HIRDETÉS
HIRDETÉS
Nemzetisport.hu nyomtatott 2007.05.29 16:28 Frissítve: 2011.08.10 00:03

Luis Figo lefújta az arab kalandot, maradhat az Inter együttesénél

A legújabb Portugáliából érkező hírek szerint az Inter középpályása, Luis Figo felbontja az év elején megkötött szerződését az Al Ittihad nevű szaúd-arábiai klubbal. A luzitán sajtó szerint Figo arra hivatkozik, hogy az arab klub és elnöke, al-Balvi sejk szerződésszegést követett el, ezért kilép a kontraktusból és kárpótlást sem fog fizetni.

HIRDETÉS
Figo és al-Balvi sejk végül nem tudott dűlőre jutni egymással
Figo és al-Balvi sejk végül nem tudott dűlőre jutni egymással
A portugál O Jogo és A Bola újságok ma délután közölték internetes honlapjukon, hogy Luis Figo visszamondja a szerződését az Al Ittihad nevű szaúd-arábiai klubbal. A portugál klasszis januárban kötelezte el magát a 2004-ben és 2005-ben az ázsiai Bajnokok Ligáját megnyerő együtteshez, és szeptembertől költözött volna egy évre Szaúd-Arábiába.

„A 2007. január 4-i megállapodásunkat követően az Al Ittihad nem tartotta be a szerződés írásban rögzített feltételeit, és mivel egyoldalú szerződésszegésről van szó, ezért nem jár kompenzáció a kontraktus felmondása miatt a klubnak.

Azzal a hozzáállással amelyet az Al Ittihad és különösen Manszur al-Balvi képviselt, nem tartották tiszteletben a szerződésben leírtakat. Az ügyről értesítjük a FIFA illetékes testületét is.” –szólt Figo kommünikéje, amely ma délután került napvilágra.

Figo és menedzsmentje elsősorban Manszur al-Balvira, a klub dúsgazdag tulajdonosára haragudott meg, vélhetően a szerződés bizonyos anyagi részleteivel lehet kapcsolatos nézeteltérésük.

A Sporting Lisszabonnál, az FC Barcelonánál és a Real Madridnál is megfordult, 127-szeres válogatott sztár azért kívánt távozni az év elején Milánóból, mert Roberto Mancini vezetőedző legtöbbször csak csereként számított rá. A tavaszi szezonban azonban kulcsember volt a Serie A-ban toronymagasan, 97 ponttal az első helyen végző kék-feketéknél, és könnyen lehet szívesen „lehúzna” még egy vagy két szezont az Inter mezében.
HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.11.11 20:20:19

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

Az argentin büntetőt rontott, és kiállíttatta magát, a torinóiak Mandzukic és Ronaldo találatával nyertek.

2018.11.10 10:35:40

Olasz labdarúgás CSILLAG PÉTER

Berlusconi a moziban: a Silvio és a többiek az öntörvényű exminiszterelnök és volt Milan-vezér világáról rántja le a leplet.

2018.10.21 20:11:24

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

A Milan mumusa a 92. percben döntötte el a rangadót, amelyen főleg az első félidő hozott élvezetes játékot.

2018.10.11 10:43:59

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

Az olasz Virtus Entella három hete nem játszhatott tétmeccset. Pedig már Cassano is edzésbe állt…

2018.09.15 00:08:11

Olasz labdarúgás BODNÁR ZALÁN

ALAPVONAL. Azok közé tartozom, akik a futball legizgalmasabb szereplőinek gyerekkorom óta az edzőket tartják, szinte bálványozom őket, és minden bizonnyal magam is nagyítom gyakran a szerepüket azáltal, hogy a szememben sorsalakító hadvezérek, napóleoni stratégák, igazi szellemi vezérek, a szakma legnagyobb, legmegbecsültebb képviselői.

HIRDETÉS
HIRDETÉS