HIRDETÉS
HIRDETÉS
Nemzetisport.hu nyomtatott 2005.10.20 15:51 Frissítve: 2010.10.28 02:39

Olaszország: Cassano tényleg elhagyhatja a Romát

HIRDETÉS
Antonio Cassano végül csak elkerülhet a Romából
Antonio Cassano végül csak elkerülhet a Romából

Antonia Cassano, az olasz labdarúgó-bajnokságban szereplő AS Roma támadója még messzebb került attól, hogy szerződést hosszabbítson a Farkasokkal, miután keddi nyilatkozatára reflektálva Rosella Sensi klubigazgató hazugnak nevezte a játékost.

Cassano hosszú idő után nyilatkozott néhány napja régóta húzódó szerződéshosszabbításáról, és kijelentette, hajlandó lenne engedni követeléseiből, hogy a csapatnál maradhasson. Azt is elmondta azonban, hogy úgy érzi, a klub szeretne megszabadulni tőle és "hülyét csinálni belőle".

"Cassano egy hazug ember, és az ügyvédeink fogják megvizsgálni a kijelentéseit" - jelentette ki most olasz lapoknak a klubtulajdonos, Franco Sensi lánya válaszul a labdarúgó állításaira. "A Cassano-ügyet lezártuk. Nem beszélek többet ilyen következetlen emberrel, ő az, aki hülyét akar csinálni a klubból és a szurkolókból."

Szavazás

Melyik csapat nyeri az olasz bajnokságot?

Írja be az itt látható számot!
Ha nem sikerül megállapodnia a fővárosaiakkal, Cassano jövő júniusban szabadon igazolhatóvá válik, és az őt régóta környékező Juventushoz szerződhet. Ezért valószínű, hogy a téli szünetben a Roma megpróbálja majd eladni, hacsak meg nem egyeznek addig.

Ez azonban nem valószínű, a két fél közti tárgyalások hangneme alapján legalábbis. "Cassano nem mondott igazat, amikor azt állította, kétszer is engedett volna az igényeiből. Soha nem tett ilyet, sőt, valójában mi emeltünk a saját eredeti ajánlatunkon. Eddig nagyon türelmesek voltunk, de úgy tűnik, ő mindig csak hazudik nekünk" - nyilatkozta Rosella Sensi.

Cassanónak rendszeres játéklehetőségre lenne szüksége, ha be akar kerülni a 2006-os németországi világbajnokságra készülő olasz válogatottba. Marcello Lippi szövetségi kapitány azonban az őszi selejtezőkre nem hívta be a támadót, aki ráadásul sérülései és bérvitája miatt eddig csak két olasz bajnokin jutott szóhoz. A Roma hét forduló után csak tizennegyedik a Serie A-ban.
HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.11.11 20:20:19

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

Az argentin büntetőt rontott, és kiállíttatta magát, a torinóiak Mandzukic és Ronaldo találatával nyertek.

2018.11.10 10:35:40

Olasz labdarúgás CSILLAG PÉTER

Berlusconi a moziban: a Silvio és a többiek az öntörvényű exminiszterelnök és volt Milan-vezér világáról rántja le a leplet.

2018.10.21 20:11:24

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

A Milan mumusa a 92. percben döntötte el a rangadót, amelyen főleg az első félidő hozott élvezetes játékot.

2018.10.11 10:43:59

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

Az olasz Virtus Entella három hete nem játszhatott tétmeccset. Pedig már Cassano is edzésbe állt…

2018.09.15 00:08:11

Olasz labdarúgás BODNÁR ZALÁN

ALAPVONAL. Azok közé tartozom, akik a futball legizgalmasabb szereplőinek gyerekkorom óta az edzőket tartják, szinte bálványozom őket, és minden bizonnyal magam is nagyítom gyakran a szerepüket azáltal, hogy a szememben sorsalakító hadvezérek, napóleoni stratégák, igazi szellemi vezérek, a szakma legnagyobb, legmegbecsültebb képviselői.

HIRDETÉS
HIRDETÉS