Boksz: Trumpot is lázba hozza a Mayweather–McGregor csata

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.07.13. 08:00
A világ első számú MMA-szervezete, a mérkőzéseit nyolcszög alakú ketrecben rendező UFC elnöke, Dana White szerint még Donald Trump amerikai elnököt is érdekli a Floyd Mayweather–Conor McGregor csata.

„Tegnap hívott, és bár nem hiszem, hogy végül eljönnek, nézni fogja a meccset – mondta szerdán Dana White, a UFC elnöke. – Úgy érzi, hogy elrontaná az eseményt, ha megjelenne. A titkosszolgálatnak a helyszínen kellene lennie, le kéne zárni az utcákat, őrült dugókat okozva.”„Tegnap hívott, és bár nem hiszem, hogy végül eljönnek, nézni fogja a meccset – mondta szerdán Dana White, a UFC elnöke. – Úgy érzi, hogy elrontaná az eseményt, ha megjelenne. A titkosszolgálatnak a helyszínen kellene lennie, le kéne zárni az utcákat, őrült dugókat okozva.”

Trump érdeklődése nem számít meglepetésnek, 2015 májusában például a helyszínen tekintette meg a Manny Pacquiao–Mayweather összecsapást is.

Mint ismert, a veretlen 40 éves ökölvívó és a UFC-bajnok augusztus 26-án lép ringbe, és az ökölvívás szabályrendszerében csapnak össze.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik