T. Cs.nyomtatott 2007.02.16 16:49 Frissítve: 2010.12.18 00:01

A hétvégén bemutatkozik a brazil AC Milan

A Serie A 24. fordulójában az AC Milan együttesében várhatóan brazil támadótrió fogja rohamozni szombat este a Siena kapuját, Ancelotti ugyanis Kaká mellett kezdőként számít majd Ronaldóra és vele együtt Ricardo Oliveirát is beveti a csatársorban. A Milan számára a BL-t érő negyedik helyezés a minimális cél ebben a bajnoki szezonban, míg a BL-ben minél tovább menetelnének a piros-feketék.

Ronaldo a múlt hét végi, Livorno elleni hazai mérkőzésen mutatkozott be a Milanban
Reuters
Ronaldo a múlt hét végi, Livorno elleni hazai mérkőzésen mutatkozott be a Milanban

Szavazás

Melyik csapat nyeri a bajnokságot?

Írja be az itt látható számot!
Ancelotti mester számára bőséges választék adódik az offenzíva összeállításánál, hiszen a két technikás brazil mellett két igazi befejezőcsatára (Inzaghi, Gilardino) is harcra kész.

Ronaldo bemutatkozása a Livorno elleni múlt vasárnapi hazai mérkőzésen szépen sikerült.

Gólt ugyan nem szerzett, de nem sok hiányzott ahhoz hogy mattolja Amelia kapust, s többször is ügyesen cselezte be magát a vendégvédelembe.

A La Gazzetta dello Sport értesülései szerint most az első perctől kezdve a pályán lesz a királyi gárdától elhódított sztár.

A Real Madridnál eltöltött nehéz időszak után óriási vágy éghet benne a bizonyításra, s a brazil társakkal könnyen megtalálhatja a közös hullámhosszot.

Ricardo Oliveirának is van mit bizonyítania, a galaktikusok adminisztrációs gondok miatt mégsem igazolták le januárban, s a Milannál szerzett szezonbeli négy találata édeskevés ahhoz, hogy gyökeret verjen a piros-fekete klub kezdőcsapatában.

Kaká remek szezont tudhat maga mögött, tíz gólt szerzett eddig, s többször kivívta Berlusconi elnök megtisztelő elismerését.

Ám az ő teljesítménye sem volt hullámvölgyektől mentes, ami a Milan bajnoki szereplésére is rányomta a bélyegét.

Kíváncsian várhatjuk mire megy tehát a brazil trió a Siena védelmével a toszkánai mérkőzésen, ahol további brazilok szereplésére azonban nincs túl sok esély, hiszen Dida nemrégiben újra lesérült, míg Cafú a világbajnok Oddo érkeztével minden bizonnyal nem lesz alapember a hátralévő szezonban, s Serginho gyorsasága is megkopott már.

A Milan brazil-válogatottja


A Milannál újabban mindig meghatározó szerepet játszik a brazil kontingens, a fenti képen az 1997 után a piros-feketéknél megforduló brazil sztárokból összeállított, a klub honlapja által kiválasztott álomtizenegyet ismertetjük.
2019.07.22 09:13:06

Olasz labdarúgás SOMOGYI ZSOLT

Kérdés, hogy az őszi szezonban melyik klubban futballoznak a Serie A magyarjai.

2019.07.16 14:36:42

Olasz labdarúgás BACSKAI JÁNOS

NYÁRI ÁTIGAZOLÁSOK, 2019. Újraírja a farkastörvényeket az új, portugál alfa-hím, Dzeko és Zaniolo is mehet.

2019.07.15 22:13:29

Olasz labdarúgás THURY GÁBOR

NS-VÉLEMÉNY. A szerb mentalitás az élet igenlésében is megnyilvánul.

2019.07.10 15:23:20

Olasz labdarúgás BACSKAI JÁNOS

NYÁRI ÁTIGAZOLÁSOK, 2019. Most Conte és Marotta lát neki az Internazionale újjáépítésének, röpülnek is a régi sztárok Milánóból.