Találatok a Vitalij Klicsko címkére

Találatok száma: 50

Klicsko: A BL-döntő igazi győztese nem a Real és nem a Liverpool lesz

2018-05-25 09:41:28

Az ukrán főváros első embere, az egykori ökölvívó-világbajnok Vitalij Klicsko hisz a BL-döntő arculatépítő erejében, és tudja, a sportban van annyi erő, hogy megváltoztassa a világot.

Vitalij Klicsko Real Madrid Liverpool Kijev Bajnokok Ligája BL-döntő

Ökölvívás: Klicsko és Morales is bekerül a Hírességek Csarnokába

2017-12-06 09:25:30

Az ukrán Vitalij Klicsko és a mexikói Érik Morales is bekerül az ökölvívó nemzetközi Hírességek Csarnokába, amely az egyesült államokbeli Canastotában található.

ökölvívás Vitalij Klicsko Hírességek Csarnoka Erik Morales

Profi boksz: megdöbbentő hasonlóságok Joshua és Ali között

2017-05-20 00:33:28

Megdöbbentő hasonlóságokat fedeztünk fel „A Legnagyobb”, illetve napjaink legjobb nehézsúlyú profi öklözője karrierjének korai szakasza között. A kategória extraklasszisait górcső alá vettük – avagy ki alkotott maradandót már az első 19 meccse során?

ökölvívás profi ökölvívás profi boksz Vladimir Klicsko Vitalij Klicsko Muhammad Ali

Boksz: életműdíjat kapnak a Klicsko fivérek

2017-05-18 15:29:32

Vitalij és Vladimir Klicsko életműdíjat vehet át Hamburgban, a német ökölvívók október 8-ai díjkiosztóján.

ökölvívás profi boksz boksz Vladimir Klicsko Vitalij Klicsko

Videó: egymás ellen bokszolt a két Klicsko, jöhet Batman

2015-11-23 16:45:47

A nehézsúlyú profi ökölvívó-világbajnok Vladimir Klicsko november 28-án, Düsseldorfban csap össze a brit Tyson Furyval. Klicsko Kijev polgármesterével gyakorolt a meccsére, aki nem más, mint a testvére, a profi versenyzéstől nemrégiben visszavonult Vitalij Klicsko. Nem csoda, hogy a családi felkészülést választotta Vladimir, hiszen nehéz hasonló méretű és legalább olyan kaliberű edzőpartnert találnia magának, mint Fury.

ökölvívás videó profi ökölvívás profi boksz boksz Vladimir Klicsko

Ökölvívás: Vitalij Klicsko Kijev polgármestere lett

2014-05-26 16:32:23

Ahogy majdnem minden mérkőzésén, most a szorítón kívül is sikerült győzelmet kiharcolnia a korábbi nehézsúlyú világbajnok, újabban leginkább politikával foglalkozó Vitalij Klicskónak. A 42 éves egykori ökölvívó ugyanis az ukrán média tájékoztatása szerint a hétvégén megnyerte a Kijev polgármesteri székéért kiírt szavazást, így Ukrajna majdnem 3 milliós lakosságú fővárosának a vezetője lett.

ökölvívás profi boksz Vitalij Klicsko

Klicsko békíteni akart, a tüntetők lefújták poroltóval

2014-01-20 16:14:37

Vitalij Klicskót, az ellenzéki Ütés (UDAR) párt elnökét megtámadták a Viktor Janukovics elnök ellen tüntetők Ukrajnában, pedig a nyugdíjazott bokszoló csak békíteni akart.

tüntetés poroltó boksz Vitalij Klicsko Ukrajna

Ukrajna: élesedik Vitalij Klicsko és a belügy csatája

2013-12-27 16:26:40

Becsületsértés és hitelrontás miatt beperli az ukrán belügyminisztérium vizsgálati főosztályának vezetőjét Vitalij Klicsko, az ellenzéki Ütés (UDAR) párt elnöke, amiért a tisztségviselő pénteken azt állította, hogy ő és fivére együttműködött azzal a bűnszervezettel, amelynek egyik tagját egy újságírónő elleni brutális támadással gyanúsítják.

profi ökölvívás Vitalij Klicsko

Ökölvívás: Vladimir Klicsko megszerezné bátyja övét

2013-12-18 15:10:19

Vladimir Klicsko, a Bokszvilágszövetség (WBA) szupervilágbajnoki, illetve a Nemzetközi Bokszföderáció (IBF), a Bokszvilágszervezet (WBO) és a Nemzetközi Bokszszervezet (IBO) nehézsúlyú világbajnoka szeretné megszerezni a Bokszvilágtanács (WBC) vb-övét is, amelytől hétfőn megfosztották bátyját, a tiszteletbeli bajnoki státuszba helyezett Vitalij Klicskót.

ökölvívás Vladimir Klicsko Vitalij Klicsko

Videó: Vitalij Klicsko harminc legkeményebb kiütése

2013-12-17 08:23:28

Ahogy arról korábban beszámoltunk a Bokszvilágtanács (WBC) illetékes testülete, illetve José Sulaimán elnök hétfői hivatalos döntése alapján a szövetség nehézsúlyú világbajnokát, az ukrán Vitalij Klicskót megfosztották címétől, és nyugalmazott bajnoki státuszba helyezték. Az alábbi videó-összeállításban Klicsko harminc legkeményebb kiütésével tisztelgünk az egykori bajnok előtt!

ökölvívás videó profi ökölvívás WBC Vitalij Klicsko

Profi ökölvívás: Vitalij Klicskót nyugdíjazta a WBC

2013-12-16 22:53:48

A WBC szervezet illetékes testülete, illetve az elnök José Sulaimán hétfői, hivatalos döntése alapján a szövetség nehézsúlyú világbajnokát, az ukrán Vitalij Klicskót – aki jelenleg politikai munkájával van elfoglalva, így belátható időn belül biztosan nem tud szorítóba lépni – a mai napon megfosztották címétől, és Emeritus Champion, azaz tiszteletbeli, vagy nyugalmazott bajnoki státuszba helyezte.

ökölvívás Vitalij Klicsko

Ökölvívás: a WBC újabb haladékot adott Vitalij Klicskónak

2013-12-02 12:14:15

Eredetileg november 30-ig kellett volna dönteni a WBC nehézsúlyú profi ökölvívó világbajnokának, Vitalij Klicskónak, hogy folytatja-e karrierét, és megvédi-e címét záros határidőn belül, vagy nem. Az ukrán ökölvívó azonban újfent képtelen volt választani a befejezés és a folytatás között, így újabb haladékot kért a szervezettől, amely kegyesen meghosszabbította a határidőt.

ökölvívás profi boksz Vitalij Klicsko

Profi ökölvívás: felesége visszavonultatná Vitalij Klicskót

2013-11-19 16:44:30

Ökölvívó-pályafutása befejezését javasolja Vitalij Klicskónak felesége, Natalija.

ökölvívás profi ökölvívás Vitalij Klicsko Natalija Klicsko

Anti-Klicsko törvényt hoztak Ukrajnában

2013-11-11 15:23:58

Ukrajna elnöke, Viktor Janukovics látva Vitalij Klicsko izmait és politikai hatalmát, összerezzent egy picit, így a jövőbeli problémák elkerülése végett, a fightnews.com értesülései szerint hozott gyorsan egy törvényt, amely értelmében az a személy, akinek állandó tartózkodási joga van egy másik országban, annak hivatalosan nem számít állandó lakhelyéül Ukrajna. Márpedig ez alapvető feltétele lenne az elnöki székért való indulásnak.

választások profi boksz parlament Vitalij Klicsko Viktor Janukovics Ukrajna

Profi boksz: Vitalij Klicsko jövőre újra szorítóba lép

2013-11-05 08:23:49

A WBC Bangkokban tartott konferenciáján tiszteletét tette a szervezet nehézsúlyú bokszvilágbajnoka, Vitalij Klicsko is, aki utoljára tavaly szeptemberben, Manuel Charr ellen tette kockára a címét.

ökölvívás profi boksz Vitalij Klicsko

Ökölvívás: Vitalij Klicsko a következő ukrán elnök akar lenni

2013-10-24 19:02:22

Jelöltként indul a következő ukrán elnökválasztáson Vitalij Klicsko. Ezt maga a világbajnok nehézsúlyú ökölvívó, az ellenzéki UDAR (Ütés) párt vezetője jelentette be csütörtökön.

Vitalij Klicsko ökölvívás

Ökölvívás: Vitalij Klicsko kiütést vár öccsétől

2013-10-04 21:07:16

A WBC félig-meddig visszavonult nehézsúlyú világbajnoka, Vitalij Klicsko szerint testvére, Vladimir idő előtt végez majd Alekszandr Povetkinnel, aki holnap este hazai pályán, Moszkvában csap össze a nehézsúlyt uraló ukránnal.

Alekszandr Povetkin Vitalij Klicsko Vladimir Klicsko ökölvívás

Ökölvívás: Vitalij Klicsko már csak egy mérkőzést vállal

2013-09-09 08:37:43

Tom Loeffler, a Klicsko fivérek tulajdonában levő K2 Promotions üzleti igazgatója nemrégiben úgy nyilatkozott, hogy az idősebb ukrán fivér még egy alkalommal lép szorítóba, és ezután lezárja sikerekben gazdag pályafutását.

ökölvívás profi boksz Vitalij Klicsko

Ukrajna: Vitalij Klicsko mégsem akar elnök lenni?

2013-08-16 13:05:45

Félreértelmezték Vitalij Klicsko ökölvívónak, az UDAR (Ütés) párt vezetőjének szavait, amikor a héten az ukrán tömegtájékoztatási eszközök azt adták hírül, hogy Klicsko jelöltként indul a 2015-ös ukrajnai elnökválasztáson – közölte pénteken az Ukrajina televíziónak adott interjújában a Bokszvilágtanács (WBC) egy név nélkül nyilatkozó munkatársa.

ökölvívás boksz Vitalij Klicsko

Boksz: Vitalij Klicsko ráült a WBC-övre, Stiverne kiakadt

2013-08-14 12:03:52

A Bokszvilágtanács (WBC) hivatalosan bejelentette, hogy nehézsúlyú bajnoka, Vitalij Klicsko jobb keze megsérült, így az idén már képtelen lesz megvédeni a címét kötelező kihívója, Bermane Stiverne ellenében.

profi ökölvívás profi boksz Vitalij Klicsko Bermane Stiverne