Nemzetisport.hu nyomtatott 2007.06.18 19:29 Frissítve: 2011.06.22 00:02

Galliani: A Milan első számú kiszemeltje Eto’o, a Barca támadója

Az olasz klub alelnöke bejelentette, hogy a Milan mindent meg fog tenni a Bercelona kameruni csatára, Samuel Eto’o szerződtetéséért. Szó volt a Sevcsenko-ügy - ha beszélni lehet ilyesmiről - jelenlegi állásáról, ugyanakkor mindenki tudtára adta: bár sok érdeklődő van, a csapat brazil középpályása ás játékmestere, Kaká nem eladó. A Bajnokok Ligája-győztes csapat további erősítését tervezik, Kaká eladása pedig fimoan szólva sem lenne az.

Samuel Eto'o neve korábban már a Real Madriddal kapcsolatban is felmerült, most pedig itt az új érdeklődő: a Milan
Reuters
Samuel Eto'o neve korábban már a Real Madriddal kapcsolatban is felmerült, most pedig itt az új érdeklődő: a Milan
„Elsődleges célunk a következő szezonra, hogy megszerezzük Samuel Eto’o-t. Ha a csapat költségvetése lehetővé teszi, akkor részünkről nincs akadálya az átigazolásnak” - nyilatkozta Adriano Galliani, a milánóiak alelnöke a klub hivatalos honlapján (www.acmilan.com).

„Másrészt vele tovább erősödik az a csapat, amely idén megnyerte a Bajnokok Ligáját, Ráadásul az új kiírásban már Ronaldo is a keretben lesz.”

A csapatot pedig semmi esetre sem szeretnék gyengíteni, így nem meglepő az a bejelentés, miszerint Ricardo Leite Dos Santost, ismertebb nevén Kakát senkinek sem kívánják eladni.

"Ugyanazt mondhatom, mint amit a Barcelona Ronaldinhóval kapcsolatban: szóba sem jöhet, hogy elengedjük. Jelenleg ő a világ legjobb futballistája és nem utolsó sorban kiváló személyiség."

A Real Madrid kívánságlistáján hosszú ideje szerepel a brazil világbajnok, akinek 2011-ig szól a szerződés a Milanhoz.

Ramon Calderón madridi klubelnök megválasztása előtt ígéretet tett arra, hogy megpróbálja Madridba csábítani a támadó középpályást, de szándékának a jelek szerint nehéz lesz érvényt szereznie.

Újságírói kérdésre Silvio Berlusconi kijelentését, miszerint boldog lenne, ha Andrij Sevcsenko újra Milan-mezben futna pályára, Galliani így kommentálta:

„Az elnök úr és én az utóbbi harminc évben minden fontos dologban egyetértettünk” - majd visszatérve az ukrán klasszis megszerzésére hozzátette: - „Állandó kapcsolatban vagyunk a Chelsea illetékeseivel. Ki tudja? Bármi megtörténhet.”

Az olasz klub a BL-győzelem mellett az idei szezonban - büntetése ellenére negyedik helyen végzett a Serie A-ban.
2019.12.11 22:16:51

Olasz labdarúgás CSINTA SAMU

ALAPVONAL. Olyan klubok listája, ahonnan kirúgottnak lenni is kész dicsőség. Mert hogy előbb oda kellett kerülni. Szóval Ancelotti is túl fogja élni. Nekünk pedig marad az értetlenség, illetve a felismerés.

2019.12.06 17:55:26

Olasz labdarúgás H. D.

Sorozatban a negyedik döntetlenjét játszotta egymással a két csapat a Serie A-ban.

2019.11.12 20:12:43

Olasz labdarúgás MALONYAI PÉTER

NS-VÉLEMÉNY. A főnökei nem törnek pálcát felette, csak mossák a kezüket.

2019.11.10 12:23:17

Olasz labdarúgás H. D.

Sarri már az 55. percben lecserélte Cristiano Ronaldót, aki azonnal az öltözőbe sietett…

2019.11.02 13:58:25

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

Zaniolo bombázott, Veretout büntetett, a nápolyiak meg bánhatják az első félidőben kihagyott lehetőségeket.