Profi boksz: a Sport Tv közvetíti Erdei Gracsov elleni meccsét

Vágólapra másolva!
2013.03.19. 11:42
A Sport Tv műsorára tűzi Erdei Zsolt következő mérkőzését. Az egymillió dolláros torna keretében sorra kerülő, Gyenyisz Gracsov elleni találkozót március 30-án láthatják a nézők.

Eldőlt, hogy biztosan látható lesz Magyarországon a csaknem 22 hónap után újra kesztyűt húzó Erdei Zsolt következő mérkőzése. A valaha volt legeredményesebb magyar profi ökölvívó március 30-án Monacóban húz kesztyűt az orosz Gyenyisz Gracsov ellen az egymillió dollár összdíjazású félnehézsúlyú torna elődöntőjében, a Sport1 pedig élőben számol be az eseményről. A Sport Tv tűzte műsorára Madár előző két, amerikai összecsapását is, a mostani viszont több okból is premier lesz. A Sport Tv először közvetít Európából Erdei-meccset, illetve először adja úgy le a fellépését, hogy már a világbajnok öklöző is a csapat tagja szakkommentátorként.

A beszéd azonban ezúttal Kassai-Tóth Csabára marad, Madárnak most az ökleivel kell tolmácsolnia a „mondanivalóját".

„Természetesen nagyon boldog vagyok, hogy a magyar közönség is láthatja a mérkőzésemet, ez csak megsokszorozza az erőmet. Be akarom bizonyítani, hogy öreg ember nem vén ember! Egyelőre minden jól megy, a súlyommal semmi gondom, a formám pedig már-már aggasztóan jó. A csontjaimban persze már ott vannak az évek, megfontoltabb is lettem, de tudom, hogy van még nagy dobásom a szorítóban" – nyilatkozta Erdei Zsolt.

A két szervezetnél két súlycsoportban is világbajnoki övet szerző Madár jelenleg Hamburgban készül, és már a negyedik edzőpartnerét „fogyasztja". Jelenleg egy ukrán bunyós a fő kesztyűpartner, többek között vele esik majd át a csütörtöki tízmenetes „csúcsterhelésen". Azt követően pedig jöhet a repülőút Monacóba, majd jövő héten a kötelező programok után a 34. profi meccs. Az eddigi 33 rendre Erdei-sikerrel zárult...

Az pedig tovább emeli a gála színvonalát, hogy Madárék előtt a másik elődöntőn Edwin Rodriguez és Ezequiel Osvaldo Maderna csap össze. Ha minden jól megy, annak a párharcnak a győztesével lép legközelebb szorítók közé Erdei Zsolt.

Az Erdei Zsolt–Gyenyisz Gracsov mérkőzést, valamint a gálát március 30-án 20.45-től élőben közvetíti a Sport1.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik