Profi ökölvívás: Kusturica és Sdunek előtt győzött Kelemen

Vágólapra másolva!
2011.06.13. 11:28
Címkék
Három héten belül a második, a Felix Promotion égisze alatt pedig a harmadik profi ökölvívómeccsét is megnyerte Kelemen Balázs, aki ezúttal Banja Lukán győzött a második menetben T. K. O.-val Siklódi József ellen.

„Erős srác volt, olyan felhozó ember, aki nem feltett kézzel jött a ringbe, hanem tényleg meg akart verni – mondta Kelemen Balázs a szerb licenccel bunyózó Siklódi Józsefről (4–10, 1). – Az első menetben nekem ugrott, beugrásokból el-eltalált, csak nem a legtisztábban bokszolt. Kétszer fejjel is próbálkozott, de a második menetben már erre sem volt lehetősége. Előbb fejütéssel küldtem padlóra, aztán egy kombinációval, a bíró ekkor mondta, hogy elég lesz mára. Örülök a győzelemnek, tanulságos mérkőzés volt, de kell az ilyen is, mert meg kell szoknom, ha kellemetlen riválissal találom szembe magam. Most pedig jöhet egy kis pihenő."

Erre talán szüksége is lesz, mivel az is elképzelhető, hogy már augusztusban harcba indulhat 11. győzelméért. Kelemen a gála díszvendégei között illusztris személyeket is felismert, így a világhírű filmrendezőt, Emir Kusturicát, valamint az egyik ringsarokban a magyarok által is jól ismert Fritz Sdunek edzőt.

www.profiboksz.hu

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik