Találatok a Vasas FC címkére

Találatok száma: 17

Felkészülés: a Vasas 11-esekkel fordított a Mezőkövesd ellen

2019-01-11 13:21:52

Az élvonalbeli Mezőkövesd már a 6. percben vezetést szerzett a másodosztályú Vasas ellen a két együttes első 2019-es felkészülési mérkőzésén, ám az angyalföldi csapat a második félidőben két büntetővel fordított, és 2–1-re nyert.

felkészülési mérkőzés Vasas FC Mezőkövesd

Vasas: hetekre kidőlt a hét végén megsérült támadó

2018-11-13 21:02:15

A labdarúgó NB II-ben szereplő Vasas FC hivatalos oldalán jelentette be, hogy várhatóan három hét kihagyás vár a hétvégi bajnokin megsérült Ádám Martinra.

Ádám Martin Vasas FC Vasas

Vasas: felbontották a volt újpesti szerződését

2018-08-31 19:51:55

A tavasszal igazolt Barczi Dávid fél év után búcsúzik a Vasastól, tizenhárom mérkőzésen egy gólt szerzett piros-kékben.

magyar átigazolás hazai átigazolások Vasas FC Vasas NB II Labdarúgó NB II

Vasas: új irányító testület felállításáról döntöttek

2018-08-22 09:51:39

A Vasas Kubala Akadémiánál júniusban történt tulajdonosváltással és az azzal egy időben aláírt háromoldalú, a Vasas SC, a Vasas FC és a Vasas Akadémia Kft. közötti együttműködési megállapodással új fejezet kezdődött a Vasas labdarúgócsapatának életében, és ennek részeként szerdán egy közös irányítótestület felállítását jelentették be a felek hivatalos honlapjaikon.

Vasas SC Vasas FC Vasas Kubala Akadémia

Vasas: fordulat, megállapodtak a Kubala Akadémiával

2018-08-13 20:57:35

Ismét a Vasas Kubala Akadémia a labdarúgó NB II-ben szereplő Vasas FC utánpótlásbázisa, erről előbbi a hivatalos honlapján megjelent közleményben számolt be.

Vasas SC Vasas Kubala Akadémia Vasas FC Vasas

Vasas: potenciális vevő – a Kubala Akadémia közleményt adott ki

2018-05-25 11:55:50

A Vasas Kubala Akadémia hivatalos honlapján megjelent közleményben jelezte, György Tamás többségi tulajdonos tárgyalásban áll az üzletrésze értékesítésével kapcsolatban.

Vasas SC Vasas Kubala Akadémia Vasas FC Vasas NB I

Vasas: újabb ajánlat az Akadémia tulajdonjogáért

2018-05-22 21:35:14

Újabb ajánlatot tett a Vasas az Akadémia György Tamás által tulajdonolt többségi üzletrészének megszerzésére – olvasható a vasasfc.hu-n.

Vasas SC Vasas Kubala Akadémia Vasas FC Vasas NB I

Vasas: alternatívát kínálnak a Fáy utcai akadémistáknak

2018-05-15 19:08:23

Az elmúlt napokban már több cikkünkben is beszámoltunk arról, hogy a jövőben nem működik együtt a Vasas FC és az élvonalbeli labdarúgócsapat utánpótlását adó Vasas Kubala Akadémia. Korábbi értesülésünket hétfőn megerősítette a Vasas SC is, amelynek a létesítményeit használja a Vasas Akadémia Kft. működtette Vasas Kubala Akadémia. Később az Akadémia is reagált a kialakult helyzetre, majd most a Vasas FC közleményben jelezte, alternatívát kínálnak a Fáy utcai akadémistáknak.

Vasas SC Vasas Kubala Akadémia Vasas FC

Ilyen még nem volt! Vidékre költözhet a Kubala Akadémia

2018-05-15 11:45:38

A Nemzeti Sport Online értesülései szerint nem született egyezség a Vasas SC és a klub létesítményeit használó, eddig a Vasas FC utánpótlását adó Vasas Kubala Akadémia között, és eldőlni látszik, hogy az akadémiát működtető Vasas Akadémia Kft. Siófokra helyezi át a székhelyét – ez példa nélküli lépés lenne a magyar utánpótlásban a kiemelt, illetve elit akadémiai rendszer 2016-os kialakulása óta.

Vasas SC Vasas Kubala akadémia Vasas FC

Vasas: a Kubala Akadémia helyett a Hegyvidék UFC adhatja az utánpótlást

2018-05-08 12:52:13

A Nemzeti Sport Online értesülései szerint a Vasas FC az NB I-es licenckérelmében nem a Vasas Kubala Akadémiát jelölte meg utánpótlásaként, amellyel eddig együttműködött, hanem a korábbi Vasas-játékos, Geress Zoltán által működtetett Hegyvidék UFC-t.

Vasas Kubala Akadémia Vasas FC Vasas Vancsa Miklós NB I Hegyvidék UFC

NB I: Vida bombájával mentett pontot a Vasas

2018-03-31 18:56:40

A labdarúgó NB I 24. fordulójában az újonc Balmazújváros hazai pályán 1–1-re végzett a Vasassal. Az első félidőben az újvárosiak Nemanja Andrics találatával jutottak előnyhöz, fordulás után Vida Máté remek távoli lövésével egyenlített a fővárosi együttes.

labdarúgó NB I Vasas FC Vasas Balmazújváros

Vasas: a stadionavatóra már Mészöly Kálmánt is várják a piros-kékek

2018-02-21 18:48:53

A névadó Illovszky Rudolf születésnapján járhatták be a Vasas korábbi labdarúgói az épülő stadiont. A legendák közül természetesen hiányzott a kórházban fekvő Mészöly Kálmán. Ott volt azonban fia, Mészöly Géza, aki édesapjáról és az új arénáról is beszélt az NSO Tv-nek. Emellett a piros-kékek korábbi játékosai közül Kabát Péter is megosztotta velünk az első benyomásait a klub új otthonáról, a Vasas kommunikációs vezetője, Jenkei Dániel pedig elmondta, miben lesz ez más az angyalföldiek régi stadionjához képest. 

új stadion videó Vasas FC Mészöly Kálmán Mészöly Géza Kabát Péter

A Vasas rangadót nyert a Szolnok ellen; lenullázta a ZTE-t a Siófok

2015-04-04 16:18:42

A labdarúgó NB II 22. fordulójából négy mérkőzést játszottak ma le. A forduló rangadóján a Vasas 4–1-re győzte le a Szolnokot, a fővárosaikhoz hasonlóan otthon nyert a Mezőkövesd és az Ajka is. A kiesés elől menekülő Siófok idegenben gyűrte le a Zalaegerszeget.

élő eredménykövetés labdarúgó NB II ZTE FC Vasas FC Szolnoki MÁV FC Szeged 2011

A Vasas és a Gyirmót sem hibázott; 10 emberrel nyert a Siófok

2015-03-14 14:02:15

Szombaton hét találkozót rendeztek meg a labdarúgó NB II 19. fordulójából. A Vasas és a Gyirmót is sikerrel vette az akadályt, előbbi az Ajkát, utóbbi a Kaposvárt győzte le idegenben. A kiesés szempontjából fontos meccset játszottak Siófokon, ahol a hazaiak tudtak nyerni a Balmazújváros ellen, a győztes gól megszerzésekor emberhátrányban voltak a Balaton-partiak. A Cegléd idegenben is nyerni tudott (a 11. forduló óta először), a Szeged könnyedén győzte le a ZTE-t, míg az SZTK és a Szolnok hazai környezetben játszott gól nélküli döntetlent.  

élő eredménykövetés labdarúgó NB II ZTE FC Vasas FC Szolnoki MÁV FC Szeged 2011

NB II: nem botlott a Vasas; 10 emberrel nyert a Siófok

2015-03-14 16:30:35

A listavezető Vasas sokáig döntetlenre állt az Ajka otthonában, Remili Mohamed a 80. percben szerezte meg a győztes találatot. A fél háromkor kezdődő mérkőzések közül kettő is gól nélküli döntetlennel zárult, a Szeged és a Siófok otthon nyert (utóbbi emberhátrányban tudta begyűjteni a három pontot), míg a Cegléd idegenben gyűrte le a Soroksárt, Szabó István csapata a 11. forduló óta most először tudott diadalmaskodni bajnoki meccsen.  

labdarúgó NB II ZTE FC Vasas FC Szolnoki MÁV FC Szeged 2011 Soroksár

NB II: nyert a Gyirmót és a Vasas; idegenbeli Szolnok-siker

2014-10-18 18:52:11

A labdarúgó NB II 10. fordulójában a tabellát vezető Gyirmót otthon tartotta a három pontot, ezúttal a Cegléd hajtott fejet a listavezetőnek. A második helyen álló Vasas sem botlott, az angyalföldiek a Soroksárt gyűrték le. A Sopron a Csákvárt győzte le, míg a Szolnok idegenben diadalmaskodott a Kaposvár ellen.

labdarúgó NB II Vasas FC Szolnoki MÁV FC Soroksár SC Soproni VSE NB II