Találatok a Tillburg címkére

Találatok száma: 3

Bravúr: a házigazda elleni győzelemmel javítottak a korongosok

2008-02-13 00:00:30

A hollandiai Tillburgban zajló négyes nemzetközi tornán, amelyet az Eurotour keretében rendeznek, a Pat Cortina szövetségi kapitány által irányított magyar jégkorong-válogatott 3-0-ra verte a házigazda holland csapatot. Együttesünk a nyitó fordulóban simán kikapott Ukrajnától, ezúttal viszont egy egészen más felfogásban játszó csapat lépett a jégre. Igaz, lényegesen könnyebb ellenféllel szemben. A magyar kapuban Hetényi Zoltán kapott gól nélkül hozta le a találkozót.

Tillburg Eurotour

Ezúttal nem voltak egy súlycsoportban ellenfelükkel a jégkorongosok

2008-02-12 00:00:28

A Tillburgban zajló jégkorong nemzetközi tornán a Pat Cortina által irányított magyar jégkorong-válogatott sima, négygólos vereséget szenvedett Ukrajnától. A találkozó sajnos igen korán, már az első harmad végére eldőlt. A több kulcsjátékosát nélkülöző magyar csapat már ötpercnyi játékot követően kétgólos hátrányba került, majd a nyitó harmad végére megduplázódott ellenfelünk előnye.

Ukrajna Tillburg

A hollandokkal, az ukránokkal és a horvátokkal játszanak korongosaink

2008-02-11 00:00:27

A hollandiai Tillburgban a hétvégén az Eurotour sorozat keretén belül négyes tornán vesz részt a Pat Cortina szövetségi kapitány által irányított magyar jégkorong-válogatott, amely a házigazdákon kívül az ukrán és a horvát együttessel is megmérkőzik.

Ukrajna magyar_válogatott