HIRDETÉS
HIRDETÉS
MISUR TAMÁSonline 2005.09.17 00:00 Frissítve: 2010.10.28 02:39

Megint új edző Cagliariban

Fordulónként egy edző. Pillanatnyilag ez a Cagliari elképesztő mérlege, miután a hétvégi harmadik forduló előtt lemondott Daniele Arrigoni. Mint ismeretes, Massimo Cellino, a szárd gárda többségi tulajdonosa az első játéknapon Sienában elszenvedett 2-1-es vereség után menesztette Attilio Tessert, és a helyére viszszahívta Arrigonit, aki az előző idényben nagyszerű eredményeket ért el a csapattal.

HIRDETÉS
A régi-új edző által irányított piros-kékek a második fordulóban 1-1-et értek el hazai pályán a Lazióval szemben, ám Arrigoni nem ezért távozik: a szurkolók egy csoportja már a visszatérését sem nézte jó szemmel, és miután azóta is folyamatosan piszkálták, tegnap beadta a lemondását, arra hivatkozva, hogy ilyen körülmények között nem tud dolgozni. A helyét Davide Ballardini foglalhatja el, aki az előző évben a harmadosztályú Sambenedettese mestere volt, és aki először dolgozik majd a Serie A-ban edzőként.

Mancini: Felejtsük el Palermót!
Mancini: Felejtsük el Palermót!
A hétvégi bajnoki fordulóban a Cagliari a Messinát fogadja, azaz szárd-szicíliai rangadót rendeznek, de természetesen nem ez lesz a játéknap legizgalmasabb mecscse. Ma este például az Internazionale a Leccét látja vendégül, és mindenki kíváncsian várja, hogy a kék-fekete csapat melyik arcát mutatja majd: a Treviso ellen Adriano mesterhármasával 3-0-ra diadalmaskodó Intert látjuk-e vagy a Palermóban 3-2-es vereséget szenvedő csapatot.

"Palermót elfelejtve most a Leccére kell összpontosítunk, amely ugyan papíron meggyengült az előző évadhoz képest, ám jól ismerem az edzőjét, Greguccit. Rendkívül felkészült szakember, ráadásul a kerete tele van kiváló futballistával" - mondta Roberto Mancini, a milánóiak edzője.

Maldini Zoff nyomában

Paolo Maldini két fontos határt is átléphet holnap Genovában: a Sampdoria ellen játszhatja le az 570. A-ligás mérkôzését, amivel utoléri az örökranglistát vezetô Dino Zoffot, egyben letudhatja 800. tétmérkôzését a Milan színeiben.
Kiváló futballistákban persze az Inter sem szenved hiányt, még akkor sem, ha sérülés, illetve eltiltás miatt Mancini nem számíthat J. Zanettire, Solarira, Mihajlovicsra és Samuelre.

A többi bajnokesélyes közül a Milan holnap délután a Sampdoriához látogat, a Juventus pedig az Ascolit fogadja, amely az első fordulóban megállította a Milant. A Juvéval együtt még két gárda hibátlan: a Livorno, amely a Romát látja vendégül, és az Udinese, amely Firenzébe utazik.

Szavazás

Melyik csapat nyeri az olasz bajnokságot?

Írja be az itt látható számot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.11.11 20:20:19

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

Az argentin büntetőt rontott, és kiállíttatta magát, a torinóiak Mandzukic és Ronaldo találatával nyertek.

2018.11.10 10:35:40

Olasz labdarúgás CSILLAG PÉTER

Berlusconi a moziban: a Silvio és a többiek az öntörvényű exminiszterelnök és volt Milan-vezér világáról rántja le a leplet.

2018.10.21 20:11:24

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

A Milan mumusa a 92. percben döntötte el a rangadót, amelyen főleg az első félidő hozott élvezetes játékot.

2018.10.11 10:43:59

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

Az olasz Virtus Entella három hete nem játszhatott tétmeccset. Pedig már Cassano is edzésbe állt…

2018.09.15 00:08:11

Olasz labdarúgás BODNÁR ZALÁN

ALAPVONAL. Azok közé tartozom, akik a futball legizgalmasabb szereplőinek gyerekkorom óta az edzőket tartják, szinte bálványozom őket, és minden bizonnyal magam is nagyítom gyakran a szerepüket azáltal, hogy a szememben sorsalakító hadvezérek, napóleoni stratégák, igazi szellemi vezérek, a szakma legnagyobb, legmegbecsültebb képviselői.

HIRDETÉS
HIRDETÉS