Sportpolitika: Kósa Lajos a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség elnöke

Vágólapra másolva!
2011.04.29. 19:06
Címkék
Kósa Lajos országgyűlési képviselőt, a Fidesz ügyvezető alelnökét, Debrecen polgármesterét választották meg a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség (MOKSZ) elnökének.

A tisztújító közgyűlését pénteken megtartott MOKSZ arról tájékoztatta az MTI-t, hogy Bathó Ferenc eddigi elnök a továbbiakban a gazdasági alelnöki teendőket látja majd el a szervezetnél, míg a szakmai alelnök Martos György lesz.

A főtitkári pozíciót változatlanul Sallak György tölti be. A műkorcsolyázók szakágvezetője továbbra is Bartháné Jurek Eszter lesz, míg a jégtáncosoknál Nagy Sándor, a szinkronkorcsolyázóknál Gulyásné Sinka Erika, a gyorskorcsolyázóknál Bartha László, a rövidpályás gyorskorcsolyázóknál pedig Boda Csaba maradt ebben a pozícióban.

Az elnökségben a műkorcsolyázókat Orendi Mihály és Száraz András, a jégtáncosokat Nagy Sándor és Világos Beáta, a szinkronkorcsolyázókat Gulyásné Sinka Erika és Fiák István, a gyorskorcsolyázókat Kocsis Mónika és Schulek Csaba, a rövidpályás gyorskorcsolyázókat pedig Darázs István és Boda Csaba képviseli.

A MOKSZ pénzügyi és számviteli bizottságának elnöke Wágner Mária maradt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik