HIRDETÉS
Nemzetisport.hu nyomtatott 2007.04.09 14:31 Frissítve: 2010.11.09 00:04

A francia, akinek nagyon hiányzik Anglia: Patrick Vieira

Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Internazionale játékosának, Patrick Vieirának hiányzik Anglia. A Juventusban is megfordult középpályás válogatottbéli csapattársáról is beszélt, szerinte Thierry Henry remekül döntött, amikor az Arsenalban maradt.

Patrick Vieira talán egyszer még visszatér egykori csapatába, az Arsenalba
Patrick Vieira talán egyszer még visszatér egykori csapatába, az Arsenalba
Az Internazionale középpályása beismerte, hogy nagyon hiányzik neki Anglia és a szenvedély, amivel a szigetországi szurkolók viszonyulnak kedvenc sportágához, a labdarúgáshoz.
Patrick Vieira 2005-ben távozott az Arsenal tól, és írt alá az akkor még az olasz élvonalban szereplő Juventushoz, ahonnan miután a gárdát visszasorolták a másodosztályba, az Interhez távozott.

„Nagyon hiányzik Anglia, de leginkább a szurkolók és a játékosok labdarúgás iránti szenvedélye” – nyilatkozta a The Sunnak a világbajnok francia játékos.

„Minden alkalommal elmegyek Londonba, amikor egy minimális kis esélyem adatik rá. Már háromszor is voltam az Arsenal új stadionjában, ami úgy gondolom a világ egyik legszebb pályája.”

Dennis Bergkamp búcsúmeccsén - ami egyben az első hivatalos mérkőzés volt az Emirates Stadionban – pályára is lépett a középpályás.

Vieirát egykori csapattársáról, Thierry Henryról is kérdezték, miután újra szárnyrakaptak az évek óta ismétlődő találgatások, miszerint a csatár elhagyja jelenlegi klubját. Az egyik érdeklődő természetesen az Inter.

„Tudom, hogy tavaly nem hagyta el a londoniakat, pedig nagyon sok ajánlatot kapott. Azt hiszem akkor a legjobb döntést hozta. Most sincs ez másképp, az ő korában már minden döntést nagyon óvatosan kell meghozni” – adott tanácsot az "ágyúsok" egykori csapatkapitánya a jelenlegi vezérnek.

2019.01.16 18:29:47

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

Egyetlen találat a dzsiddai olasz Szuperkupa-meccsen, a nagyokat hibázó Milan csak kapufáig jutott.

2019.01.10 13:13:26

Olasz labdarúgás BACSKAI JÁNOS

TÉLI ÁTIGAZOLÁSOK. André Silva a Juventusban, Higuaín Angliában köthet ki, eközben rengeteg fiatallal kacérkodik az Öreg Hölgy.

2018.12.07 19:54:02

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

Megfizetett az Inter a kihagyott ziccerekért, a címvédő Mandzukic találatával győzött odahaza.

2018.12.04 00:28:03

Olasz labdarúgás MONCZ ATTILA

ALAPVONAL. Megtehette volna, hogy elmegy a Real Madridba, hogy minimum kétszer annyit keressen, mint a Romában, de neki első volt a klub. Megmondta, az összes barátnőjét megcsalta, a Romát soha.

2018.11.11 20:20:19

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

Az argentin büntetőt rontott, és kiállíttatta magát, a torinóiak Mandzukic és Ronaldo találatával nyertek.