Találatok a your body címkére

Találatok száma: 63

„Az NN Ultrabalaton közel mozog a határaihoz, de...”

2016-09-29 11:01:48

Zelcsényi Miklós és csapata az ország legnépszerűbb szabadidősportos rendezvényeiből többek mellett olyan klasszikus versenyeket tud felmutatni, mint az NN Ultrabalaton, illetve a budapesti Night Run. A szezon lassan véget ér – esetükben már zárult is –, ám a sportszervező ilyenkor sem dőlhet hátra kényelmesen: máris a következő év teendőin gondolkodik. Sőt, adott esetben tett már lépéseket a megvalósítás felé, amelybe a 2016-os esztendő tapasztalatait is beépítette. Zelcsényi Miklóst az idei tanulságokról, azok ismeretében a következő szezon terveiről kérdeztük.

your body szabadidősport Ultrabalaton

Világbajnok súlyemelőnk háromezer ember előtt lopta el a dél-afrikai show-t

2016-09-28 14:23:16

Nagy Ákos ígéretesen induló súlyemelő karrierje gyakorlatilag még azelőtt ért véget, hogy istenigazából elindulhatott volna. A juniorként kétszeres világbajnok sportember azonban csak ideiglenesen – és akkor sem teljesen – szakadt el a sportvilágtól. 2009 óta az erősemberek mezőnyében méreti meg magát, időközben szakkommentátorként, menedzserként és versenyszervezőként is megismerhettük. Nem bánja, hogy idestova másfél évtizeddel ezelőtt lényegében szakított a súlyemeléssel – ma sem tenne másként –, civil foglalkozása mellett van sikeres sportolói élete is: augusztus végén, az ázsiai Arnold Classic versenyen 7. helyezést ért el.

your body súlyemelés szabadidősport Nagy Ákos

Kiss Virágnak sikerült: magyar aranyérem az Arnold Classicon!

2016-09-27 15:17:41

A BioTechUSA szponzoráltja, fitnesz- és sportéletszakértője, Kiss Virág címvédőként állt színpadra szeptember 23-án Barcelonában, az Arnold Schwarzenegger után elnevezett Arnold Classic Europe-on, ahol újra győzedelmeskedett a 160 cm alatti hölgyeknél bikini fitnesz kategóriában! A két győzelemmel így valóra válthatja régi álmát: kiválthatja a profi kártyát, hogy az amatőr versenyek után a legjobbak között is hódítson!

your body Kiss Virág

Edzővel motiválóbb és könnyebb – 3. rész

2016-09-23 16:56:55

Heni és Barna világéletükben a sport szerelmesei voltak, így hivatásként is olyan szakmát választottak, ami közel áll ehhez a területhez. Újságíróként napi kapcsolatban állnak a sport legfontosabb történéseivel, most azonban új kihívás vár rájuk. A BioTechUSA-val közösen készített videosorozatban különböző mozgásformákat próbálnak ki.  A harmadik részben Krasznai Gábor személyi edző vette kézbe a fiatalokat.

your body edzés Kántor Barnabás Koczka Henrietta

A focit sérülés miatt hagyta abba, evésbe fojtotta bánatát, aztán...

2016-09-21 13:33:41

Őrfalvy Gusztáv egy jóképű, magabiztos, kisportolt testű fiatalember, ám nem volt ez mindig így. A korábbi utánpótlás-focista egy térdsérülést követően nem sportolhatott tovább, helyette hosszú évekig az evésbe fojtotta bánatát, és annyira sajnálta magát, hogy szépen lassan 150 kg-ra hízott. Egy nap azonban eldöntötte, nem mehet ez így tovább, és bármilyen rögös is lesz az út, de változtat ez életén!

Őrfalvy Gusztáv your body fitnesz

„Célom a profi kártya megszerzése!”

2016-09-19 14:54:46

Az évad első, nagy barcelonai versenyén is a profi kártya megszerzését tűzte ki célul Kiss Virág, hazánk egyik legjobb bikini fitneszese. A BioTechUSA által szponzorált kiválóság az őszi idény nyitányát követően idén még további hat-hét európai viadalon készül elindulni.

your body fitnesz Kiss Virág

Edzővel motiválóbb és könnyebb – 2. rész

2016-09-16 11:00:28

Heni és Barna világéletükben a sport szerelmesei voltak, így hivatásként is olyan szakmát választottak, ami közel áll ehhez a területhez. Újságíróként napi kapcsolatban állnak a sport legfontosabb történéseivel, most azonban új kihívás vár rájuk. A BioTechUSA-val közösen készített videosorozatban különböző mozgásformákat próbálnak ki. A második részben a BioTechUSA edzés és táplálkozás szakértője, Nagy Dóra vette kézbe a fiatalokat.

your body edzés Kántor Barnabás Koczka Henrietta

A hobbija lett a munkája, a példaképeiből az ügyfelei

2016-09-14 13:51:15

Nem egyedi eset a sportolóknál, hogy ígéretesen induló karrier helyett valaki inkább a civil életére összpontosít. Így történt ez Molnár Péter esetében is. A sikeres testépítő a BioTechUSA sportmenedzsereként azonban cseppet sem bánta meg a döntését: a hobbija lett a munkája, és olyan sportemberekkel került munkakapcsolatba, akik éveken át a példaképei voltak.

your body Molnár Péter

Balatonfüreden több mint hétszáz triatlonos búcsúztatta a szezont

2016-09-12 11:09:01

Nyári meleg, jó hangulat és igazi kihívásokat tartogató biciklispálya – ez volt szeptember 9. és 11. között az ötödik alkalommal megrendezett Balatonman Füred. A Közép-Európa egyik legszebb helyén zajló megméretésen több mint hétszáz triatlonos búcsúztatta a 2016-os szezont.

your body triatlon

Először indul Mr. Olympián magyar Men's Physique testépítő

2016-09-10 09:41:21

A BioTechUSA által szponzorált Balogh Robin, hazánk egyetlen profi Men's Physique testépítője kategóriájában első magyar versenyzőként vehet részt idén a Las Vegas-i Mr. Olympián szeptember 17-én. A sportág legrangosabb versenye mindig nagy álom volt a korábbi korosztályos válogatott labdarúgó számára, de ahhoz, hogy megvalósuljon, a szerencsének is sok köze van.

your body Balogh Robin

Edzővel motiválóbb és könnyebb – 1. rész

2016-09-07 12:36:48

Heni és Barna világéletükben a sport szerelmesei voltak, így hivatásként is olyan szakmát választottak, ami közel áll ehhez a területhez. Újságíróként napi kapcsolatban állnak a sport legfontosabb történéseivel, most azonban új kihívás vár rájuk. A BioTechUSA-val közösen készített videosorozatban különböző mozgásformákat próbálnak ki. Az első részben a BioTechUSA szakértője és szponzorált versenyzője, Schönekker László vette kézbe a fiatalokat.

your body edzés Kántor Barnabás Koczka Henrietta

A négygyermekes anyuka, és aki 160 kg-ról jött le

2016-09-05 10:26:40

Szombaton kora délutántól éjszakába nyúlóan ismét a futók vették birtokukba a Városligetet. Az NN Family Run családi futónap keretében a versenyszámok igen széles palettájáról minden sportolni vágyó kedvére válogathatott. A futók három távját (5.25 km, 10.5 km és félmaraton) olyan versenyek egészítették ki, mint a kutyás, a babakocsis, a céges és a családi váltófutás, de a sportos kiegészítő programok mellett a gyaloglók is próbára tehették magukat. A résztvevőkben közös a sportos életmód, a futás szeretete, az odáig vezető, sokszor éveken át tartó utat azonban jellemzően mindenki különbözően járta be.

your body

Táplálkozás és táplálék-kiegészítés az élsportban

2016-09-01 19:33:40

Egyre több élsportoló kerül tisztába azzal, mennyire fontos a teljesítmény szempontjából az, hogy minőségi tápanyagokat fogyasszanak. Nem mindegy, hogy az emésztőrendszer csak küszködik és rengeteg energia árán nyeri ki a hasznos részeket, vagy könnyen emésztve juttatja az izmokhoz, az agyhoz és a többi szervhez, szövethez az energiát, az építőanyagot, a vitaminokat, az ásványi anyagokat és mindent, ami a működéshez szükséges. Hasznos információk él- és hobbisportolóknak Nagy Dórától, a BioTechUSA edzés és táplálkozás szakértőjétől.

your body táplálék-kiegészítés táplálkozás

Street workout gyakorlatok – 5. rész

2016-08-28 16:01:43

Magosi Zsombor, a BioTechUSA szponzorált Men's Physique versenyzője több sportágban is bizonyította tehetségét a karatétól kezdve a testépítésen át a jelenleg űzött funkcionális edzésig. A street workout manapság egyre divatosabb a fiatalok körében, főleg jó időben – a szabadtéri parkokban felépített eszközök teszik ezt lehetővé. Nincsenek súlyok, csak a saját testsúlyunk jelenti a terhelést, bebizonyítva, hogy nemcsak edzőteremben és edzőgépekkel lehet remek fizikumot kialakítani. Videó sorozatunkban Zsombor segítségével olyan street workout alapgyakorlatokat mutatunk be, amelyeket érdemes begyakorolni és megtanulni. Ha ezeket elsajátítottuk, akkor már igazán jó erőszinttel rendelkezünk. A gyakorlatokat Nagy Dóra, a BioTechUSA edzés és táplálkozás szakértője állította össze és koordinálta.

your body Magosi Zsombor

Edzőtermi etikett

2016-08-25 09:01:22

Mindannyiunkkal megtörtént már: pont az edzés kellős közepén valaki a teremben olyasmit csinál, hogy a legésszerűbb tettnek az tűnik, hogy ott helyben fejbe vágod egy súlyzóval. Folyton csörgő telefonok, hangoskodó, vihorászó edzőtársak – rém idegesítő és zavaró tud lenni. Ám előfordulhat, hogy pont Te vagy az, aki a viselkedésével zavar másokat. Ezért összegyűjtöttük Neked az edzőtermi etikett alapvető szabályait. Ha bármelyiknél magadra ismersz, ideje változtatni!

your body szabadidősport

Street workout gyakorlatok – 4. rész

2016-08-17 16:54:11

Magosi Zsombor, a BioTechUSA szponzorált Men's Physique versenyzője több sportágban is bizonyította tehetségét a karatétól kezdve a testépítésen át a jelenleg űzött funkcionális edzésig. A street workout manapság egyre divatosabb a fiatalok körében, főleg jó időben – a szabadtéri parkokban felépített eszközök teszik ezt lehetővé. Nincsenek súlyok, csak a saját testsúlyunk jelenti a terhelést, bebizonyítva, hogy nemcsak edzőteremben és edzőgépekkel lehet remek fizikumot kialakítani. Videó sorozatunkban Zsombor segítségével olyan street workout alapgyakorlatokat mutatunk be, amelyeket érdemes begyakorolni és megtanulni. Ha ezeket elsajátítottuk, akkor már igazán jó erőszinttel rendelkezünk. A gyakorlatokat Nagy Dóra, a BioTechUSA edzés és táplálkozás szakértője állította össze és koordinálta.

your body Magosi Zsombor

Az ácsi ultratriatlonista, akivel megtörtént a csoda

2016-08-16 01:24:32

„Egyik nap barátom, mentorom, az azóta már elhunyt, ízig-vérig sportember, Kiss László hívott telefonon. Ferikém, mondta, ez a neked való verseny! El kell indulnod rajta! Aztán sorolta a feladatokat, amiből nekem akkor annyi esett le, hogy sok km úszás, még több km futás és rengeteg kerékpározás. Gyakorlatilag egy dupla Ironman volt Bonyhádon. Láttam benne a kihívást, és valahogy ugye el kell kezdeni, de azért óvatosan visszakérdeztem: mennyi van a versenyig? Egy hónap, kaptam a választ, majd rögtön utána egy kérdést: van valami problémád? Talán csak az, hogy nem tudok úszni. Valahogy így kezdődött az egész.”

your body Szőnyi Ferenc

Mit együnk a strandon?

2016-08-11 16:02:27

Ha strandolunk, akkor nemcsak a napozás és a strandröpi kerül elő, de a jó kis sörök, hamburgerek, lángosok, palacsinták és egyebek is. Sokan a nyári szezonban szedik fel a legtöbb felesleget az itt betolt ételekből, pedig egy kis odafigyeléssel akár életünk legjobb formájában is élvezhetnénk a vizet. Nézzük csak meg, mennyi kalóriát tartalmaznak a strandon megvásárolható ételek átlagosan! Nagy Dórától, a BioTechUSA edzés és táplálkozás szakértőjétől megtudhatjuk, hogy ezeket a kalóriadús ételeket hogyan helyettesítsük egészséges élelmiszerekkel.

your body

Itt fut, kocog Budapest! Te hol nyomod?

2012-10-25 18:56:00

Minden futónak megvan a saját maga által bejáratott futóhelye, amelyet fűszálanként, porszemenként, a legapróbb tereptárgyakról ismer. A teljesség igénye nélkül, Magyarország legnagyobb futórendezvényeit szervező és lebonyolító Budapest Sportiroda (BSI) segítségével összegyűjtöttük azokat a magyarországi helyeket, ahol a legtöbb futó készül. Első részünkben a fővárosra fókuszáltunk, ahol tíz helyet külön is kiemeltünk. 

szabadidősport futás Your Body

„Egy dolog zavar: ha valaki nem veszi elég komolyan ezt az egészet”

2016-08-05 14:54:11

A 25 éves Szabó Melinda amatőrként rendkívül sikeres fitneszesnek bizonyult, amihez nyúlt, az lényegében arannyá változott. A BioTechUSA által szponzorált kiválóság 2011-ben és 2012-ben a juniorok és a felnőttek között is minden versenyt megnyert, amelyen elindult. Három évvel ezelőtt megkapta a profi kártyát, azóta pedig már négy profi versenyen vett részt a tengerentúlon.

your body szabadidősport fitnesz Szabó Melinda