HIRDETÉS
HIRDETÉS
Nemzetisport.hu nyomtatott 2007.05.02 12:52 Frissítve: 2010.10.28 02:39

Deco ügynöke Milánóban tárgyal az Internazionale illetékeseivel

Újabb állomásához közeledik Deco transzferügye. Jorge Mendes, Deco játékosügynöke ugyanis Milánóba érkezett, hogy a friss olasz bajnok együttes vezetőivel tárgyaljon a portugál válogatott klasszis következő szezontól való leigazolásáról.

HIRDETÉS
Olaszország vagy Spanyolország? - Talán Deco is felteszi még magának párszor ezt a kérdést
Olaszország vagy Spanyolország? - Talán Deco is felteszi még magának párszor ezt a kérdést
A Barcelona csillagának, a Portóval és Barcelonával is BL-t nyerő Decónak Olaszországba igazolásáról számos pletyka látott már napvilágot, ám az ügy most kezd komolyra fordulni.

A tekintélyes La Gazzetta dello Sport értesülései szerint a brazil származású játékos ügynöke a mai napot Milánóban tölti. A menedzser persze nem a milánói dóm pompás márványszobraira kíváncsi elsősorban, hanem Massimo Morattival és az Inter vezetőségével tárgyal a játékos esetleges Milánóba szerződéséről.

Deco egyelőre jól érzi magát Barcelonában, de ahogy a csillagok állása változik Barcelona egén, úgy az ő sorsában is könnyen fordulat állhat elő. Már csak azért is, mert a katalánoknál régi óhaj Frank Lampard leigazolása, akinek a nyáron lehetősége nyílhat kivásárolni magát a 2009-ben lejáró szerződéséből.

Jorge Mendes erre a forgatókönyvre is gondolhat, amikor meghallgatja az Inter illetékeseit. Az alkalomra az olasz sportnapilap szerint konkrét árajánlattal is készülnek a kék-fekete klubnál.

Az elnök, Massimo Moratti többször felvetette aDeco leigazolásának ötletét, ami azért is lenne értékes igazolás a milánóiaknak, mert nyáron a csapat egyik futballvirtuóza, Figo elhagyja klubot, és Szaúd-Arábiába igazol.

Az Internek pedig a középpályán nagy szüksége lenne olyan fazonszabászra, aki ha nem is Figo posztján játszik, de hasonlóan ötletes játékkal tudna előrukkolni az Inter mezében.
HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.09.15 00:08:11

Olasz labdarúgás BODNÁR ZALÁN

ALAPVONAL. Azok közé tartozom, akik a futball legizgalmasabb szereplőinek gyerekkorom óta az edzőket tartják, szinte bálványozom őket, és minden bizonnyal magam is nagyítom gyakran a szerepüket azáltal, hogy a szememben sorsalakító hadvezérek, napóleoni stratégák, igazi szellemi vezérek, a szakma legnagyobb, legmegbecsültebb képviselői.

2018.08.31 19:21:22

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

Remekül kezdtek a milánóiak, de az egyenlítés után lefagyott a Gattuso-gépezet, ám a végén Cutrone...

2018.08.28 16:34:07

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

NYÁRI TRANSZFERSOROZAT. Szuper kezdő, fillérekből? Ilyen a mesében sincs már, de viszonylag olcsón lehet építeni egy ütős 11-et.

2018.08.25 10:27:04

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

A gyenge kezdés után a torinóiak Pjanic és Mandzukic találatával bedarálták ellenfelüket.

2018.08.23 09:32:04

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

„Az öltözködés, a megjelenés fontos része a kultúránknak, mindegy, hogy nőkről vagy férfiakról van szó.”

HIRDETÉS
HIRDETÉS