Ökölvívás: a budapesti bunyós tolvajt fogott – majd nyert

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.11.14. 16:46
Nem mindennapi mentsége volt Harcsa Norbert ökölvívónak arra, amiért elkésett hetedik profi mérkőzésének mérlegeléséről. A huszonnyolc éves sportoló pénteken csípett fülön egy tolvajt, aki ellopta egy kisfiú mobiltelefonját – adta hírül az MTVA.

„Éppen ültem volna be az autóba, amikor megláttam egy zokogó kisfiút az utcán. Elmondta, hogy elvették tőle a telefonját. Láttam, hogy az út túloldalán fut egy fiatalember, rögtön utánaeredtem. A rendőrség előtt értem utol, de a felszólítás ellenére sem akartam visszaadni a telefont. Ekkor közbeléptek a rendőrök is, így szerencsésen meglett a telefon. Sajnos így elkéstem a mérlegelésről, de legalább a gyorsítóedzés megvolt” – mondta az ökölvívó az M4 Sport stábjának.„Éppen ültem volna be az autóba, amikor megláttam egy zokogó kisfiút az utcán. Elmondta, hogy elvették tőle a telefonját. Láttam, hogy az út túloldalán fut egy fiatalember, rögtön utánaeredtem. A rendőrség előtt értem utol, de a felszólítás ellenére sem akartam visszaadni a telefont. Ekkor közbeléptek a rendőrök is, így szerencsésen meglett a telefon. Sajnos így elkéstem a mérlegelésről, de legalább a gyorsítóedzés megvolt” – mondta az ökölvívó az M4 Sport stábjának.

Az esetet követően a kisfiú édesanyja közösségi oldalán keresztül kereste azt a „Supermant”, aki segített tízéves gyermekének. A szálak végül összefutottak: az anya elérte Harcsa Norbertet és megköszönte neki, hogy segített fiának.

Rácz Félix (Harcsa Norbert menedzsere és egyben a Felix Promotion tulajdonosa) pedig ingyen jeggyel lepte meg a családot, így a helyszínről szurkolhattak Harcsa Norbertnek, aki az észt Sergei Melis ellen győzedelmeskedett a székesfehérvári gálán.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik