HIRDETÉS
Nemzetisport.hu nyomtatott 2005.10.20 15:51 Frissítve: 2010.10.28 02:39

Olaszország: Cassano tényleg elhagyhatja a Romát

Antonio Cassano végül csak elkerülhet a Romából
Antonio Cassano végül csak elkerülhet a Romából

Antonia Cassano, az olasz labdarúgó-bajnokságban szereplő AS Roma támadója még messzebb került attól, hogy szerződést hosszabbítson a Farkasokkal, miután keddi nyilatkozatára reflektálva Rosella Sensi klubigazgató hazugnak nevezte a játékost.

Cassano hosszú idő után nyilatkozott néhány napja régóta húzódó szerződéshosszabbításáról, és kijelentette, hajlandó lenne engedni követeléseiből, hogy a csapatnál maradhasson. Azt is elmondta azonban, hogy úgy érzi, a klub szeretne megszabadulni tőle és "hülyét csinálni belőle".

"Cassano egy hazug ember, és az ügyvédeink fogják megvizsgálni a kijelentéseit" - jelentette ki most olasz lapoknak a klubtulajdonos, Franco Sensi lánya válaszul a labdarúgó állításaira. "A Cassano-ügyet lezártuk. Nem beszélek többet ilyen következetlen emberrel, ő az, aki hülyét akar csinálni a klubból és a szurkolókból."

Szavazás

Melyik csapat nyeri az olasz bajnokságot?

Írja be az itt látható számot!
Ha nem sikerül megállapodnia a fővárosaiakkal, Cassano jövő júniusban szabadon igazolhatóvá válik, és az őt régóta környékező Juventushoz szerződhet. Ezért valószínű, hogy a téli szünetben a Roma megpróbálja majd eladni, hacsak meg nem egyeznek addig.

Ez azonban nem valószínű, a két fél közti tárgyalások hangneme alapján legalábbis. "Cassano nem mondott igazat, amikor azt állította, kétszer is engedett volna az igényeiből. Soha nem tett ilyet, sőt, valójában mi emeltünk a saját eredeti ajánlatunkon. Eddig nagyon türelmesek voltunk, de úgy tűnik, ő mindig csak hazudik nekünk" - nyilatkozta Rosella Sensi.

Cassanónak rendszeres játéklehetőségre lenne szüksége, ha be akar kerülni a 2006-os németországi világbajnokságra készülő olasz válogatottba. Marcello Lippi szövetségi kapitány azonban az őszi selejtezőkre nem hívta be a támadót, aki ráadásul sérülései és bérvitája miatt eddig csak két olasz bajnokin jutott szóhoz. A Roma hét forduló után csak tizennegyedik a Serie A-ban.
2019.01.19 20:39:17

Olasz labdarúgás BACSKAI JÁNOS

TÉLI ÁTIGAZOLÁSOK. Gattuso táncosléptű szélsőt és kőrepesztő szűrőt is keres, Özilen összekaptak a vezetők.

2019.01.16 18:29:47

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

Egyetlen találat a dzsiddai olasz Szuperkupa-meccsen, a nagyokat hibázó Milan csak kapufáig jutott.

2019.01.10 13:13:26

Olasz labdarúgás BACSKAI JÁNOS

TÉLI ÁTIGAZOLÁSOK. André Silva a Juventusban, Higuaín Angliában köthet ki, eközben rengeteg fiatallal kacérkodik az Öreg Hölgy.

2018.12.07 19:54:02

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

Megfizetett az Inter a kihagyott ziccerekért, a címvédő Mandzukic találatával győzött odahaza.

2018.12.04 00:28:03

Olasz labdarúgás MONCZ ATTILA

ALAPVONAL. Megtehette volna, hogy elmegy a Real Madridba, hogy minimum kétszer annyit keressen, mint a Romában, de neki első volt a klub. Megmondta, az összes barátnőjét megcsalta, a Romát soha.