HIRDETÉS
HIRDETÉS
Nemzetisport.hu nyomtatott 2007.05.02 12:52 Frissítve: 2010.10.28 02:39

Deco ügynöke Milánóban tárgyal az Internazionale illetékeseivel

Újabb állomásához közeledik Deco transzferügye. Jorge Mendes, Deco játékosügynöke ugyanis Milánóba érkezett, hogy a friss olasz bajnok együttes vezetőivel tárgyaljon a portugál válogatott klasszis következő szezontól való leigazolásáról.

HIRDETÉS
Olaszország vagy Spanyolország? - Talán Deco is felteszi még magának párszor ezt a kérdést
Olaszország vagy Spanyolország? - Talán Deco is felteszi még magának párszor ezt a kérdést
A Barcelona csillagának, a Portóval és Barcelonával is BL-t nyerő Decónak Olaszországba igazolásáról számos pletyka látott már napvilágot, ám az ügy most kezd komolyra fordulni.

A tekintélyes La Gazzetta dello Sport értesülései szerint a brazil származású játékos ügynöke a mai napot Milánóban tölti. A menedzser persze nem a milánói dóm pompás márványszobraira kíváncsi elsősorban, hanem Massimo Morattival és az Inter vezetőségével tárgyal a játékos esetleges Milánóba szerződéséről.

Deco egyelőre jól érzi magát Barcelonában, de ahogy a csillagok állása változik Barcelona egén, úgy az ő sorsában is könnyen fordulat állhat elő. Már csak azért is, mert a katalánoknál régi óhaj Frank Lampard leigazolása, akinek a nyáron lehetősége nyílhat kivásárolni magát a 2009-ben lejáró szerződéséből.

Jorge Mendes erre a forgatókönyvre is gondolhat, amikor meghallgatja az Inter illetékeseit. Az alkalomra az olasz sportnapilap szerint konkrét árajánlattal is készülnek a kék-fekete klubnál.

Az elnök, Massimo Moratti többször felvetette aDeco leigazolásának ötletét, ami azért is lenne értékes igazolás a milánóiaknak, mert nyáron a csapat egyik futballvirtuóza, Figo elhagyja klubot, és Szaúd-Arábiába igazol.

Az Internek pedig a középpályán nagy szüksége lenne olyan fazonszabászra, aki ha nem is Figo posztján játszik, de hasonlóan ötletes játékkal tudna előrukkolni az Inter mezében.
HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.11.11 20:20:19

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

Az argentin büntetőt rontott, és kiállíttatta magát, a torinóiak Mandzukic és Ronaldo találatával nyertek.

2018.11.10 10:35:40

Olasz labdarúgás CSILLAG PÉTER

Berlusconi a moziban: a Silvio és a többiek az öntörvényű exminiszterelnök és volt Milan-vezér világáról rántja le a leplet.

2018.10.21 20:11:24

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

A Milan mumusa a 92. percben döntötte el a rangadót, amelyen főleg az első félidő hozott élvezetes játékot.

2018.10.11 10:43:59

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

Az olasz Virtus Entella három hete nem játszhatott tétmeccset. Pedig már Cassano is edzésbe állt…

2018.09.15 00:08:11

Olasz labdarúgás BODNÁR ZALÁN

ALAPVONAL. Azok közé tartozom, akik a futball legizgalmasabb szereplőinek gyerekkorom óta az edzőket tartják, szinte bálványozom őket, és minden bizonnyal magam is nagyítom gyakran a szerepüket azáltal, hogy a szememben sorsalakító hadvezérek, napóleoni stratégák, igazi szellemi vezérek, a szakma legnagyobb, legmegbecsültebb képviselői.

HIRDETÉS
HIRDETÉS