HIRDETÉS
HIRDETÉS
Nemzetisport.hu nyomtatott 2007.04.09 14:31 Frissítve: 2010.11.09 00:04

A francia, akinek nagyon hiányzik Anglia: Patrick Vieira

Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Internazionale játékosának, Patrick Vieirának hiányzik Anglia. A Juventusban is megfordult középpályás válogatottbéli csapattársáról is beszélt, szerinte Thierry Henry remekül döntött, amikor az Arsenalban maradt.

HIRDETÉS
Patrick Vieira talán egyszer még visszatér egykori csapatába, az Arsenalba
Patrick Vieira talán egyszer még visszatér egykori csapatába, az Arsenalba
Az Internazionale középpályása beismerte, hogy nagyon hiányzik neki Anglia és a szenvedély, amivel a szigetországi szurkolók viszonyulnak kedvenc sportágához, a labdarúgáshoz.
Patrick Vieira 2005-ben távozott az Arsenal tól, és írt alá az akkor még az olasz élvonalban szereplő Juventushoz, ahonnan miután a gárdát visszasorolták a másodosztályba, az Interhez távozott.

„Nagyon hiányzik Anglia, de leginkább a szurkolók és a játékosok labdarúgás iránti szenvedélye” – nyilatkozta a The Sunnak a világbajnok francia játékos.

„Minden alkalommal elmegyek Londonba, amikor egy minimális kis esélyem adatik rá. Már háromszor is voltam az Arsenal új stadionjában, ami úgy gondolom a világ egyik legszebb pályája.”

Dennis Bergkamp búcsúmeccsén - ami egyben az első hivatalos mérkőzés volt az Emirates Stadionban – pályára is lépett a középpályás.

Vieirát egykori csapattársáról, Thierry Henryról is kérdezték, miután újra szárnyrakaptak az évek óta ismétlődő találgatások, miszerint a csatár elhagyja jelenlegi klubját. Az egyik érdeklődő természetesen az Inter.

„Tudom, hogy tavaly nem hagyta el a londoniakat, pedig nagyon sok ajánlatot kapott. Azt hiszem akkor a legjobb döntést hozta. Most sincs ez másképp, az ő korában már minden döntést nagyon óvatosan kell meghozni” – adott tanácsot az "ágyúsok" egykori csapatkapitánya a jelenlegi vezérnek.

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.11.11 20:20:19

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

Az argentin büntetőt rontott, és kiállíttatta magát, a torinóiak Mandzukic és Ronaldo találatával nyertek.

2018.11.10 10:35:40

Olasz labdarúgás CSILLAG PÉTER

Berlusconi a moziban: a Silvio és a többiek az öntörvényű exminiszterelnök és volt Milan-vezér világáról rántja le a leplet.

2018.10.21 20:11:24

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

A Milan mumusa a 92. percben döntötte el a rangadót, amelyen főleg az első félidő hozott élvezetes játékot.

2018.10.11 10:43:59

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

Az olasz Virtus Entella három hete nem játszhatott tétmeccset. Pedig már Cassano is edzésbe állt…

2018.09.15 00:08:11

Olasz labdarúgás BODNÁR ZALÁN

ALAPVONAL. Azok közé tartozom, akik a futball legizgalmasabb szereplőinek gyerekkorom óta az edzőket tartják, szinte bálványozom őket, és minden bizonnyal magam is nagyítom gyakran a szerepüket azáltal, hogy a szememben sorsalakító hadvezérek, napóleoni stratégák, igazi szellemi vezérek, a szakma legnagyobb, legmegbecsültebb képviselői.

HIRDETÉS
HIRDETÉS