A spanyolok és a németek is a Bayernben látják Robbent

Vágólapra másolva!
2009.08.27. 14:15
Címkék
A Marca napilap legfrissebb hírei szerint a Real Madrid és a Bayern München megegyezett Arjen Robbenről, aki 25 millió euróért kerül a bajor csapathoz. A bejelentést egyelőre még cáfolják a rekordbajnok müncheniek, ám a spanyol sajtó után a német lapok is biztosra veszik az átigazolást.

 

Robben (balra) egyre közelebb a Bayernhez
Robben (balra) egyre közelebb a Bayernhez

A bajorok viszont közölték: szerződéskötéseiket hivatalosan mindenképpen ők hozzák nyilvánosságra, és ameddig ez nem történik meg, addig felesleges az ügyet „piszkálni".

„A Bayern München átigazolásairól kizárólag mi adunk ki hivatalos bejelentést. Csak akkor tesszük ezt meg, ha már minden elrendeződött egy átigazolás körül. Ez Robben esetében még nem történt meg, bár tény, hogy érdeklődünk iránta" – mondta a SiD német hírügynökségnek Markus Hörwick, a „bőrnadrágosok" sajtófőnöke.

Robben átigazolása azonban mégis egyre biztosabbnak tűnik: holland lapértesülések szerint a Real Madrid játékosa úgy nyilatkozott, határozott a folytatásról, és már a német Sport1 is kész tényként közli a klubváltást.

„Ma reggel meghoztam a döntésemet, ez a legjobb választás a számomra" – mondta Robben a holland Algemeen Dagblad napilapnak.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik