Találatok a Vincent Tan címkére

Találatok száma: 12

Anglia: újabb klubot vásárolt a Cardiff City tulajdonosa

2015-05-13 13:27:54

A malajziai Vincent Tan – az angol Cardiff City és a bosnyák FK Sarajevo első embere, valamint az amerikai Los Angeles FC résztulajdonosa – megvásárolta a belga élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő KV Kortrijket.

belga labdarúgás angol foci Vincent Tan Ken Choo KV Kortrijk Cardiff City

Cardiff: a szurkolók legyőzték a tulajdonost, ismét kék a szín

2015-01-09 15:27:51

Eldőlt a hosszú kötélhúzás a Cardiff City labdarúgócsapatának tulajdonosa, a malajziai Vincent Tan, valamint a drukkerek között: bár Tan 2012 júniusában kékről vörösre változtatta meg a csapat színeit, a drukkerek nyomására a „Bluebirds” visszakapja eredeti színét.

Vincent Tan Championship Cardiff City

Majomhasba kerül a Cardiff tulajdonosa - kép

2014-03-15 13:33:49

Az az igazság, hogy Vincent Tan nem éppen a legnépszerűbb ember Cardiffban. Valójában amolyan persona non grata, vagyis nemkívánatos személy.

Vincent Tan Premier League Cardiff City

A Cardiff tulaja meg akarja ölni James Bondot?

2014-01-06 17:15:57

Vincent Tan, a Premier League-ben szereplő Cardiff City tulaja érdekes ember, és bár a walesi drukkerek ki nem állhatják, mi nem tudunk haragudni a malajziai üzletemberre, hiszen mindig szolgáltat beszédtémát. Most kivételesen semmi rosszat nem csinált a Cardiff első embere, egyszerűen csak gonoszan nézett. Ennyi pedig bőven elég volt a Huffington Post munkatársainak, hogy eldöntsék, Vincent Tan a James Bond-filmek egyik főgonosza.

angol foci Vincent Tan Cardiff City

A Cardiff City megosztó tulaja számmisztikával igazolna

2013-12-30 13:46:20

Vincent Tan tulajdonos furcsa és nehezen magyarázható döntéseivel a múltban már több alkalommal is kivívta a walesi Cardiff City szurkolóinak haragját, legújabb lépésével pedig újfent bizonyította, nem feltétlenül a szakmai oldaláról közelít a labdarúgáshoz.

Vincent Tan Premier League Cardiff City

Premier League: menesztették a Cardiff City menedzserét

2013-12-27 15:34:27

Menesztették Malky Mackay menedzsert az angol labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Cardiff City éléről, miután megromlott a viszonya Vincent Tan klubtulajdonossal.

menesztés Vincent Tan Malky Mackay Cardiff City

Premier League: Diktátor, takarodj! - tüntetés Cardiffban

2013-12-26 15:48:00

A karácsonyi Premier League-forduló előtt több száz Cardiff City-szurkoló tüntetett a walesi nagyvárosban, tiltakozva a klubtulajdonos Vincent Tan tevékenysége ellen. Normal 0 21 false false false HU X-NONE X-NONE

tüntetés demonstráció Vincent Tan Premier League Cardiff City

Premier League: edzőváltás közeleg a Cardiff Citynél is

2013-12-20 08:07:31

Úgy tűnik, nem állt le az edzőváltások sora az angol Premier League-ben, a Guardian információi szerint ugyanis csak a Liverpool elleni idegenbeli győzelem mentheti meg Malky Mackayt, a Cardiff City skót menedzserét. Ám a bravúr után sem nyugodhatna meg a szakember.

Vincent Tan Premier League Malky Mackay Cardiff City

Percenként 10 000 fontba került a focista, akit senki nem akart

2013-11-01 16:27:58

A Guardian riportja szerint az angol Premier League-ben szereplő Cardiff City tulajdonosa, Vincent Tan messze túllépte a szigetországban szokásos hatáskört, amikor Malky Mackay menedzser, stábja és a játékosmegfigyelők tudta nélkül a csapathoz vitte 2012-ben a szlovén válogatott csatárt, Etien Velikonját. A rekordigazolás azóta sem játszik – 15 hónap alatt 73 percet kapott bajnokin, 165-öt összesen, azaz játékpercenként nagyjából 10 ezer fontba került –, valaki azonban jól megszedte magát. Nem is feltétlenül az eladó Maribor (ők boldogan számolgatják a pénzt), hanem a Manchester Unitedre Bébét rásózó portugál sztárügynök, Jorge Mendes.

Vincent Tan Premier League Maribor Etien Velikonja Cardiff City

Kazah kegyenc felelhet egy Premier League-klub igazolásaiért

2013-10-09 13:46:44

A BBC Sports és a Daily Mail híradása szerint a Premier League-ben szereplő Cardiff City malajziai többségi tulajdonosa, Vincent Tan felfüggesztette állásából a menedzser, Malky Mackay bizalmi emberét, az átigazolásokért felelős Iain Moodyt. Moody helyét egy mindössze 23 éves, tapasztalatlan kazah fiatalember, Aliser Apszaljamov kapta meg – aki Tan fiának az egyik legjobb barátja.

Vincent Tan Premier League Cardiff City

Milliárdos malajziai divatdiktátor kezében a City-verő Cardiff

2013-08-26 11:42:35

A Premier League hétvégi fordulójának legnagyobb meglepetését szolgáltatva a frissen feljutott Cardiff City hátrányból nyert a Manchester City ellen, a walesi csapat ellentmondást nem tűrő játékával minden bizonnyal sok új szurkolót szerzett magának. De a szimpatizánsok táborának növekedéséhez nem csak a csapat, hanem a klub tulajdonosa, Vincent Tan is hozzájárult: a malajziai üzletember egyedülálló megjelenésével visszavonhatatlanul belopta magát a szurkolók szívébe, és közben persze gúnyos viccek céltáblája is lett.

Vincent Tan Premier League Manchester City Cardiff City

Cardiff City: a szurkolók nem díjaznák a névváltoztatást

2013-02-28 19:06:22

A Cardiff City futballcsapatának szurkolói nem vennék jó néven, ha kedvenceik más néven szerepelnének, 58 százalékuk elpártolna az együttestől ez esetben.

walesi foci angol foci Vincent Tan Championship Cardiff City