HIRDETÉS
HIRDETÉS
Nemzetisport.hu nyomtatott 2007.11.05 12:56 Frissítve: 2010.10.28 02:39

Az Internazionale a télen már mindenképpen megválna Adrianótól

Olasz és török források is úgy értesültek, hogy a Fenerbahce öt millió eurós ajánlatot tett az Internél a helyét továbbra sem találó Adrianóért. Az isztambuli klub a januári átigazolási szezonban szeretné a török nagyvárosba költöztetni a sztárt.

HIRDETÉS
Adriano nincs megelégedve a jelenlegi helyzettel az Internél
Adriano nincs megelégedve a jelenlegi helyzettel az Internél

Szavazás

Melyik csapat nyeri az olasz labdarúgó-bajnokságot?

Írja be az itt látható számot!
A legújabb hírek szerint úgy néz ki, hogy Robert Mancini és az Inter vezetői útilaput kötnének a brazil csillag lábára, és szinte jelképes áron, öt millió euróért eleresztenék a nehezen kezelhető sztárt.

Nagyon valószínű, Mancini megunta az állandó viszálykodást Adrianóval, és mostmár Massimo Moratti elnök is áldását adja a csatár távozására.

A Fenerbahce áll a dolog elébe, nem okozna gondot számukra letenni az asztalra ezt az összeget, ráadásul Adriano éves fizetésére sem sajnálnának ötmillió eurót.

Adrianót még vonzóbbá teszi az európai elitklubok számára, hogy nem jelölték az Inter BL-keretébe.

Mérget lehet venni arra tehát, hogy a Flamengo, Fiorentina, Parma, és korábban az Inter színeiben is a gólokat ontó klasszis távozik a kék-feketéktől télen.

Adriano jelen pillanatban David Suazo, Zlatan Ibrahimovic, Julio Cruz és Hernan Crespo mögött csak az ötödik csatárnak számít a milánóiaknál.

Mint ismeretes, az előző szezon igencsak feszültségekkel telire sikerült Adriano életében. A kiváló csatár nem a pályán mutatott remek teljesítményével, hanem inkább "kibontakozó" alkoholizmusával került az újságok címlapjára.
HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.11.11 20:20:19

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

Az argentin büntetőt rontott, és kiállíttatta magát, a torinóiak Mandzukic és Ronaldo találatával nyertek.

2018.11.10 10:35:40

Olasz labdarúgás CSILLAG PÉTER

Berlusconi a moziban: a Silvio és a többiek az öntörvényű exminiszterelnök és volt Milan-vezér világáról rántja le a leplet.

2018.10.21 20:11:24

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

A Milan mumusa a 92. percben döntötte el a rangadót, amelyen főleg az első félidő hozott élvezetes játékot.

2018.10.11 10:43:59

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

Az olasz Virtus Entella három hete nem játszhatott tétmeccset. Pedig már Cassano is edzésbe állt…

2018.09.15 00:08:11

Olasz labdarúgás BODNÁR ZALÁN

ALAPVONAL. Azok közé tartozom, akik a futball legizgalmasabb szereplőinek gyerekkorom óta az edzőket tartják, szinte bálványozom őket, és minden bizonnyal magam is nagyítom gyakran a szerepüket azáltal, hogy a szememben sorsalakító hadvezérek, napóleoni stratégák, igazi szellemi vezérek, a szakma legnagyobb, legmegbecsültebb képviselői.

HIRDETÉS
HIRDETÉS