HIRDETÉS
Nemzetisport.hu nyomtatott 2007.01.14 13:23 Frissítve: 2010.10.28 02:39

Frank Rijkaardot várják Milánóban

Az elmúlt hetek javuló teljesítménye ellenére sem biztos, hogy Carlo Ancelotti marad az AC Milan vezetőedzője, sőt az lenne a meglepetés, ha nem lenne váltás a világhírű labdarúgócsapat kispadján. Olasz lapértesülések szerint a milánói klub Frank Rijkaardot szemelte ki, s erre utal, hogy Adriano Galliani alelnök „a csapat egyik korábbi klasszisát” jelölte meg trénerjelöltként.

Frank Rijkaard játékosként nagy sikereket ért el Milánóban
Frank Rijkaard játékosként nagy sikereket ért el Milánóban
„Az lenne az ideális, ha a Berlusconi-korszak egyik korábbi bajnoka kerülne a kispadra” – jelentette ki Galliani.
A helyi média szerint az FC Barcelonát irányító Frank Rijkaard az első számú jelölt, rajta kívül pedig a holland válogatott szövetségi kapitánya, Marco van Basten is erősen „kandidál” a posztra. Harmadik névként pedig a Juventust dirigáló Didier Deschamps merült fel.

Adriano Galliani arról is beszélt, hogy az AC Milan a közeljövőben jelentős erőket összpontosít a fiatal reménységek felkutatására és beépítésére.

„Azt akarjuk, hogy a klub filozófiája közelítsen az Arsenalnál és a Chelsea-nél tapasztalható gondolatmenethez. Követni akarjuk a fiatal tehetségek fejlődését, fel szeretnénk fedezni az új Ronaldinhót” – mondta a milánói sztárklub alelnöke.

Az FC Barcelonát erősítő Julio Belletti már nem tartozik a fiatal tehetségek közé, a tavalyi Bajnokok Ligája-döntőn győztes gólt szerző védő már egyértelműen kiforrott futballistának számít. Nem véletlen, hogy Európa számos csapata látná szívesen, s olasz lapértesülések szerint az AC Milan is mindent megtesz a megszerzéséért. A klub megduplázná a brazil klasszis fizetését, így jó esély kínálkozik a megszerzésére.
2019.01.19 20:39:17

Olasz labdarúgás BACSKAI JÁNOS

TÉLI ÁTIGAZOLÁSOK. Gattuso táncosléptű szélsőt és kőrepesztő szűrőt is keres, Özilen összekaptak a vezetők.

2019.01.16 18:29:47

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

Egyetlen találat a dzsiddai olasz Szuperkupa-meccsen, a nagyokat hibázó Milan csak kapufáig jutott.

2019.01.10 13:13:26

Olasz labdarúgás BACSKAI JÁNOS

TÉLI ÁTIGAZOLÁSOK. André Silva a Juventusban, Higuaín Angliában köthet ki, eközben rengeteg fiatallal kacérkodik az Öreg Hölgy.

2018.12.07 19:54:02

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

Megfizetett az Inter a kihagyott ziccerekért, a címvédő Mandzukic találatával győzött odahaza.

2018.12.04 00:28:03

Olasz labdarúgás MONCZ ATTILA

ALAPVONAL. Megtehette volna, hogy elmegy a Real Madridba, hogy minimum kétszer annyit keressen, mint a Romában, de neki első volt a klub. Megmondta, az összes barátnőjét megcsalta, a Romát soha.