Találatok a World Grand Prix címkére

Találatok száma: 6

Röplabda: megvan a feljutás női válogatottunknak!

2017-07-23 09:46:09

Megnyerte a World Grand Prix harmadik vonalát a magyar női röplabda-válogatott, miután 3:0-ra legyőzte a házigazda Ausztráliát a canberrai fináléban. Az együttes a sikerrel feljutott a második csoportba, nyert továbbá 25 ezer dollárt és értékes világranglistapontokat. 

röplabda  magyar női röplabda-válogatott  World Grand Prix 

Női röpi: a szív diadala a franciák ellen, jöhet a döntő!

2017-07-22 10:46:16

Óriási győzelmet aratott és döntőbe jutott a magyar női röplabda-válogatott a World Grand Prix harmadik vonalának canberrai elődöntőjében: kétszer is szetthátrányból egyenlített, az utolsó felvonásban pedig esélyt sem hagyott az ellenfélnek. Az ausztrálok elleni finálét vasárnap magyar idő szerint 8.10-től rendezik meg.

röplabda  magyar női röplabda-válogatott  World Grand Prix 

Női röplabda: „Lehetsz hős, lehetsz marha”

2017-07-21 12:45:36

Szombaton magyar idő szerint 8.10-től csap össze Franciaországgal a magyar női röplabda-válogatott a World Grand Prix harmadik vonalának fináléjáért. A canberrai négyes döntőre rendben megérkezett a csapat, ellentétben a vízumproblémák miatt csak a meccs napján beeső venezuelaiakkal.

World Grand Prix  Női röplabda  Canberra  Ausztrália 

Női röpi: a csapatkapitány nélkül is hibátlanul zártak a mieink

2017-07-17 07:19:41

Tökéletes mérleggel végzett az élen a magyar női röplabda-válogatott a World Grand Prix (harmadik vonal) alapszakaszában, hiszen az aguascalientesi torna után Caracasban is veretlen maradt, a záráson a házigazda Venezuelát múlta felül 3:0-ra. A csapat ismét lendületbe került, s készülhet az ausztráliai négyes döntőre.

röplabda  női röplabda  magyar női röplabda-válogatott  World Grand Prix 

Röplabda: maratoni út, elhagyott csomagok – Mexikóban a női válogatott

2017-07-05 07:27:19

Huszonnégy órás út, szándékosan „elhagyott” csomagok, nem éppen minőségi szálloda: a magyar női röplabda-válogatott megérkezett Mexikóba, egészen pontosan Aguascalientesbe, ahol a World Grand Prix harmadik vonalának első tornáját rendezik meg.

röplabda  magyar női röplabda-válogatott  World Grand Prix  Venezuela 

Meglepetésre a hollandok nyerték a női válogatottak csúcstornáját

2007-11-08 22:19:40

A World Grand Prix-sorozat hatos döntője előtt mindenki a címvédő Brazília, a világbajnok Oroszország, esetleg az Európa-bajnok Lengyelország sikerét jósolta. A kínai Ningpóban rendezett tornát meglepetésre mégis a holland válogatott nyerte meg, ráadásul veretlenül.

    nők