Találatok a Velence címkére

Találatok száma: 17

Kerékpár: új klub Velencén, a rekorder már csatlakozott

2018-06-07 16:55:04

VeloClass Velence néven kerékpárosklub alakult Velencén, az első igazolt versenyzője a nemrégiben 200 méteren országos pályakerékpáros-csúcsot tekerő Szalontay Sándor.

kerékpár Velence

Maratoni: a teljes élmezőny eltévedt a velencei versenyen – videó

2017-10-23 18:35:48

Egészen különlegesre sikeredett a Velencében rendezett maratoni verseny befutója, a győztes ugyanis a helyi Eyob Faniel lett. Igaz, nem csak gyorsaságának köszönhette a sikert…

videó vicces maratoni futás Velence Eyob Faniel

U23-as triatlon Eb: ötödik lett a magyar váltó Velencén

2017-08-06 19:44:03

A magyar vegyes váltó az ötödik helyen végzett az U23-as triatlon Európa-bajnokságon vasárnap a Velencei-tónál.

triatlon Velence

Összeházasodott Schweinsteiger és Ana Ivanovics, hétcsillagos buli lesz

2016-07-12 10:49:27

Kedden örök hűséget fogadott egymásnak Bastian Schweinsteiger és Ana Ivanovics. A két sztársportoló jelenleg Olaszországban tölti szabadságát, Velencében keltek egybe.

német válogatott házasság esküvő Velence Manchester United Bastian Schweinsteiger

MK: a Fradi tízet hintett, Kabát mentette meg az Újpestet

2015-10-14 15:48:30

A labdarúgó NB I-ben listavezető Ferencváros idegenben 10–0-ra megverte a megyei I. osztályban szereplő Nagyecsedet a Magyar Kupa főtáblájának harmadik fordulójában, a legjobb tizenhat közé jutásért rendezett mérkőzésen. A Fradi sikeréből Busai Attila négy, Haris Attila két góllal vette ki a részét.

Újpest Videoton Velence Nagyecsed Magyar Kupa MTK

Videó: hajnalig mulatnak a Bozsik Stadion velencei hősei

2013-05-22 21:57:10

Drámai körülmények között ért véget a labdarúgó Amatőr Kupa döntője a Bozsik Stadionban a Velence és a Martonvásár között. A találkozó csak a 94. percben, másodpercekkel a lefújás előtt dőlt el a velenceiek javára. A mérkőzés után a győztesek elmondták, valószínűleg csak holnap ér véget az ünneplés. A főszereplők vallanak a mérkőzésről.

videó Velence SportM-kupa NSO Tv Martonvásár

SportM-kupa: a Velence legyőzte a döntőben a Martonvásárt

2013-05-22 18:57:35

A mai Debrecen–Győri ETO Magyar Kupa-döntő előtt rendezték meg a kispesti Bozsik József Stadionban a Sport M-kupa fináléját, amelyen két régi ismerős, a Fejér megyei első osztályú bajnokság első és harmadik helyezettje, a Velence és a Martonvásár csapott össze. A velenceiek sokkal többet támadtak a mérkőzés során, de gólt csak a ráadás második percében szereztek, Kovács Norbert révén – a győzelemhez azonban ennyi is elég volt, a Velence nyerte meg a Fejér megyei el Clásicót!

közvetítés Velence Martonvásár Amatőr Kupa-döntő Amatőr Kupa

Amatőr Kupa-döntő: Velence-Martonvásár élőben az NSO-n!

2013-05-22 17:00:58

A mai Debrecen–Győri ETO Magyar Kupa-döntő előtt rendezik meg a kispesti Bozsik József Stadionban az Amatőr (a valamikori Szabad Föld) Kupa fináléját, amelyen két régi ismerős, a Fejér megyei első osztályú bajnokság első és harmadik helyezettje, a Velence és a Martonvásár csap össze. Kövesse velünk élőben az összecsapást!

közvetítés Velence Martonvásár Amatőr Kupa-döntő Amatőr Kupa

A Velence vihette haza a SportM-kupát

2013-05-22 14:02:25

A mai Debrecen–Győri ETO Magyar Kupa-döntő előtt rendezték meg a kispesti Bozsik Stadionban az Amatőr Kupa fináléját, amelyen két régi ismerős, a Fejér megyei első osztályú bajnokság első és harmadik helyezettje, a Velence és a Martonvásár csapott össze. A velenceiek sokkal többet támadtak a mérkőzés során, de gólt csak a ráadás második percében szereztek, Kovács Norbert révén – a győzelemhez azonban ennyi is elég volt, a Velence nyerte meg a Fejér megyei el Clásicót!

közvetítés el Clásicó Velence Martonvásár Amatőr Kupa-döntő Amatőr Kupa

Kisvárosiak nagy napja a Bozsikban és a tévében

2013-05-21 10:57:12

A szerdai Debrecen–Győri ETO Magyar Kupa-döntő előtt rendezik meg a kispesti Bozsik Stadionban az Amatőr Kupa fináléját, amelyen két régi ismerős, a Fejér megyei első osztályú bajnokság első és harmadik helyezettje, a Velence és a Martonvásár csap össze. Játékerő és költségvetés szempontjából a velenceiek az esélyesebbek, de a martoniak szerint az, hogy egy meccsen dől el a kupa sorsa, teljesen nyílttá teszi a televíziós összecsapást, amely előtt mindkét klub edzését meglátogattuk.

Velence Patkós Csaba Martonvásár Amatőr Kupa

Videó: „megyei el Clásicót” rendeznek a fővárosban

2013-05-21 15:47:28

A szerdai Debrecen–Győri ETO Magyar Kupa-döntő előtt rendezik meg a kispesti Bozsik Stadionban az Amatőr Kupa fináléját, amelyen két régi ismerős, a Fejér megyei első osztályú bajnokság első és harmadik helyezettje, a Velence és a Martonvásár csap össze.

videó Velence NSO Tv Martonvásár Amatőr Kupa

Labdarúgás: Fejér megyei döntő lesz a SportM Kupában

2013-05-09 07:33:30

Fejér megyei döntőt rendeznek a labdarúgó SportM-kupában.

Velence SportM Kupa Martonvásár

SportM-kupa: a Velence már döntős, ellenfélre vár

2013-04-18 07:14:04

Szerdán a Magyar Kupa Videoton–Győri ETO elődöntőjét megelőzően rendezték meg a Sóstói Stadion műfüves pályáján a SportM-kupa első elődöntőjét. Az összecsapáson a megyei első osztályban szereplő Velence 3–1-re győzte le az ugyancsak megyei élvonalban futballozó PVSK-t. A gólokat Boda Béla (2), Kovács Norbert, illetve Arató Szabolcs szerezte.

Velence SportM-kupa PVSK Martonvásár Babót

Shakira volt az indiai álomesküvő sztárja - fotók!

2011-05-16 12:55:24

A velencei lagúna egyik szigetén álló palotában tartották az év második legnagyobb esküvőjét. Az indiai iparmágnás lányának menyegzőjén a 800 meghívott vendéget a Cirque du Soleil látványtervezője ejtette ámulatba és Shakira szórakoztatta.

hakni esküvő Velence Shakira

Nehéz csoportba került mindkét válogatottunk az Eb-sorsoláson

2008-02-20 00:00:33

Szombaton a déli órákban tartották a jövő évi felnőtt Európa-bajnokságok sorsolását az olaszországi Velencében. Férfi válogatottunk világ- és Európa-bajnokokkal került össze, azonban női csapatunk sincsen sokkal könnyebb helyzetben.

magyar_válogatott Európa-bajnokság