát, a spanyol bajnokságban szereplő Villarrealt. Az argentin viszonya teljesen megromlott a gárda vezetőedzőjével, Manuel Pellegrinivel, aki nem tart igényt az argentin szolgálataira.

Az olasz média azonban megszellőztette azoknak a kluboknak a névsorát, amelyek versenyben lehetnek a még mindig kiváló középpályás megszerzésért folytatott harcban.

Ezek szerint Olaszországban hatalmas "rangadót" játszhat egymással két nagycsapat. Az átigazolási piac Derby d’Italiáján az Internazionale és a Juventus nézhet egymással farkasszemet.

A hogy azt már korábban megírtuk, Roberto Mancini a hírek szerint a sérült Luis Figo helyettesét látná az argentin játékosban. Most Riquelme honfitársa, a szintén a kék-feketék kötelékéhez tartozó Walter Samuel is megszólalt, aki szerint hatalmas erősítés lenne a Bolivia ellen két találatot szerző iránytó.

"Sokan mondják róla, hogy lassú, de ezek a megnyilvánulások csak nevetésre késztetnek" - mosolygott a középpályás teljesítményét bírálókon "A Fal" becenévre hallgató középhátvéd.

"Örülnék, ha az Interbe igazolna" - folytatta Samuel, aki hozzátette, hogy a labda viszont gyorsan mozog, amikor Riquelménél van.

Arról már korábban is beszámoltunk, hogy a másik kérő az élvonalba idén visszajutó Juventus. A torinói egylet a leigazolása óta csalódást keltő teljesítményt nyújtó portugál Tiago Mendest adná Riquelméért.

Az olaszok szerint azonban az sem elképzelhetetlen, hogy végül az AC Milan vagy a Real Madrid lesz a befutó. Egy biztos: a téli átigazolási szezonban minden eldől.
HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.11.11 20:20:19

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

Az argentin büntetőt rontott, és kiállíttatta magát, a torinóiak Mandzukic és Ronaldo találatával nyertek.

2018.11.10 10:35:40

Olasz labdarúgás CSILLAG PÉTER

Berlusconi a moziban: a Silvio és a többiek az öntörvényű exminiszterelnök és volt Milan-vezér világáról rántja le a leplet.

2018.10.21 20:11:24

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

A Milan mumusa a 92. percben döntötte el a rangadót, amelyen főleg az első félidő hozott élvezetes játékot.

2018.10.11 10:43:59

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

Az olasz Virtus Entella három hete nem játszhatott tétmeccset. Pedig már Cassano is edzésbe állt…

2018.09.15 00:08:11

Olasz labdarúgás BODNÁR ZALÁN

ALAPVONAL. Azok közé tartozom, akik a futball legizgalmasabb szereplőinek gyerekkorom óta az edzőket tartják, szinte bálványozom őket, és minden bizonnyal magam is nagyítom gyakran a szerepüket azáltal, hogy a szememben sorsalakító hadvezérek, napóleoni stratégák, igazi szellemi vezérek, a szakma legnagyobb, legmegbecsültebb képviselői.

HIRDETÉS
HIRDETÉS