Boksz: megegyezett Mayweather és McGregor – sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.02.14. 18:28
Amerikai sajtóértesülések szerint szóban már megállapodott egymással Floyd Mayweather és Conor McGregor, kettejük több millió dolláros összecsapásáról. A hírek szerint a hivatalos bejelentésre sem kell már sokat várni.

Korábban már több ízben beszámoltunk róla, hogy a ketrecharc királya, Conor McGregor megmérkőzne a 2015-ben visszavonult ökölvívólegendával, Floyd Mayweatherrel. A hatalmas szájjal megáldott két sportoló azóta megállás nélkül üzenget egymásnak, most azonban úgy tűnik, hogy hamarosan tettek is követhetik „beszélgetést”.

A The Sun, McGregorhoz közeli forrástól értesült arról, hogy megszületett a szóbeli megállapodás, és a hírek szerint az írásbeli egyezség is megvalósulhat két héten belül.Conor McGregor megmérkőzne a 2015-ben visszavonult ökölvívólegendával, Floyd Mayweatherrel. A hatalmas szájjal megáldott két sportoló azóta megállás nélkül üzenget egymásnak, most azonban úgy tűnik, hogy hamarosan tettek is követhetik „beszélgetést”.

A The Sun, McGregorhoz közeli forrástól értesült arról, hogy megszületett a szóbeli megállapodás, és a hírek szerint az írásbeli egyezség is megvalósulhat két héten belül.

Ettől függetlenül még mindig sok kérdés felvetődik a két bunyós küzdelme között, a legnagyobb az lehet, hogy a UFC engedi-e a szervezete legnagyobb klasszisának, hogy felbontsa a szerződését. Ha a UFC enged, és valóban megszületik az írásos egyezség Mayweather és McGregor között, akkor már alighanem minden akadály elgördülne a bokszmeccs elől.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik