HIRDETÉS
HIRDETÉS
Nemzetisport.hu nyomtatott 2007.04.06 14:31 Frissítve: 2010.12.18 00:01

Arrigo Sacchi: A Real Madrid elfelejtheti Kaká nyári leigazolását

Arrigo Sacchinak nincs kétsége afelől, hogy a piros-feketéknél marad a világklasszis, hiszen Berlusconi ragaszkodik a játékos megtartásához. Véleménye szerint akármennyire is üldözi a Real a játékost, nincs esélye arra, hogy a következő szezontól magáénak tudja őt.

HIRDETÉS
A képen Kaká (középen) éppen Lúcióból (balra) és Hargreavesből (jobbra) csinál bohócot
A képen Kaká (középen) éppen Lúcióból (balra) és Hargreavesből (jobbra) csinál bohócot

Szavazás

Melyik csapat nyeri a bajnokságot?

Írja be az itt látható számot!
“Nagyon jó barátságban vagyok Silvio Berlusconi elnök úrral, és biztos vagyok benne, hogy hallani sem akar Kaká klubváltásáról.

Egyébként a játékos is jól érzi magát az együttesnél , nagyon boldog évek ezek számára.”

Sacchi ahhoz is vette a bátorságot, hogy a Real Madrid szürke szezonjára magyarázatot keressen:

“A Real Madridnak nem a játékosállományával van a gondja. Olyan futballisták érkeztek a csapathoz az évek során, mint Figo, Beckham, vagy Ronaldo. Nem vitás, ők a világ legeslegjobb játékosai közé tartoznak. A probléma gyökere jóval mélyebbre nyúlik.”

Sokat sejtető az olasz mester nyilatkozata, a szakmai vezetés mellett minden bizonnyal a madridi klub irányítási-, és igazolási politkáját is megcélozta bírálatával.

Kaká egyébként óriási formában van mostanság, a Bajnokok Ligájában például vezeti a góllövőlistát Didier Drogba és Ruud Van Nistelrooy előtt.

A Bayern elleni BL-negyeddöntőben szerzett tizenegyesgólja a hetedik találata volt a sorozatban, s nem mellékesen jónéhányszor megforgatta a találkozón a bajorok védőit. A statisztikánál maradva Kaká rendelkezik a legtöbb kapuralövéssel is a BL-ben, szám szerint 17-tel.

A 24 éves játékos 119 mérkőzésen 37 gólt szerzett eddig az olasz bajnokságban, a brazil válogatott színeiben pedig 50 találkozón 18-szer köszönhette meg Istennek gólját.

A játékos saját hazájában való megbecsüléséről sokat elárul az O' Globo című brazil újság internetes szavazása, amelyben arról kérdezték az olvasókat, hogy kit tartanak a világ legjobb játékosának. Kaká 81.5 %-os eredménnyel zárt, összehasonlításképpen Ronaldinho nevére az olvasók 11%-a adta voksát...
HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.11.11 20:20:19

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

Az argentin büntetőt rontott, és kiállíttatta magát, a torinóiak Mandzukic és Ronaldo találatával nyertek.

2018.11.10 10:35:40

Olasz labdarúgás CSILLAG PÉTER

Berlusconi a moziban: a Silvio és a többiek az öntörvényű exminiszterelnök és volt Milan-vezér világáról rántja le a leplet.

2018.10.21 20:11:24

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

A Milan mumusa a 92. percben döntötte el a rangadót, amelyen főleg az első félidő hozott élvezetes játékot.

2018.10.11 10:43:59

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

Az olasz Virtus Entella három hete nem játszhatott tétmeccset. Pedig már Cassano is edzésbe állt…

2018.09.15 00:08:11

Olasz labdarúgás BODNÁR ZALÁN

ALAPVONAL. Azok közé tartozom, akik a futball legizgalmasabb szereplőinek gyerekkorom óta az edzőket tartják, szinte bálványozom őket, és minden bizonnyal magam is nagyítom gyakran a szerepüket azáltal, hogy a szememben sorsalakító hadvezérek, napóleoni stratégák, igazi szellemi vezérek, a szakma legnagyobb, legmegbecsültebb képviselői.

HIRDETÉS
HIRDETÉS