HIRDETÉS
HIRDETÉS
Nemzetisport.hu nyomtatott 2007.05.29 16:28 Frissítve: 2011.08.10 00:03

Luis Figo lefújta az arab kalandot, maradhat az Inter együttesénél

A legújabb Portugáliából érkező hírek szerint az Inter középpályása, Luis Figo felbontja az év elején megkötött szerződését az Al Ittihad nevű szaúd-arábiai klubbal. A luzitán sajtó szerint Figo arra hivatkozik, hogy az arab klub és elnöke, al-Balvi sejk szerződésszegést követett el, ezért kilép a kontraktusból és kárpótlást sem fog fizetni.

HIRDETÉS
Figo és al-Balvi sejk végül nem tudott dűlőre jutni egymással
Figo és al-Balvi sejk végül nem tudott dűlőre jutni egymással
A portugál O Jogo és A Bola újságok ma délután közölték internetes honlapjukon, hogy Luis Figo visszamondja a szerződését az Al Ittihad nevű szaúd-arábiai klubbal. A portugál klasszis januárban kötelezte el magát a 2004-ben és 2005-ben az ázsiai Bajnokok Ligáját megnyerő együtteshez, és szeptembertől költözött volna egy évre Szaúd-Arábiába.

„A 2007. január 4-i megállapodásunkat követően az Al Ittihad nem tartotta be a szerződés írásban rögzített feltételeit, és mivel egyoldalú szerződésszegésről van szó, ezért nem jár kompenzáció a kontraktus felmondása miatt a klubnak.

Azzal a hozzáállással amelyet az Al Ittihad és különösen Manszur al-Balvi képviselt, nem tartották tiszteletben a szerződésben leírtakat. Az ügyről értesítjük a FIFA illetékes testületét is.” –szólt Figo kommünikéje, amely ma délután került napvilágra.

Figo és menedzsmentje elsősorban Manszur al-Balvira, a klub dúsgazdag tulajdonosára haragudott meg, vélhetően a szerződés bizonyos anyagi részleteivel lehet kapcsolatos nézeteltérésük.

A Sporting Lisszabonnál, az FC Barcelonánál és a Real Madridnál is megfordult, 127-szeres válogatott sztár azért kívánt távozni az év elején Milánóból, mert Roberto Mancini vezetőedző legtöbbször csak csereként számított rá. A tavaszi szezonban azonban kulcsember volt a Serie A-ban toronymagasan, 97 ponttal az első helyen végző kék-feketéknél, és könnyen lehet szívesen „lehúzna” még egy vagy két szezont az Inter mezében.
HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.09.15 00:08:11

Olasz labdarúgás BODNÁR ZALÁN

ALAPVONAL. Azok közé tartozom, akik a futball legizgalmasabb szereplőinek gyerekkorom óta az edzőket tartják, szinte bálványozom őket, és minden bizonnyal magam is nagyítom gyakran a szerepüket azáltal, hogy a szememben sorsalakító hadvezérek, napóleoni stratégák, igazi szellemi vezérek, a szakma legnagyobb, legmegbecsültebb képviselői.

2018.08.31 19:21:22

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

Remekül kezdtek a milánóiak, de az egyenlítés után lefagyott a Gattuso-gépezet, ám a végén Cutrone...

2018.08.28 16:34:07

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

NYÁRI TRANSZFERSOROZAT. Szuper kezdő, fillérekből? Ilyen a mesében sincs már, de viszonylag olcsón lehet építeni egy ütős 11-et.

2018.08.25 10:27:04

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

A gyenge kezdés után a torinóiak Pjanic és Mandzukic találatával bedarálták ellenfelüket.

2018.08.23 09:32:04

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

„Az öltözködés, a megjelenés fontos része a kultúránknak, mindegy, hogy nőkről vagy férfiakról van szó.”

HIRDETÉS
HIRDETÉS