Találatok a Wintermantel Zsolt címkére

Találatok száma: 20

Újpest: a polgármester büszke a futballcsapatra

2018-08-01 08:27:43

Wintermantel Zsolt, Újpest polgármestere a Facebookon írt boldogságáról annak kapcsán, hogy a Sevilla elleni csütörtöki Európa-liga-mérkőzésre az összes jegy elkelt. Azt kéri a szurkolóktól, hogy az NB I-ben is ugyanekkora lelkesedéssel buzdítsák a csapatot.

Újpest Wintermantel Zsolt Sevilla NB I Európa-liga-selejtező Európa-liga

Jégkorong: Újpest polgármestere reagált a csütörtöki incidensre

2017-12-29 17:27:32

Wintermantel Zsolt, Újpest polgármestere reagált a csütörtök este lejátszott Újpest–Ferencváros jégkorongmérkőzést követő incidensre.

Újpest jégkorong szurkolói rendbontás jégkorong Wintermantel Zsolt Ferencváros jégkorong

UTE: fontos mérföldkőhöz érkezett a klub

2017-08-31 11:46:40

Letették az UTE Szilágyi úti sporttelepén a klub újonnan épülő multifunkcionális sportcsarnokának alapkövét csütörtökön.

Őze István Wintermantel Zsolt UTE

Újpest: „A belga egyedül nem változtathatja meg a nevet, a színeket és a címert sem!”

2017-07-20 23:06:21

Újpest polgármestere, Wintermantel Zsolt is érintette legutóbbi Facebook-bejegyzésében a labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest új címerének kérdését.

Újpest címer Wintermantel Zsolt

FTC–Újpest: Ez maga a láger, tahó viselkedés! – Wintermantel

2015-12-12 19:17:38

Wintermantel Zsolt, Újpest polgármestere is kilátogatott a Ferencváros–Újpest derbire, de nem volt megelégedve a beléptetéssel…

Wintermantel Zsolt Fradi Ferencváros FTC-Újpest FTC

Már látszik – újabb klasszis a Ferencvárosban!

2015-10-26 13:14:18

A labdarúgó NB I 13. fordulója kapcsán ismét összegyűjtöttük az aktuális forduló érdekességeit, leginkább kiemelkedő jeleneteit. Megnéztük, kik tolják a Fradi szekerét, mióta a Böde-gólgyár kisebb üzemszünetet tart. Felidézzük a hét nyilatkozatát, vitáját, Bartha László rekordját és további Legeket, említést érdemlő történéseket.

Újpest Wintermantel Zsolt Vasas Torghelle Sándor Szanyó Károly Stanislav Sesták

Újpest: „Nagyon nagy bajok vannak, ennek rossz vége lesz”

2015-10-25 07:27:30

A labdarúgó NB I 13. fordulójában az Újpest megszakította csaknem három hónapos bajnoki nyeretlenségi sorozatát, és hazai pályán 2–0-ra legyőzte a Vasast. Wintermantel Zsolt, Újpest polgármestere ettől még nem látja rózsaszínben a világot.

Újpest Wintermantel Zsolt NB I

MLSZ: itt a szövetségi válasz az újpesti kezdeményezésre

2015-09-29 08:36:37

Mint beszámoltunk róla, Gyarmati Eszter, az Újpest ügyvezetője arra kérte az MLSZ-t az Újpest–MTK Budapest (2–2) bajnoki szünetében, hogy a klub által befizetett büntetést a korábbi újpesti csatár, a leukémiával küzdő Lázár Bence gyógykezelésére fordítsa. A kezdeményezésről Wintermantel Zsolt, Újpest polgármestere is beszélt – a szövetség pedig válaszolt.

Újpest büntetés Wintermantel Zsolt MLSZ Lázár Bence Gyarmati Eszter

Újpest: „Pontleadós PAFC-Fradi”; büntetéspénz Lázárnak?

2015-09-27 07:16:17

Újpest polgármestere, Wintermantel Zsolt nem először nyilvánul meg Facebook profilján labdarúgással kapcsolatos ügyekben. Ezúttal a Puskás Akadémia FC–Ferencváros (0–0) bajnoki kapcsán tett megjegyzést, és egy újpesti kezdeményezésre is felhívta a figyelmet a három MTK-büntetőt és 2–2-es döntetlent hozó Újpest–MTK mérkőzés után.

Újpest Wintermantel Zsolt Puskás Akadémia NB I Fradi Lázár Bence Ferencváros

Újpest–FTC: „Érthetetlen, ésszerűtlen és provokatív a helyszínválasztás”

2015-09-04 16:47:13

Wintermantel Zsolt, Újpest polgármestere Facebook-oldalán fejezte ki nemtetszését a vénaszkenner miatt a Ferencváros mérkőzéseit bojkottáló szurkolók helyszínválasztása miatt. A napokban felröppent hírek szerint a zöld-fehérek szimpatizánsai a Megyeri út és a Váci út kereszteződésénél – a pálya közvetlen szomszédságában – kívánják kivetítőről nézni az Újpest–Ferencváros derbit.

Újpest-FTC Újpest Wintermantel Zsolt Fradi Ferencváros FTC

MLSZ: „Nyertünk, kutya” – győri barátjával örül Wintermantel

2015-07-01 11:26:57

Mint beszámoltunk róla, a Magyar Labdarúgó-szövetség a 2015–2016-os idényben nem teszi kötelezővé a szurkolói kártya használatát. Az MLSZ a szurkolói kártya kötelezettségének kérdését a szervező klubok hatáskörébe utalja. A rendszer egyik legnagyobb ellenzője, Wintermantel Zsolt, Újpest polgármestere a hivatalos Facebook-oldalán reagált a hírre.

szurkolói kártya Wintermantel Zsolt MLSZ

FTC-Újpest: emberi jogok teljesülésének kivizsgálását kérik Csányitól

2015-04-10 18:17:37

Wintermantel Zsolt, Újpest polgármestere, a lila-fehér klub elkötelezett rajongója Csányi Sándorhoz, a Magyar Labdarúgó-szövetség elnökéhez fordult annak soron kívüli kivizsgálására, hogy az „MLSZ biztonsági szabályzata, a klubok pályarendszabályai és egyéb, a mérkőzések látogatására vonatkozó előírásai biztosítják-e az Alaptörvényben rögzített alapvető emberi jogokat”.

FTC FTC-Újpest Ferencváros Fradi MLSZ Wintermantel Zsolt

MLSZ: „A klubok felelőssége az utaztatás, nem a miénk” - válasz Wintermanteléknek

2015-04-09 18:17:36

Sipos Jenő, a Magyar Labdarúgó-szövetség szóvivője a Nemzeti Sport Online-nak elmondta, nem az MLSZ felelőssége megszervezni a szurkolók beléptetését a vasárnapi Ferencváros–Újpest összecsapásra, mivel az a két klub hatásköre.

Wintermantel Zsolt Sipos Jenő MLSZ Fradi Ferencváros FTC-Újpest

FTC-Újpest: „Szurkolók nélkül nincs rangadó!” - Wintermantel aláírta

2015-04-09 11:24:43

Többek között Wintermantel Zsolt, Újpest polgármestere is aláírta azt a nyílt levelet, melyben újpesti szurkolók emelik fel szavukat az FTC elleni vasárnapi derbi előtti „biztonsági tortúra” ellen.

Újpest nyílt levél Wintermantel Zsolt NB I 23. forduló NB I Fradi

Újpest: a polgármester továbbra is vár Csányi válaszára

2015-04-02 14:17:18

Újabb – ezúttal rövidebb – üzenetet fogalmazott meg Wintermantel Zsolt, Újpest polgármestere Csányi Sándornak, a Magyar Labdarúgó-szövetség elnökének.

Újpest Wintermantel Zsolt MLSZ Csányi Sándor

MLSZ: Wintermantel Csányival közösen buszozna a meccsre

2015-03-21 13:18:16

Újabb fejezettel bővült a levelezés Wintermantel Zsolt újpesti polgármester és Csányi Sándor között. A városvezető szombat kora délután válaszolt a Facebookon a Magyar Labdarúgó-szövetség elnökének, akit közös meccsnézésre invitált. A nyílt levelet tartalmi változtatás nélkül jelentetjük meg.

Újpest Wintermantel Zsolt NB I MLSZ Honvéd Csányi Sándor

MLSZ: Csányi sajnálja, hogy Wintermantel nem elég tájékozott

2015-03-19 17:53:12

Tovább folytatódik a levelezés Wintermantel Zsolt újpesti polgármester és Csányi Sándor, a Magyar Labdarúgó-szövetség elnöke között. Az ügyet Wintermantel Zsolt Facebookon közzétett nyílt levele indította el, melyben a városvezető kritizálta a Bp. Honvéd–Újpest NB I-es mérkőzéssel kapcsolatos jegyértékesítési gyakorlatot. Csányi Sándor szintén nyílt levélben válaszolt, a Honvéd közleményt adott ki, Wintermantel pedig a Facebookon felelt. A nyílt leveleket és közleményeket tartalmi változtatás nélkül jelentetjük meg.

Újpest szurkolói kártya nyílt levél Wintermantel Zsolt NB I 21. forduló NB I

MLSZ: Na, ezért nem járnak a családok mérkőzésre! - Wintermantel Csányinak üzent

2015-03-19 10:40:32

Wintermantel Zsolt, Újpest polgármestere Csányi Sándornak, a Magyar Labdarúgó-szövetség elnökének üzent a Facebook-oldalán. A negyedik kerület első embere szerint azért nem járnak a családok mérkőzésre, mert egy másfél órás mérkőzésből csaknem ötórás tortúrát csinál az MLSZ. Wintermantel írását változtatás nélkül közöljük.

szurkolói kártya Wintermantel Zsolt Honvéd Újpest

Újpest: idiotizmust emleget az MLSZ-t kritizáló polgármester

2015-03-13 07:33:10

Wintermantel Zsolt, Újpest polgármestere szerint a Magyar Labdarúgó-szövetségnek (MLSZ) át kellene gondolnia a szurkolói kártya jelenlegi megoldásait, mert véleménye szerint idiotizmus az, hogy ha egy barátja más csapatnak szurkol, akkor nem nézhetnek meg együtt egy mérkőzést.

szurkolói kártya Wintermantel Zsolt MLSZ

MLSZ: Csányi élesen utasította vissza a fideszes politikusok megnyilatkozásait

2013-10-16 12:45:52

Csányi Sándor, a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) elnöke szerdán élesen visszautasította a Fidesz több politikusának napokban ellene és a szövetség más vezetője ellen intézett megnyilatkozásait. Deutsch Tamás EP-képviselőt Twitter-huszárnak nevezte, míg Kocsis Máté józsefvárosi polgármesternek, a Fidesz kommunikációs igazgatójának azt üzente, a focival kapcsolatban fogja be a száját, annyi terület van, ahol – „mint a Fidesz szóvivője" – „tud hazudni”.

Wintermantel Zsolt Orbán Viktor Fidesz Deutsch Tamás Csányi Sándor