MTK: Bori Gábor a Budapest Honvédnál folytathatja

Vágólapra másolva!
2009.08.29. 10:46
Címkék
Bori Gábor ma a 101. bajnokijára készül MTK-játékosként, vélhetően az utolsóra. A hírek szerint a 25 esztendős középpályás hétfőn aláírja szerződését a Bp. Honvédnál, miután a kék-fehér klub vezetői kínálta anyagi feltételeket nem fogadta el.

Lényegében semmi különleges nincs az MTK tervezett kezdőcsapatában, a Paksi FC elleni mérkőzésen Bori Gábor ismét a középpálya jobb oldalán vezethet támadásokat.

Az viszont meglepetés, hogy a 25 esztendős labdarúgó egyelőre az utolsó bajnokiját játszhatja a kék-fehéreknél, s hétfőn aláírhatja szerződését a Bp. Honvédnál.

„A vezetők elképzelésével nem értettem egyet. Az MTK-nál úgynevezett fizetési sapkát vezettek be, csak néhány játékos kap kiemelt fizetést. Én nem tartozom közéjük, a felajánlott összeg pedig elfogadhatatlan számomra. Nem vagyok anyagias, nem milliókat kértem a klubtól, de akárcsak a vezetők, én is tartom magam a saját álláspontomhoz, így nincs esély a megegyezésre" – mondta a középpályás, aki a fizetési sapka miatt szerződik a Honvédhoz.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik