Ökölvívás: Egyszerűen csak fogjátok be – Mayweather ellenfele kiakadt

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2021.06.08. 11:51
null
Logan Paul kiakadt a trollokra, akik szerint a felek színészkedtek a meccs alatt (Fotó: Twitter)
Mint ismert, végigment a nyolc menet a YouTube-sztár Logan Paul és a profi boksz élő legendája, Floyd Mayweather Jr. mérkőzésén, melynek végül nem lett győztese. Sokak szerint Logan Pault kiütötte a klasszis, ez pedig csöppet sem tetszett az youtubernek. Természetesen a mémek sem maradhattak el.

 

Helyi idő szerint vasárnap éjszaka Miami adott otthont annak a rendezvénynek, amelynek keretében ismét ringbe lépett – igaz, csak egy bemutató mérkőzés keretében – a korábbi, súlycsoportoktól független listavezető, Floyd Mayweather Jr., aki a YouTube-sztár Logan Paul ellen húzott kesztyűt. A 8 menetes találkozó során a 44 éves Mayweather gyakorlatilag kibokszolta 15 kilóval nehezebb ellenfelét, le- vagy kiütés nélkül – adta hírül a profiboksz.hu. A felek úgy állapodtak meg, hogy ha nincs kiütés, akkor nem hirdetnek győztest.

A videoblogger ugyan kibírta a nyolc menetet, sokan úgy gondolják, Floyd Mayweather valójában kiütötte Logan Pault, ám a „színház” miatt azonnal fel is segítette, hogy végigmenjen a mérkőzés.


Ez természetesen nem tetszett a youtubernek, aki egy videóban hallgattatta el utálóit.

„Láttam, hogy sokak szerint Mayweather kiütött engem, majd gyorsan elkapott, nehogy a földre kerüljek csak azért, hogy folytatódjon a meccs. Kuss legyen. Egyszerűen csak fogjátok be. Senki se vonja kétségbe a tegnapi meccs valódiságát” – mondta Logan Paul, aki szerint a klasszis bokszoló valóban ki akarta őt ütni.


A találkozó után egyébként az internet közösségét sem kellett félteni, azonnal mémekkel és videókkal árasztották el a közösségi médiát.

ILYEN EGY VALÓDI, ÉRZELMEKKEL TELI HARC

 

A MECCS „RÖVID ÖSSZEFOGLALÓJA”


BUZZ LIGHTYEAR ÉS WOODY VEREKEDÉSE IS IZGALMASABB VOLT


AKI ESETLEG LEMARADT VOLNA A MECCSRŐL


ÁLLÍTÓLAG FLOYD NEM BÁNTA A VÉGKIMENETELT

MIRE EMLÉKSZÜNK LEGINKÁBB A MECCSBŐL?


A GYEREKEINKNEK AZT MONDHATJUK, EZ VOLT A PAUL VS. MAYWEATHER BOKSZMECCS


MÉG AZOKNAK IS KÍNOS VOLT, AKIK SEMMIT SEM TUDNAK A BOKSZRÓL


VÉGÜL IS BEMUTATÓ MECCS VOLT…


AMIKOR A NICKELODEON-SZTÁROK IS JOBB MECCSET JÁTSZANAK…


 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik