HIRDETÉS
HIRDETÉS
MISUR TAMÁSonline 2005.09.17 00:00 Frissítve: 2010.10.28 02:39

Megint új edző Cagliariban

Fordulónként egy edző. Pillanatnyilag ez a Cagliari elképesztő mérlege, miután a hétvégi harmadik forduló előtt lemondott Daniele Arrigoni. Mint ismeretes, Massimo Cellino, a szárd gárda többségi tulajdonosa az első játéknapon Sienában elszenvedett 2-1-es vereség után menesztette Attilio Tessert, és a helyére viszszahívta Arrigonit, aki az előző idényben nagyszerű eredményeket ért el a csapattal.

HIRDETÉS
A régi-új edző által irányított piros-kékek a második fordulóban 1-1-et értek el hazai pályán a Lazióval szemben, ám Arrigoni nem ezért távozik: a szurkolók egy csoportja már a visszatérését sem nézte jó szemmel, és miután azóta is folyamatosan piszkálták, tegnap beadta a lemondását, arra hivatkozva, hogy ilyen körülmények között nem tud dolgozni. A helyét Davide Ballardini foglalhatja el, aki az előző évben a harmadosztályú Sambenedettese mestere volt, és aki először dolgozik majd a Serie A-ban edzőként.

Mancini: Felejtsük el Palermót!
Mancini: Felejtsük el Palermót!
A hétvégi bajnoki fordulóban a Cagliari a Messinát fogadja, azaz szárd-szicíliai rangadót rendeznek, de természetesen nem ez lesz a játéknap legizgalmasabb mecscse. Ma este például az Internazionale a Leccét látja vendégül, és mindenki kíváncsian várja, hogy a kék-fekete csapat melyik arcát mutatja majd: a Treviso ellen Adriano mesterhármasával 3-0-ra diadalmaskodó Intert látjuk-e vagy a Palermóban 3-2-es vereséget szenvedő csapatot.

"Palermót elfelejtve most a Leccére kell összpontosítunk, amely ugyan papíron meggyengült az előző évadhoz képest, ám jól ismerem az edzőjét, Greguccit. Rendkívül felkészült szakember, ráadásul a kerete tele van kiváló futballistával" - mondta Roberto Mancini, a milánóiak edzője.

Maldini Zoff nyomában

Paolo Maldini két fontos határt is átléphet holnap Genovában: a Sampdoria ellen játszhatja le az 570. A-ligás mérkôzését, amivel utoléri az örökranglistát vezetô Dino Zoffot, egyben letudhatja 800. tétmérkôzését a Milan színeiben.
Kiváló futballistákban persze az Inter sem szenved hiányt, még akkor sem, ha sérülés, illetve eltiltás miatt Mancini nem számíthat J. Zanettire, Solarira, Mihajlovicsra és Samuelre.

A többi bajnokesélyes közül a Milan holnap délután a Sampdoriához látogat, a Juventus pedig az Ascolit fogadja, amely az első fordulóban megállította a Milant. A Juvéval együtt még két gárda hibátlan: a Livorno, amely a Romát látja vendégül, és az Udinese, amely Firenzébe utazik.

Szavazás

Melyik csapat nyeri az olasz bajnokságot?

Írja be az itt látható számot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.09.15 00:08:11

Olasz labdarúgás BODNÁR ZALÁN

ALAPVONAL. Azok közé tartozom, akik a futball legizgalmasabb szereplőinek gyerekkorom óta az edzőket tartják, szinte bálványozom őket, és minden bizonnyal magam is nagyítom gyakran a szerepüket azáltal, hogy a szememben sorsalakító hadvezérek, napóleoni stratégák, igazi szellemi vezérek, a szakma legnagyobb, legmegbecsültebb képviselői.

2018.08.31 19:21:22

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

Remekül kezdtek a milánóiak, de az egyenlítés után lefagyott a Gattuso-gépezet, ám a végén Cutrone...

2018.08.28 16:34:07

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

NYÁRI TRANSZFERSOROZAT. Szuper kezdő, fillérekből? Ilyen a mesében sincs már, de viszonylag olcsón lehet építeni egy ütős 11-et.

2018.08.25 10:27:04

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

A gyenge kezdés után a torinóiak Pjanic és Mandzukic találatával bedarálták ellenfelüket.

2018.08.23 09:32:04

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

„Az öltözködés, a megjelenés fontos része a kultúránknak, mindegy, hogy nőkről vagy férfiakról van szó.”

HIRDETÉS
HIRDETÉS