HIRDETÉS
HIRDETÉS
Nemzetisport.hu nyomtatott 2007.01.14 13:23 Frissítve: 2010.10.28 02:39

Frank Rijkaardot várják Milánóban

Az elmúlt hetek javuló teljesítménye ellenére sem biztos, hogy Carlo Ancelotti marad az AC Milan vezetőedzője, sőt az lenne a meglepetés, ha nem lenne váltás a világhírű labdarúgócsapat kispadján. Olasz lapértesülések szerint a milánói klub Frank Rijkaardot szemelte ki, s erre utal, hogy Adriano Galliani alelnök „a csapat egyik korábbi klasszisát” jelölte meg trénerjelöltként.

HIRDETÉS
Frank Rijkaard játékosként nagy sikereket ért el Milánóban
Frank Rijkaard játékosként nagy sikereket ért el Milánóban
„Az lenne az ideális, ha a Berlusconi-korszak egyik korábbi bajnoka kerülne a kispadra” – jelentette ki Galliani.
A helyi média szerint az FC Barcelonát irányító Frank Rijkaard az első számú jelölt, rajta kívül pedig a holland válogatott szövetségi kapitánya, Marco van Basten is erősen „kandidál” a posztra. Harmadik névként pedig a Juventust dirigáló Didier Deschamps merült fel.

Adriano Galliani arról is beszélt, hogy az AC Milan a közeljövőben jelentős erőket összpontosít a fiatal reménységek felkutatására és beépítésére.

„Azt akarjuk, hogy a klub filozófiája közelítsen az Arsenalnál és a Chelsea-nél tapasztalható gondolatmenethez. Követni akarjuk a fiatal tehetségek fejlődését, fel szeretnénk fedezni az új Ronaldinhót” – mondta a milánói sztárklub alelnöke.

Az FC Barcelonát erősítő Julio Belletti már nem tartozik a fiatal tehetségek közé, a tavalyi Bajnokok Ligája-döntőn győztes gólt szerző védő már egyértelműen kiforrott futballistának számít. Nem véletlen, hogy Európa számos csapata látná szívesen, s olasz lapértesülések szerint az AC Milan is mindent megtesz a megszerzéséért. A klub megduplázná a brazil klasszis fizetését, így jó esély kínálkozik a megszerzésére.
HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.11.11 20:20:19

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

Az argentin büntetőt rontott, és kiállíttatta magát, a torinóiak Mandzukic és Ronaldo találatával nyertek.

2018.11.10 10:35:40

Olasz labdarúgás CSILLAG PÉTER

Berlusconi a moziban: a Silvio és a többiek az öntörvényű exminiszterelnök és volt Milan-vezér világáról rántja le a leplet.

2018.10.21 20:11:24

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

A Milan mumusa a 92. percben döntötte el a rangadót, amelyen főleg az első félidő hozott élvezetes játékot.

2018.10.11 10:43:59

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

Az olasz Virtus Entella három hete nem játszhatott tétmeccset. Pedig már Cassano is edzésbe állt…

2018.09.15 00:08:11

Olasz labdarúgás BODNÁR ZALÁN

ALAPVONAL. Azok közé tartozom, akik a futball legizgalmasabb szereplőinek gyerekkorom óta az edzőket tartják, szinte bálványozom őket, és minden bizonnyal magam is nagyítom gyakran a szerepüket azáltal, hogy a szememben sorsalakító hadvezérek, napóleoni stratégák, igazi szellemi vezérek, a szakma legnagyobb, legmegbecsültebb képviselői.

HIRDETÉS
HIRDETÉS