Találatok a Tondela címkére

Találatok száma: 4

Videó: ha csak simán kihagyta volna öt méterről…

2017-11-04 18:16:21

Azon lassan már meg sem lepődünk, ha egy játékos az ötös környékéről fölé vagy mellé bombázza a labdát. Megesik. A portugál élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 11. fordulójában, a Tondela–Boavista találkozón azonban Renato Santos, a vendégek szélsője ennél is kellemetlenebbet hibázott…

videó portugál foci Tondela Renato Santos Portugália Boavista

Videó: elképesztő öngólt lőtt a BL-győztes védő – ezzel kaptak ki

2017-09-24 21:02:43

Az még önmagában nem annyira érdekes, hogy a Braga idegenben 2–1-re megverte a Tondelát a portugál élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 7. fordulójában, az viszont már igen, hogy milyen góllal! A második félidő elején a hazaiak Bajnokok Ligája-győztes középhátvédje, a Portót, a Wolfsburgot és a Valenciát is megjáró Ricardo Costa felszabadítás helyett védhetetlenül bombázott a saját kapujába. A Tondela ezek után már nem tudott egyenlíteni, így továbbra is kieső helyen áll a tabellán.

videó Tondela Ricardo Costa Portugália Braga

Lazuljunk kicsit

2016-03-13 17:43:35

Két baromi nehéz, hajtós meccs után épp itt az ideje annak, hogy lazuljunk egy kicsit. Pihenésnek el sem tudnánk képzelni jobb időtöltést, mint kitömni egy portugál kiscsapatot. Úgy hozta a sors, hogy ez a csapat most a tökutolsó, teljesen reménytelen helyzetben lévő Tondela lesz.

Carcela Raúl Jiménez Salvio Talisca benfica portugál bajnokság

Videoton: a távozó légiós a portugál másodosztályban

2013-08-15 20:09:05

A portugál másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Tondela hivatalos honlapján jelentette be, hogy szerződtette Evandro Brandaót. A Videotontól távozó 22 éves támadó – aki szélsőként is bevethető – egy évre szóló kontraktust kötött új klubjával.

nemzetközi átigazolás magyar átigazolás Videoton Tondela Evandro Brandao