Női kézilabda: Juhász külföldi és hazai klubok ajánlatát is várja

Vágólapra másolva!
2011.07.09. 10:41
Címkék
Alig két hete, hogy kiderült, a Debrecen női kézilabdacsapatánál nem hosszabbítják meg Juhász Gabriella szerződését (a klub honlapján azt közölték, a DVSC-Korvex állt el a megállapodástól). Ennek részleteiről akkor egyik fél sem kívánt bővebben beszélni, de a háttérben állítólag az állt, hogy a december óta folyó tárgyalások végső szakaszában Gellén András klubtulajdonos nem tudta elfogadni a játékos által kért módosításokat. Juhász jelenleg csapat nélkül áll, de hazai és külföldi klubok ajánlatát is várja. 

„Ez már történelem, nem akarok róla sokat beszélni, mégis hozzáfűzném, sajnálom, hogy nem sikerültek az egyeztetéseink Gellén Andrással az újabb egyéves szerződésemről, mert szívesen dolgoztam volna a továbbiakban is Köstner Vilmos edzővel – sóhajtotta Juhász Gabriella. – Emberileg és szakmailag is sokat jelentett a Debrecenben töltött két évad, bíztam a Lokiban, maradni akartam, s emiatt két külföldi klub ajánlatát is elutasítottam. Most pedig életem egyik legnehezebb időszakát élem, hiszen július közepe van, s nincs csapatom, miközben a legtöbb klub már feltöltötte keretét.”

A Győrt, az FTC-t és a Brassót megjáró játékos nem titkolta, a Debrecenben elért sikereiből nagyon sok erőt merít, Köstner Vilmos keze alatt pedig sokat fejlődött, s ez meghatározhatja további karrierjét. A klub tulajdonosának is sokat köszönhet, ezért tisztelettel beszélt róla, mi mindent tett Gellén András a debreceni kézilabdáért, a csapat eredményeiért.

„Itthon vagyok szülővárosomban, Kisvárdán, s várom a csapatok ajánlatait, mert pillanatnyilag nem az a kérdés, hogy én mit szeretnék – folytatta a 26 éves válogatott balszélső a Nemzeti Sportnak. – Külföldi vagy hazai klubban egyaránt szívesen játszanék, s ha legközelebb kérdeznek, már új együttesemről szeretnék beszélni.”

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik