MLSZ: a KTE-Paks és a Siófok-Pécs meccsről jövő héten tárgyal a fegyelmi bizottság

mlsz.hu mlsz.humlsz.hu mlsz.hu
Vágólapra másolva!
2011.10.18. 19:17
Címkék
A Magyar Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága keddi ülésén elsősorban a labdarúgó NB II-t érintő fegyelmi ügyeket tárgyalt. Az október 12-i, Kecskemét–Paks Ligakupa-mérkőzésen a hazai csapat hét labdarúgójának levonulásával kapcsolatos,  továbbá az október 5-i Siófok–Pécs Ligakupa-mérkőzés eredmény befolyásolási kísérletével kapcsolatos ügyeket a jövő héten tárgyalják.

FEGYELMI HATÁROZATOKFEGYELMI HATÁROZATOK

NB I

Heizler János edző (Paks) a kispadtól és az öltözőtől egy soron következő NB I-es bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

NB II

Dányi Márk (BKV Előre) egy bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.
Fodor Ferenc (Gold-Sport) egy bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.
Lupsa Ionel Mihai (Orosháza), mint visszaeső négy bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.
Miski Zoltán (Cegléd) egy bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

A fegyelmi bizottság aVeszprémet a bajnokságra érvényes versenykiírási előírások be nem tartása miatt írásbeli figyelmeztetésben részesítette.

A Paks II–MTK mérkőzés után a hazai szurkolók részéről történt rendzavarások miatt a Paksot kötelezte, hogy a soron következő NB II-es hazai bajnoki mérkőzésen az előírt rendezői létszámot 10 fővel felemelje, ezen mérkőzésen szövetségi ellenőrt fogadjon, és eljárási költségeit viselje.

Női nagy pályás bajnokságok és kupák

Afegyelmi bizottság az U17-esbajnokságban elmaradt Nyíregyháza Spartacus–Győri Dózsa mérkőzés három pontját 3–0-s gólkülönbséggel az elmaradásban vétlen Nyíregyháza Spartacus javára igazolta, a kötelezően szerepeltetett utánpótlás csapat második alkalommal történ ki nem állása miatt a Győri Dózsa U17-escsapatától három pont levonását rendelte el.

További határozatok

Szeitl Szilvia (Femina), mit visszaeső,három bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.
Sipos Lilla (Viktória) egy bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.
Bencsik László vezetőedző (Femina), mint visszaeső, a kispadtól és az öltözőtől négy NB I-es bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

Női és férfi futsal bajnokságok és kupák

Pétervári János (ELTE) egy felnőtt futsal bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást

Az U17-esbajnokságban elmaradt Haladás–ETO Futsalmérkőzés három pontját 3–0-s gólkülönbséggel az elmaradásban vétlen ETO Futsaljavára igazolta, a kötelezően szerepeltetett utánpótláscsapat első alkalommal történ ki nem állása miatt a Haladás írásbeli figyelmeztetésben részesült.

Színes lapok miatt kiszabott pénzbüntetések

Orosháza 22 500 Ft
1. FC Femina (női) 8000 Ft

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik