HIRDETÉS
HIRDETÉS
T. Cs.nyomtatott 2007.02.16 16:49 Frissítve: 2010.12.18 00:01

A hétvégén bemutatkozik a brazil AC Milan

A Serie A 24. fordulójában az AC Milan együttesében várhatóan brazil támadótrió fogja rohamozni szombat este a Siena kapuját, Ancelotti ugyanis Kaká mellett kezdőként számít majd Ronaldóra és vele együtt Ricardo Oliveirát is beveti a csatársorban. A Milan számára a BL-t érő negyedik helyezés a minimális cél ebben a bajnoki szezonban, míg a BL-ben minél tovább menetelnének a piros-feketék.

HIRDETÉS
Ronaldo a múlt hét végi, Livorno elleni hazai mérkőzésen mutatkozott be a Milanban
Reuters
Ronaldo a múlt hét végi, Livorno elleni hazai mérkőzésen mutatkozott be a Milanban

Szavazás

Melyik csapat nyeri a bajnokságot?

Írja be az itt látható számot!
Ancelotti mester számára bőséges választék adódik az offenzíva összeállításánál, hiszen a két technikás brazil mellett két igazi befejezőcsatára (Inzaghi, Gilardino) is harcra kész.

Ronaldo bemutatkozása a Livorno elleni múlt vasárnapi hazai mérkőzésen szépen sikerült.

Gólt ugyan nem szerzett, de nem sok hiányzott ahhoz hogy mattolja Amelia kapust, s többször is ügyesen cselezte be magát a vendégvédelembe.

A La Gazzetta dello Sport értesülései szerint most az első perctől kezdve a pályán lesz a királyi gárdától elhódított sztár.

A Real Madridnál eltöltött nehéz időszak után óriási vágy éghet benne a bizonyításra, s a brazil társakkal könnyen megtalálhatja a közös hullámhosszot.

Ricardo Oliveirának is van mit bizonyítania, a galaktikusok adminisztrációs gondok miatt mégsem igazolták le januárban, s a Milannál szerzett szezonbeli négy találata édeskevés ahhoz, hogy gyökeret verjen a piros-fekete klub kezdőcsapatában.

Kaká remek szezont tudhat maga mögött, tíz gólt szerzett eddig, s többször kivívta Berlusconi elnök megtisztelő elismerését.

Ám az ő teljesítménye sem volt hullámvölgyektől mentes, ami a Milan bajnoki szereplésére is rányomta a bélyegét.

Kíváncsian várhatjuk mire megy tehát a brazil trió a Siena védelmével a toszkánai mérkőzésen, ahol további brazilok szereplésére azonban nincs túl sok esély, hiszen Dida nemrégiben újra lesérült, míg Cafú a világbajnok Oddo érkeztével minden bizonnyal nem lesz alapember a hátralévő szezonban, s Serginho gyorsasága is megkopott már.

A Milan brazil-válogatottja


A Milannál újabban mindig meghatározó szerepet játszik a brazil kontingens, a fenti képen az 1997 után a piros-feketéknél megforduló brazil sztárokból összeállított, a klub honlapja által kiválasztott álomtizenegyet ismertetjük.
HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.11.11 20:20:19

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

Az argentin büntetőt rontott, és kiállíttatta magát, a torinóiak Mandzukic és Ronaldo találatával nyertek.

2018.11.10 10:35:40

Olasz labdarúgás CSILLAG PÉTER

Berlusconi a moziban: a Silvio és a többiek az öntörvényű exminiszterelnök és volt Milan-vezér világáról rántja le a leplet.

2018.10.21 20:11:24

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

A Milan mumusa a 92. percben döntötte el a rangadót, amelyen főleg az első félidő hozott élvezetes játékot.

2018.10.11 10:43:59

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

Az olasz Virtus Entella három hete nem játszhatott tétmeccset. Pedig már Cassano is edzésbe állt…

2018.09.15 00:08:11

Olasz labdarúgás BODNÁR ZALÁN

ALAPVONAL. Azok közé tartozom, akik a futball legizgalmasabb szereplőinek gyerekkorom óta az edzőket tartják, szinte bálványozom őket, és minden bizonnyal magam is nagyítom gyakran a szerepüket azáltal, hogy a szememben sorsalakító hadvezérek, napóleoni stratégák, igazi szellemi vezérek, a szakma legnagyobb, legmegbecsültebb képviselői.

HIRDETÉS
HIRDETÉS