Ökölvívás: Don King a kötelek közé küldené Mike Tysont

Vágólapra másolva!
2014.07.24. 14:55
A híres-hírhedt Don King promoter ötletei vélhetően saját maga számára is igen hajmeresztőek: jelenlegi legjelentősebb profi ökölvívóját, a WBC nehézsúlyú világelső Bermane Stiverne-t például csapata egykori húzónevével, Mike Tysonnal engedné kötelek közé.

„A piramisok árnyékában akarom megtartani a gálát, és az esemény neve az lenne, hogy »A Nílus Királya« – utalt Stiverne és Deontay Wilder várható csatájára King, aki az elmúlt időszakban számos tendert megnyert ajánlataival, de gyakorlatilag egy meccset sem volt pénze végül tető alá hozni. A következő ötlete viszont még a korábbiaknál is elképesztőbb. – Azt akarom, hogy Bermane Mike Tysonnal is mérkőzzön meg. George Foreman is visszatért 47 évesen, erre Mike is simán képes lenne."

Az ötlet szépséghibája egyrészt, hogy a legendás nehézsúlyú vélhetően az utolsó ember lenne, aki még egyszer üzletelne egykori promoterével, illetve Tyson jelenleg elégedettnek tűnik életével és promoteri karrierével, valamint többször nyilatkozta, hogy semmi pénzért nem tér vissza a szorítóba.

www.profiboksz.hu

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik