HIRDETÉS
HIRDETÉS
Nemzetisport.hu nyomtatott 2007.06.24 22:42 Frissítve: 2010.10.28 02:39

Antonio Cassano az olasz bajnok Internazionalével kacérkodik

Antonio Cassanóról az olasz labdarúgás fenegyerekéről hónapok óta nem lehetett hallani, a spanyol bajnoki szezon végeztével azonban újra a sajtó elé állt a technikás játékos. Olasz lapok a napokban az Interrel hozták szóba a támadót, s a legújabb híresztelés zene volt Cassano füleinek, nem is tudta kihagyni, hogy reagáljon a hazatérésével kapcsolatos pletykákra.

HIRDETÉS
Antonio Cassano odébbállhat Madridból, Milánó lehet a következő állomás
Antonio Cassano odébbállhat Madridból, Milánó lehet a következő állomás
Cassano a Sky Sport Italia televíziócsatornának adott interjújában kijelentette, rendkívüli módón becsüli Massimo Moratti és Roberto Mancini munkáját, amelynek nagyban köszönhető, hogy a kék-feketék utcahosszal nyerték az idei Serie A-t.

„Mancini mindig is kedves dolgokat mondott rólam, és én ezt még soha nem háláltam meg neki. Azt hiszem rokon lelkek vagyunk, ő is követett el hibákat forró fejjel fiatalkorában, akárcsak én.

Moratti? Ha valaki akkor ő tudja miről szól a futball! Úgy tudom nem vagyok a begyében Moratti úrnak, de köszönettel tartoznék neki is, amennyiben az Inter fel karolná a sorsomat.”

Az Internél a hírek szerint 5 millió eurót (1,3 milliárd forint) szánnának a problémás zsenire. Bár Mancini szívesen látná a csapatban a Bariban felfedezett csatárt, Moratti klubelnök még nem adta áldását a transzferre, gondolva a milánói csapat remek öltözői hangulatára.

Cassano az interjúban a spanyol bajnoki címről is beszélt, és úgy érzi, ha csupán egy nagyon kis szelet is, de neki is kijut a tortából. Azt is igyekezett hangsúlyozni, igazi csapattagnak érezte magát, hiszen számos jóbarátra lelt a királyi gárda öltözőjében.

Mint tudvalevő, Cassano viszonya 2006 végén csúnyán elmérgesült korábbi kedvenc trénerével, Fabio Capellóval, így az egész szezonban csupán 14 mérkőzésen vehetett részt, legtöbbször csereként.

A szezon utolsó két hónapjában azonban nem (csak) a vezetőedzővel való kapcsolata, hanem sérülése akadályozta meg abban, hogy segítségére legyen a galaktikusoknak.

Fabio Capello korábban úgy nyilatkozott, ha ő marad a tréner, a felépülése után újabb esélyt adna a csatárnak.

Jelen állás szerint viszont egyikük madridi maradására sem merne épelméjű ember nagyobb összeget fogadni.

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.09.15 00:08:11

Olasz labdarúgás BODNÁR ZALÁN

ALAPVONAL. Azok közé tartozom, akik a futball legizgalmasabb szereplőinek gyerekkorom óta az edzőket tartják, szinte bálványozom őket, és minden bizonnyal magam is nagyítom gyakran a szerepüket azáltal, hogy a szememben sorsalakító hadvezérek, napóleoni stratégák, igazi szellemi vezérek, a szakma legnagyobb, legmegbecsültebb képviselői.

2018.08.31 19:21:22

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

Remekül kezdtek a milánóiak, de az egyenlítés után lefagyott a Gattuso-gépezet, ám a végén Cutrone...

2018.08.28 16:34:07

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

NYÁRI TRANSZFERSOROZAT. Szuper kezdő, fillérekből? Ilyen a mesében sincs már, de viszonylag olcsón lehet építeni egy ütős 11-et.

2018.08.25 10:27:04

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

A gyenge kezdés után a torinóiak Pjanic és Mandzukic találatával bedarálták ellenfelüket.

2018.08.23 09:32:04

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

„Az öltözködés, a megjelenés fontos része a kultúránknak, mindegy, hogy nőkről vagy férfiakról van szó.”

HIRDETÉS
HIRDETÉS