Találatok a Valerij Bozsinov címkére

Találatok száma: 13

Meztelenül pózolt a Man. City korábbi játékosának volt felesége – KÉPEK

2017-06-13 10:32:18

Nikoleta Lozanova, a korábban a Manchester Cityben is megfordult Valeri Bozsinov volt felesége most minden ruhát ledobott magáról egy fotózás kedvéért. A 29 éves bolgár modell hiányozhat, a 31 éves támadó viszont aligha hiányzik a csapat szurkolóinak.

Valerij Bozsinov  Premier League  Nikoleta Lozanova  Manchester City 

Játékossors: megvan Valerij Bozsinov új csapata

2014-09-07 19:32:59

Az olasz másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Ternanában folytatja pályafutását a korábbi bolgár válogatott támadó, Valerij Bozsinov, aki annak idején a Fiorentina, a Juventus és a Manchester City kötelékébe is tartozott.

olasz foci  Valerij Bozsinov  Ternana  Serie B 

Átigazolások: a Távol-Keletre tart a Honvéd kiszemeltje

2013-12-29 17:09:59

Bolgár sajtóhírek szerint az FC Szöulban folytathatja pályafutását Valerij Bozsinov. A labdarúgó NB I-ben szereplő Budapest Honvéddel is hírbe hozott csatár állítólag nagyszerű ajánlatot kapott az ötszörös koreai bajnokcsapattól.

nemzetközi átigazolások  Valerij Bozsinov  Honvéd  FC Szöul 

Bulgária: Nem vertek meg! Nem is jártam Plovdivban! - Bozsinov

2013-10-31 07:54:23

Életjelet adott magáról a bolgár sajtóban Valerij Bozsinov. A korábban Olaszországban, Angliában és Portugáliában is légióskodó bolgár labdarúgó kategorikusan tagadta azt a napokkal korábbi hírt, miszerint eszméletlenre verték volna Plovdivban.

bolgár foci  Valerij Bozsinov  Bulgária 

Bulgária: eszméletlenre verték a volt Juve-csatárt

2013-10-29 16:49:01

A bolgár Sztandart és a bTV televízió jelentése szerint eszméletlenre verve találták meg Plovdivban hajnalban Valerij Bozsinovot, a jelenleg csapat nélküli, 42-szeres válogatott támadót.

bolgár foci  Valerij Bozsinov  Bulgária 

Játékossors: Bozsinov a sportbíróságon harcol igazáért

2013-10-10 19:33:45

A bolgár labdarúgó-válogatott támadója, Valerij Bozsinov és ügynöke, Jerry Palomba szerint a lausanne-i sportbíróság pozitív döntést fog hozni számukra a Sporting Lisszabonnal szemben, amiért a portugál klub jogosulatlanul bontotta fel a csatár szerződését.

nemzetközi átigazolás  Valerij Bozsinov  Sporting CP 

Bozsinov, a hős: újraélesztett egy haldokló édesapát

2013-10-04 20:45:45

A bolgár válogatott Valerij Bozsinov filmbe illő hőstettet hajtott végre: a korábban a nemzetközi sportsajtó által a Budapest Honvéddal (tévesen) szóba hozott, jelenleg szabadon igazolható labdarúgó hatalmas szívről és lélekjelenlétről tett tanúbizonyságot, mikor a minap megmentette egy haldokló édesapa életét.

újraélesztés  bolgár válogatott  Valerij Bozsinov  Sporting  Budapest Honvéd 

Bulgária: argentin kluboknál is képben van Bozsinov

2013-10-01 07:27:29

A Tuttomercatoweb úgy értesült, hogy argentin labdarúgóklubok is élénk érdeklődést mutatnak a jelenleg csapat nélküli Valerij Bozsinov iránt, akinek szerződtetése sajtóhírek szerint a Bp. Honvédnál is téma.

Valerij Bozsinov  Bp. Honvéd 

Honvéd: Bozsinov a kispestieknél folytatja - sajtóhír

2013-09-27 12:58:03

Sajtóhírek szerint a labdarúgó NB I-ben szereplő Budapest Honvédnál folytatja pályafutását Valerij Bozsinov. A transfermarkt.de úgy tudja, a 27 éves csatár megegyezett a kispesti klubbal.

nemzetközi átigazolások  magyar átigazolás  Valerij Bozsinov  Honvéd 

Honvéd: tárgyalnak Bozsinov megszerzéséről - sajtóhír

2013-09-25 17:02:57

Itáliai médiaértesülés szerint a kiterjedt olasz kapcsolatrendszerrel rendelkező Bp. Honvéd tanulmányozza a régóta Olaszországban légióskodó bolgár labdarúgó, Valerij Bozsinov szerződtetésének lehetőségét.

magyar átigazolás  Valerij Bozsinov  Bp. Honvéd 

Az ellopott büntetőtől Messi hamis rekordjáig: ez is foci!

2012-12-29 16:35:55

Miközben a 2012-es esztendő világfutballjának legnagyszerűbb és legszomorúbb eseményeit listáztuk, a hálónkba akadt jó néhány olyan vidám, furcsa vagy éppen tragikus pillanat rövid krónikája, amit végül nem illesztettünk be összeállításunkba. Csakhogy azt sem akartuk, hogy a feledés homálya boruljon rájuk – úgy döntöttünk tehát, hogy sorozatunkhoz egy harmadik epizódot is illesztünk a futball sokszínűsége, nagyszerűsége jegyében. Íme!

foci vb 2014  Zinedine Zidane  Xavi  Valerij Bozsinov  Nikolce Noveszki  Nicklas Bendtner 

Serie A: Bozsinov Mourinhónak ajánlja Milan-verő gólját

2010-03-25 11:26:27

Valerij Bozsinov, a Parma bolgár támadója José Mourinhónak, az Internazionale vezetőedzőjének ajánlotta a gólt, amellyel csapata szerdán legyőzte a Milant, és ezzel szívességet tett az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságot vezető Internek.

olasz labdarúgás  Valerij Bozsinov  Serie A  Parma  José Mourinho  Inter 

Man. City: Bozsinov a következő szezonban a Parmában futballozik

2009-07-30 16:33:28

Az olasz élvonalba visszajutó AC Parma egy évre kölcsönvette az angol bajnokságban szereplő Manchester City bolgár támadóját, Valerij Bozsinovot.

Manchester_City  Valerij Bozsinov  AC_Parma