HIRDETÉS
HIRDETÉS
Nemzetisport.hu nyomtatott 2007.04.09 14:31 Frissítve: 2010.11.09 00:04

A francia, akinek nagyon hiányzik Anglia: Patrick Vieira

Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Internazionale játékosának, Patrick Vieirának hiányzik Anglia. A Juventusban is megfordult középpályás válogatottbéli csapattársáról is beszélt, szerinte Thierry Henry remekül döntött, amikor az Arsenalban maradt.

HIRDETÉS
Patrick Vieira talán egyszer még visszatér egykori csapatába, az Arsenalba
Patrick Vieira talán egyszer még visszatér egykori csapatába, az Arsenalba
Az Internazionale középpályása beismerte, hogy nagyon hiányzik neki Anglia és a szenvedély, amivel a szigetországi szurkolók viszonyulnak kedvenc sportágához, a labdarúgáshoz.
Patrick Vieira 2005-ben távozott az Arsenal tól, és írt alá az akkor még az olasz élvonalban szereplő Juventushoz, ahonnan miután a gárdát visszasorolták a másodosztályba, az Interhez távozott.

„Nagyon hiányzik Anglia, de leginkább a szurkolók és a játékosok labdarúgás iránti szenvedélye” – nyilatkozta a The Sunnak a világbajnok francia játékos.

„Minden alkalommal elmegyek Londonba, amikor egy minimális kis esélyem adatik rá. Már háromszor is voltam az Arsenal új stadionjában, ami úgy gondolom a világ egyik legszebb pályája.”

Dennis Bergkamp búcsúmeccsén - ami egyben az első hivatalos mérkőzés volt az Emirates Stadionban – pályára is lépett a középpályás.

Vieirát egykori csapattársáról, Thierry Henryról is kérdezték, miután újra szárnyrakaptak az évek óta ismétlődő találgatások, miszerint a csatár elhagyja jelenlegi klubját. Az egyik érdeklődő természetesen az Inter.

„Tudom, hogy tavaly nem hagyta el a londoniakat, pedig nagyon sok ajánlatot kapott. Azt hiszem akkor a legjobb döntést hozta. Most sincs ez másképp, az ő korában már minden döntést nagyon óvatosan kell meghozni” – adott tanácsot az "ágyúsok" egykori csapatkapitánya a jelenlegi vezérnek.

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.09.15 00:08:11

Olasz labdarúgás BODNÁR ZALÁN

ALAPVONAL. Azok közé tartozom, akik a futball legizgalmasabb szereplőinek gyerekkorom óta az edzőket tartják, szinte bálványozom őket, és minden bizonnyal magam is nagyítom gyakran a szerepüket azáltal, hogy a szememben sorsalakító hadvezérek, napóleoni stratégák, igazi szellemi vezérek, a szakma legnagyobb, legmegbecsültebb képviselői.

2018.08.31 19:21:22

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

Remekül kezdtek a milánóiak, de az egyenlítés után lefagyott a Gattuso-gépezet, ám a végén Cutrone...

2018.08.28 16:34:07

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

NYÁRI TRANSZFERSOROZAT. Szuper kezdő, fillérekből? Ilyen a mesében sincs már, de viszonylag olcsón lehet építeni egy ütős 11-et.

2018.08.25 10:27:04

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

A gyenge kezdés után a torinóiak Pjanic és Mandzukic találatával bedarálták ellenfelüket.

2018.08.23 09:32:04

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

„Az öltözködés, a megjelenés fontos része a kultúránknak, mindegy, hogy nőkről vagy férfiakról van szó.”

HIRDETÉS
HIRDETÉS