Nemzetisport.hu 2011.11.07 14:44 Frissítve: 2015.01.25 01:06

Újpest: Snoyl az NB II-ben már játszott, de az élvonalban is bizonyítana

Mint arról már beszámoltunk, a 26 éves holland védő, Ferne Snoyl már korábban meggyőzte az újpesti szakvezetőket a képességeiről, ezért javasolták a szerződtetését. A papírmunka azonban elhúzódott, és csak a hét végén, a Békéscsaba elleni NB II-es meccsen mutatkozhatott be a fővárosi lila-fehéreknél. A legutóbb az NAC Bredában futballozó Snoyl elmondta, még nem volt tökéletes az erőnléte, ezért nem az élvonalban játszott Újpesten, de reméli, hogy erre sem kell sokat várni.   


Ferne Snoyl a hét végén kezdőként 75 percet játszott az Újpest FC B NB II-es bajnokiján Békéscsabán, így a balhátvéd is szerepet játszott abban, hogy a fővárosiak nem kaptak gólt a második helyen álló csabaiaktól, és ponttal távoztak.

„A szezon végéig szól a szerződésem, aztán meglátjuk, mit hoz a jövő. Most azonban csak a jelenre koncentrálok, kizárólag a focival szeretnék foglalkozni, teszem a dolgom. Jól érzem magam Magyarországon, szeretem Budapestet, tetszik a főváros, és nagyon élvezem a mindennapokat” – nyilatkozta még a mérkőzés előtt az Újpest hivatalos honlapjának a nyár óta klub nélküli labdarúgó, aki még Leo Beenhakker sportigazgató kapcsolatain keresztül került a klubhoz.

„Reménykedem, hogy hamarosan lehetőséget kapok az első csapatban is. Először a Ligakupa-meccseken, majd az NB I-ben is szeretnék bemutatkozni. Az erőnlétem nem volt tökéletes, hiszen régen játszottam, de úgy érzem, hogy most már egyre jobb formában vagyok. Szeretném bizonyítani, hogy nem hiába igazoltak” – fogalmazott a Feyenoordban nevelkedett 26 éves védő.

2011.03.18 17:50:24

BMW X3 Games

Majthényi Szabolcs csapata utazhat a Genfben rendezendő szuperversenyre.

2010.11.18 01:35:42

BMW X3 Games

Egy verseny, amely igazán próbára teszi a képességeket, az edzettséget, ügyességet.