Találatok a Vilanova címkére

Találatok száma: 4

Barca: Mascherano a Disneyland után a terror házában érzi magát

2013-03-05 20:32:42

Érdekes, egyben hangzatos hasonlattal élt Javier Mascherano, a spanyol FC Barcelona argentin labdarúgója, aki azt találta mondani: a Disneyland után most a terror házában érzi magát.

Vilanova Tito Vilanova Roura Real Madrid Real Milan

Maradona: Messi barcelonai klubedzője lennék

2013-03-04 13:32:03

A Marca című spanyol napilapnak adott interjút Diego Maradona. A játékosként világklasszis, edzőként azonban eddig sikertelen vállalásaival elhíresült argentin többek között azt is elárulta, álmai között szerepel, hogy Lionel Messi barcelonai klubedzője legyen. Egyben kitért a gödörben lévő katalánok utóbbi napokban mutatott teljesítményére is.

Vilanova Tito Vilanova Pep Guardiola Lionel Messi Maradona Lionel Messi

Barcelona: kulcsjátékosok nélkül az Alavés ellen

2012-10-30 10:54:15

Több alapemberét is nélkülözi az Alavés elleni Király-kupa-mérkőzésen Tito Vilanova, a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Barcelona vezetőedzője.

spanyol labdarúgás Vilanova Barcelona Alavés

A búcsúzó Guardiola: Tito jó utód lesz

2012-05-25 13:51:01

A spanyol labdarúgó Király-kupa madridi fináléjában, a Vicente Calderón Stadionban 22 órától az Athletic Bilbao és az FC Barcelona feszül egymásnak. A mérkőzés több szempontból kiemelten is érdekes. A kupasorozat két legeredményesebb együttese méri össze erejét – a katalánok 25-ször, a baszkok 23-szor diadalmaskodtak –, és mindkét gárda csalódásokat hozó idény végén ünnepelne. A Barcelona a spanyol bajnoki címét és a BL-trófeáját bukta el – előbbiben ezüstérmes, utóbbiban elődöntős volt –, a Bilbao az El-fináléban veszített. És ha mindez nem lenne elég, búcsúmeccsére készül a korszakos edzőzseni, Pep Guardiola.

Vilanova Tito Vilanova Pep Guardiola Király-kupa Guardiola Barcelona