Találatok a Wolfgang Stark címkére

Találatok száma: 12

Németország: Stark játékvezető beállítja a Bundesliga-rekordot

2017-03-16 20:15:11

Wolfgang Stark vasárnap vezeti pályafutása 339. mérkőzését a német labdarúgó-bajnokságban, ezzel beállítja Markus Merk rekordját.

Wolfgang Stark Bundesliga

Németország: megemelték a játékvezetők fizetését

2013-05-14 09:20:09

A Német Labdarúgó-szövetség (DFB) döntésének értelmében megemelik az élvonalbeli és a másodosztályú játékvezetők fizetését.

német labdarúgás játékvezetés dr. Felix Brych Wolfgang Stark

BL: a PSG-Barcán fújó Stark nem vezet több meccset

2013-04-09 15:35:48

Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) játékvezetői bizottsága úgy döntött, hogy ebben az idényben nem vezet több meccset a Bajnokok Ligájában Wolfgang Stark, aki több hibát elkövetett múlt héten a Paris Saint-Germain–Barcelona negyeddöntő első felvonásán.

Wolfgang Stark PSG Barcelona Bajnokok Ligája

Magyar-román: a többség szerint Stark a mieinket sújtotta

2013-03-23 23:27:05

A Magyarország–Románia vb-selejtezőt (2–2) követően a mieink a románok tizenegyesét megelőzően lest láttak, a második góljuknál pedig lökést. A vendégek szerint viszont jogtalan volt a mi büntetőnk, ugyanis Dorin Goian nem szabálytalankodott Korcsmár Zsolttal szemben. Szavazó olvasóink többsége szerint a meccsen bíráskodó Wolfgang Stark játékvezető elsősorban a mieink kárára tévedett, de többen vélték úgy, hogy a bíró mindegyik kényes szituációban rossz döntést hozott.

vb-selejtező magyar-román magyar válogatott Wolfgang Stark Románia Magyarország

Magyar-román: Hogyan látta Stark bíró ítéleteit? - Szavazzon!

2013-03-23 08:06:09

A Magyarország–Románia vb-selejtezőt (2–2) követően a mieink a románok 11-esét megelőzően lest láttak, a második góljuknál pedig lökést. A vendégek szerint viszont jogtalan volt a mi büntetőnk, ugyanis Dorin Goian nem szabálytalankodott Korcsmár Zsolttal szemben. Önnek mi a véleménye a német Wolfgang Stark játékvezető vitatott ítéleteiről? Szavazzon!

vb-selejtező magyar-román Wolfgang Stark

Vb-selejtező: Stark vezeti a románok, Mazsics a törökök elleni meccsünket

2013-03-13 14:08:44

A Román Labdarúgó-szövetség tájékoztatása szerint a német Wolfgang Stark vezeti jövő pénteken 20.30-tól a Magyarország–Románia világbajnoki selejtezőt. A török–magyar meccsen a szerb Milorad Mazsics működik közre.

magyar labdarúgó-válogatott labdarúgás Wolfgang Stark Románia Magyarország

Bundesliga: a hibázó Starkot levehetik a Dortmund meccseiről

2012-12-11 09:29:12

A Bild értesülései szerint a Német Labdarúgó-szövetség (DFB) megváltoztatja a bíróküldést és leveszi a Wolfsburg elleni bajnokin (2–3) súlyos hibát elkövető Wolfgang Stark játékvezetőt a BVB meccseiről.

német foci labdarúgás Wolfsburg Wolfgang Stark DFB Bundesliga

Bundesliga: nem kapott eltiltást a vétlen védő

2012-12-10 16:55:30

A német labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Borussia Dortmund hét végén kiállított védője, Marcel Schmelzer nem kapott eltiltást.

kiállítás Wolfsburg Wolfgang Stark Marcel Schmelzer Borussia Dortmund

Bundesliga: „hiába” kért elnézést a bíró a Dortmundtól

2012-12-10 14:19:45

Wolfgang Stark játékvezető elnézést kért a Borussia Dortmundtól, amiért a Wolfsburg elleni német élvonalbeli labdarúgó-bajnokin (3–2-re nyertek a „farkasok") kiállította Marcel Schmelzert, és büntetőt ítélt a vendégeknek egy nullás BVB-vezetésnél – ezzel jócskán belenyúlt a mérkőzés alakulásába.

német labdarúgás Wolfgang Stark Bundesliga Borussia Dortmund

Ők(et) fújhatják az Eb-n: Kassai Viktor és társai

2012-06-04 18:03:24

Pénteken elkezdődik a nyár legjobban várt labdarúgó-eseménye, a lengyel-ukrán közös rendezésű Európa-bajnokság. A Nemzeti Sport Online különböző sorozataiban rengeteg szó esett már a válogatottak történelméről, csapatokról és játékosokról, a résztvevők közül azonban egyelőre hiányzik a játékvezetők bemutatása. Cikkünkkel igyekszünk pótolni az eddigi hiányosságot – következzen tehát Kassai Viktor és további 11 topbíró, akikről a kontinensviadal alatt remélhetőleg legfeljebb csak a meccsek kezdetekor hallunk!

labdarúgás játékvezetés Wolfgang Stark Pedro Proenca Kassai Viktor Howard Webb

Anglia: a játékvezetői jelentés menti meg Rooneyt a kétmeccses eltiltástól?

2011-10-09 11:46:09

Kis túlzással az a legfontosabb hír most az angol labdarúgás világában, hogy a Montenegró elleni Európa-bajnoki selejtezőn kiállított Wayne Rooney egy- vagy kétmérkőzéses eltiltást kap-e, azaz a kontinensbajnokság első vagy első két mérkőzését kell-e kihagynia.

Wolfgang Stark Wayne Rooney John Terry

Egy angol riportert támadtak meg a dühös madridiak Stark bíró helyett

2011-04-30 15:35:04

Az angol ITV-nek dolgozó Andy Townsendet a Real Madrid–Barcelona Bajnokok Ligája meccs után összetévesztették Wolfgang Stark játékvezetővel. Egy étteremben találták meg, kis híján rátámadtak.

spanyol foci foci Wolfgang Stark Real Madrid Barcelona Bajnokok Ligája