Találatok a UGMK Jekatyerinburg címkére

Találatok száma: 6

Női kosár Euroliga: győzelemmel felérő soproni ezüst – galéria

2018-04-23 10:59:54

Nem volt esélye az Euroliga döntőjében a Sopron Basketnek az orosz sztárcsapat Jekatyerinburg ellen, de így is minden dicséretet megérdemel a magyar bajnok, amely idehozta Európa legrangosabb női kosárlabda-eseményét. Tekintse meg a finálé legjobb képeiből összeállított galériánkat!

női kosár Euroliga képgaléria kosárlabda UGMK Jekatyerinburg Sopron Basket

Női kosár Euroliga: a soproni edzőt már a döntő előtt majdnem sírva fakasztották

2018-04-23 02:29:46

Nem volt esélye az Euroliga döntőjében a Sopron Basketnek az orosz sztárcsapat, a Jekatyerinburg ellen, de így is minden dicséretet megérdemel a magyar bajnok, amely idehozta Európa legrangosabb női kosárlabda-eseményét. A fináléban meglepetésre kezdőként szerepet kapó Határ Bernadett mellett Jelena Milovanoviccsal beszélgettünk, illetve ott jártunk Roberto Íniguez vezetőedző sajtótájékoztatóján is.

videó női kosár Euroliga kosárlabda UGMK Jekatyerinburg Sopron Basket NSO Tv

Női kosár Euroliga: nagyot küzdött, ezüstérmes a Sopron

2018-04-22 21:28:34

Nem sikerült az újabb csoda, a női kosárlabda Euroliga döntőjében a házigazda Sopron 72–53-ra kikapott az UGMK Jekatyerinburgtól. Az orosz csapat fennállása során negyedszer hódította el a trófeát.

női kosár Euroliga kosárlabda UGMK Jekatyerinburg Sopron Basket

Ebben ennyi volt – a döntőben nem jött össze az újabb soproni csoda

2018-04-22 11:57:34

Nem volt esélye az Euroliga döntőjében a Sopron Basketnek az orosz sztárcsapat Jekatyerinburg ellen, de így is minden dicséretet megérdemel a magyar bajnok, amely idehozta Európa legrangosabb női kosárlabda-eseményét.

női kosár Euroliga kosárlabda UGMK Jekatyerinburg Sopron Basket

Női kosár Euroliga: az elődöntőben állították meg a címvédőt

2018-04-20 18:29:37

A női kosárlabda Euroliga soproni final fourjának első elődöntőjén a fergeteges szurkolótáborral érkező UGMK Jekatyerinburg 84–77-re megverte a szintén orosz Dinamo Kurszkot, így bejutott a sorozat vasárnapi döntőjébe, ahol a házigazda Sopron lesz az ellenfele.

női kosárlabda Euroliga női kosárlabda kosárlabda UGMK Jekatyerinburg Dinamo Kurszk