AS Roma: lapértesülés szerint Totti az idény végén távozik

Vágólapra másolva!
2011.01.11. 18:03
null
Maga Totti is bizonytalan a jövőjét illetően (Fotó: Action Images)
Olasz lapértesülés szerint elképzelhető, hogy Francesco Totti az idény végén elhagyja az AS Roma labdarúgócsapatát, miután a Sampdoria elleni bajnokin Claudio Ranieri vezetőedző csak a 90. percben küldte pályára. A Sky Italia televíziós csatornának Totti elmondta, nem tudja még, hogyan alakul a sorsa.

 

„A kapitány nagyon mérges Ranieri döntése miatt, a klub hallgat, Totti júniusban távozhat" – írta kedden a Corriere dello Sport, hozzátéve, hogy a tréner és a világbajnok támadó viszonya meglehetősen hűvös.

TOTTI NEM JÓ ÉRZÉSEKKEL MEGY EDZÉSRE

„Nagyon mérges voltam, mivel időpocsékolás- nak tűnt számomra – nyilatkozta a Sky Italiának Totti a Sampdoria elleni kései becseréléséről. – Mindent elfogadok, a klub és az edző rendelkezésére állok. Beszéltem az igazgatókkal, Montalival, Contival és Pradéval, mielőtt Ranierihez fordultam volna. Mindent megvitattam velük, ami történt. Fontos, hogy valaki álljon mögötted, aki támogat."

 

Lehetséges távozásáról a következőt mondta a „farkasok" klasszisa: „Van-e jövőm a Román túl? Ezen még gondolkodnom kell, aztán majd meglátjuk. Azt megerősíthetem, amit néhány napja mondtam: szomorúan lépek be a trigoriai edzőközpontba, azon kívül viszont nagyon teljesen jól érzem magam."

A La Gazzetta dello Sport értesülése, miszerint a játékos felkeresi a klub irányítóit, hogy megkérdezze, milyen szerepet tölt be a vezetőedző távlati terveiben, igaznak bizonyult. Erről keretes írásunkban olvashatnak.

A két lap úgy vélte, hogy a csapat szurkolói „megvédik a kapitányt", és arra biztatják majd Ranierit, hogy beszéljen a játékossal. A drukkerek 71.5 százaléka szerint a mindössze négyperces beállítás kifejezetten sértő volt Totti számára, aki nem szolgált rá erre a „megaláztatásra”.

A 34 esztendős futballista profi pályafutásának kezdete, azaz 1992 óta az AS Romában játszik.

A fővárosi alakulat 2–1-es vereséget szenvedett vasárnap Genovában.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik