Nemzetisport.hu nyomtatott 2007.11.05 12:56 Frissítve: 2010.10.28 02:39

Az Internazionale a télen már mindenképpen megválna Adrianótól

Olasz és török források is úgy értesültek, hogy a Fenerbahce öt millió eurós ajánlatot tett az Internél a helyét továbbra sem találó Adrianóért. Az isztambuli klub a januári átigazolási szezonban szeretné a török nagyvárosba költöztetni a sztárt.

Adriano nincs megelégedve a jelenlegi helyzettel az Internél
Adriano nincs megelégedve a jelenlegi helyzettel az Internél

Szavazás

Melyik csapat nyeri az olasz labdarúgó-bajnokságot?

Írja be az itt látható számot!
A legújabb hírek szerint úgy néz ki, hogy Robert Mancini és az Inter vezetői útilaput kötnének a brazil csillag lábára, és szinte jelképes áron, öt millió euróért eleresztenék a nehezen kezelhető sztárt.

Nagyon valószínű, Mancini megunta az állandó viszálykodást Adrianóval, és mostmár Massimo Moratti elnök is áldását adja a csatár távozására.

A Fenerbahce áll a dolog elébe, nem okozna gondot számukra letenni az asztalra ezt az összeget, ráadásul Adriano éves fizetésére sem sajnálnának ötmillió eurót.

Adrianót még vonzóbbá teszi az európai elitklubok számára, hogy nem jelölték az Inter BL-keretébe.

Mérget lehet venni arra tehát, hogy a Flamengo, Fiorentina, Parma, és korábban az Inter színeiben is a gólokat ontó klasszis távozik a kék-feketéktől télen.

Adriano jelen pillanatban David Suazo, Zlatan Ibrahimovic, Julio Cruz és Hernan Crespo mögött csak az ötödik csatárnak számít a milánóiaknál.

Mint ismeretes, az előző szezon igencsak feszültségekkel telire sikerült Adriano életében. A kiváló csatár nem a pályán mutatott remek teljesítményével, hanem inkább "kibontakozó" alkoholizmusával került az újságok címlapjára.
2020.03.26 21:53:51

Olasz labdarúgás I. SZ.

Százöt évvel ezelőtt az olaszok hadüzenete fosztotta meg a klubot a bajnoki cím lehetőségétől.

2020.03.08 20:17:51

Olasz labdarúgás T. I.

A torinói együttes a második félidőben taktikailag fölébe nőtt milánói riválisának a koronavírus miatt zárt kapussá tett rangadón.

2020.02.21 09:44:31

Olasz labdarúgás B. O. L.

Aligha panaszkodhat Georgina Rodríguez arra, hogy ne halmozná el mindenféle értéktárggyal CR.

2020.02.17 11:28:11

Olasz labdarúgás KOCSMÁR-TÓTH ISTVÁN

Egy veterán bosnyák, egy tízmilliós középhátvéd és egy légiósként megbukott csatár álomtörténete – Simone Inzaghi rendezésében.

2020.02.16 19:42:53

Olasz labdarúgás RUSZNÁK GYÖRGY

Helyet cserélt egymással a tabellán a két csapat a remek meccs után.