Argentína: Trezeguet megérkezett, hétfőn aláír a River Plate-hez

Vágólapra másolva!
2011.12.16. 12:08
Címkék
David Trezeguet csütörtökön Buenos Airesbe érkezett, és ha minden a terveknek megfelelően alakul, hétfőn aláírja a szerződését a jelenleg az argentin labdarúgó-bajnokság másodosztályában szereplő River Plate-nél.

„Részese kívánok lenni e klub történelmének" – mondta lelkesen Trezeguet a Monumental Stadionban, miután hosszasan egyeztetett a River elnökével, Daniel Passarellával és a vezetőedző Matías Almeydával.

Az argentin származású, de világ- és Európa-bajnoki címet francia színekben szerző Trezeguet-re pénteken kötelező orvosi vizsgálat vár, és ha a szakemberek mindent rendben találnak, hétfőn jöhet a megállapodás aláírása.

„Kiváló erőben magam, szeretnék a legjobb formámmal hozzájárulni a csapat sikereihez" – tette hozzá a csatár, aki az elmúlt hónapokban az arab emírségekbeli Bani Jasz játékosa volt, ám sérülés miatt nemrégiben szerződést bontott.

Trezeguet kedvenc argentin klubjába, a Riverbe igazolásáról néhány napja már felröppentek hírek, amiként arról ugyancsak, hogy valószínűleg követi őt a „milliomosokhoz" korábbi juvés csapattársa, Mauro Camoranesi is.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik