Találatok a Tarsoly Csaba címkére

Találatok száma: 37

ETO: megszüntették Tarsoly előzetes letartóztatását

2015-09-24 08:52:45

Megszüntette a Quaestor-ügy három gyanúsítottjának előzetes letartóztatását a Budai Központi Kerületi Bíróság – erősítette meg az MTI értesülését Papp Gábor ügyvéd szerda este.

Győri ETO Tarsoly Csaba brókerbotrány

Győri ETO: lefoglalták az ETO Parkot és a stadiont is

2015-03-30 22:42:06

A vagyonvisszaszerzési eljárásban a győri ETO Parkot és a stadiont is lefoglalta a nyomozó hatóság – mondta a fővárosi főügyész az M1-nek hétfő este. A gyanúsítás után már megkezdődött a vagyonvisszaszerzés, gépkocsikat, üzletrészeket, készpénzt, ingatlanokat foglaltak le.

Tarsoly Csaba Quaestor NB I Győri ETO ETO Park

ETO: elrendelték Tarsoly Csaba előzetesbe helyezését

2015-03-29 17:37:46

A Budai Központi Kerületi Bíróság elrendelte a brókerbotrányhoz kapcsolódó Quaestor-csoport tulajdonosa, Tarsoly Csaba és társai előzetes letartóztatásba helyezését. A Győri ETO FC elnökét csalás megalapozott gyanújával vették őrizetbe a héten.

brókerbotrány Tarsoly Csaba Győri ETO

Győri ETO: nincs döntés Tarsoly előzetes letartóztatásáról

2015-03-28 11:59:23

Amint arról korábban beszámoltunk, a Budai Központi Kerületi Bíróság a Fővárosi Főügyészség indítványára ma tárgyalt a Győri ETO FC elnökének és a Quaestor Csoport első emberének, Tarsoly Csabának az előzetes letartóztatásáról. 

Tarsoly Csaba Quaestor Győri eTO

MLSZ: Tarsoly letartóztatása nem befolyásolja az ETO licencét

2015-03-28 08:21:45

Az NSO már a Quaestor-botrány kirobbanásakor jelezte, hogy a Győri ETO FC-nél új korszak kezdődhet, új vezetőséggel. Hivatalosan azonban még mindig Tarsoly Csaba a klub elnöke, akit a botránnyal összefüggésben a héten őrizetbe vett a rendőrség, és az ügyészség kezdeményezte előzetes letartóztatását. A Nemzeti Sport a Magyar Labdarúgó-szövetségnél (MLSZ) annak járt utána, hogy ez a lépés érintheti-e a futballcsapat NB I-es licencét.   

Tarsoly Csaba Quaestor Győri ETO

ETO: indítvány Tarsoly Csaba előzetes letartóztatására

2015-03-27 15:55:32

A Quaestor-ügy mindhárom, csütörtök este őrizetbe vett gyanúsítottja, így Tarsoly Csaba előzetes letartóztatását indítványozza a Fővárosi Főügyészség – tudatta a Nemzeti Sporttal Bagoly Bettina, a vádhatóság szóvivője.

Tarsoly Csaba Quaestor NB I Győri ETO

Győri ETO: előállították Tarsoly Csabát és két társát

2015-03-26 19:18:07

A Quaestor-üggyel összefüggésben előállították Tarsoly Csabát, a Győri ETO labdarúgócsapatának és stadionjának tulajdonosát, valamint két társát.

Tarsoly Csaba NB I Győri ETO Győr

MLSZ: tudomásul vették Tarsoly Csaba lemondását

2015-03-17 07:49:33

Egyik lemondás a másik után. Azok után, hogy a Győri ETO FC első embere, Tarsoly Csaba úgy határozott, visszaadja a várostól 2013-ban kapott díszpolgári címet, a kialakult helyzetre való tekintettel a Magyar Labdarúgó-szövetség elnökségében betöltött tisztségétől is megválik. Döntését már bejelentette, az MLSZ tudomásul vette.

Tarsoly Csaba NB I MLSZ Győri ETO

ETO: befellegzett az utóbbi évek egyik topcsapatának - mi jöhet?

2015-03-15 22:43:28

Újabb bejegyzéssel jelentkezett blogjában Szabados Gábor sportközgazdász. Mostani írásának témája a labdarúgó NB I-ben szereplő Győri ETO helyzete.

labdarúgás blog Tarsoly Csaba Szabados Gábor Quaestor NB I

ETO: komor arcok, Tarsoly meglátogatta a csapatot - videó

2015-03-15 18:55:25

Tarsoly Csaba, a Győri ETO FC elnöke meglátogatta a Lombard Pápa elleni, hétfői bajnoki mérkőzés előtt a csapatot, és beszámolt a csődvédelmet kérő klub helyzetéről.

Tarsoly Csaba Quaestor NB I Győri ETO

Győr: Tarsoly Csaba lemondott díszpolgári címéről

2015-03-12 14:07:15

A gyorplusz.hu információi szerint Tarsoly Csaba, az NB I-ben szereplő Győri ETO labdarúgócsapatának és stadionjának tulajdonosa lemond díszpolgári címéről.

Tarsoly Csaba NB I Győri ETO Győr

Új korszak jöhet Győrben - az önkormányzat figyel

2015-03-11 19:38:10

Mi lesz a Győri ETO FC-vel, a labdarúgó NB I-ben 10. helyen álló együttessel, vezetőkkel, játékosokkal, alkalmazottakkal, a labdarúgócsapat utánpótlásában sportoló megannyi gyerekkel? A klub mögött álló Quaestor Csoportnál napokban bejelentett problémákat hallva egyre többen teszik fel ezeket a kérdéseket. A klubvezetőség egyelőre nem kíván reagálni, a Nemzeti Sport Online így a győri önkormányzatnál érdeklődött a kialakult helyzetről.

Tarsoly Csaba Quaestor NB I Győri ETO

Újpest: Nem vagyonkimentés, hanem vagyon megmentés - Tarsoly

2014-03-21 21:47:06

Egyelőre ellentmondásosak az Újpest FC élvonalbeli labdarúgócsapatának jövőjéről szóló hírek. Amint arról korábban már beszámoltunk: Roderick Duchatelet tulajdonos szerint sarokba szorították az Újpestet, így már nem tehetnek mást, mint elismerik, hogy vesztettek. Bár az MLSZ elnöksége jóváhagyta az Újpest FC Kft. 2013–14-es szezonra vonatkozó indulási jogának átruházását, de a végső döntést a vagyonfelügyelő kezébe adta. Az nb1.hu oldalnak nyilatkozó MLSZ elnökségi tag, Tarsoly Csaba konkrét és a törvényeknek tökéletesen megfelelő megoldást vázol fel az újpestiek számára.

Újpest Tarsoly Csaba Roderick Duchatelet MLSZ

Videó: „A győri kispad miatt 30-40 ember hívott fel, de...”

2014-01-09 23:53:44

Horváth Ferencet nevezték ki a labdarúgó NB I-ben szereplő Győri ETO vezetőedzőjének. A szakember az NSO Tv-nek elmondta, hogy mindent megtesznek azért, hogy megvédjék a bajnoki címet, illetve a Magyar Kupában is az élen végezzenek. A klub kapusa, a szezon végén visszavonuló Szasa Sztevanovics sportigazgatóként, míg Tokody Tibor technikai vezetőként tevékenykedik tovább.

videó labdarúgó NB I Vincze Ottó Tarsoly Csaba Horváth Ferenc Győri ETO FC

ETO: nem kellett fizetni Horváth Ferencért a Paksnak

2014-01-09 22:17:25

Tarsoly Csaba, a labdarúgó NB I-ben szereplő Győri ETO FC elnöke a klub hivatalos honlapjának elmondta: nem kellett kompenzációt fizetni az MVM Paksnak Horváth Ferenc vezetőedző megszerzéséért.

Tarsoly Csaba Paksi FC NB I Horváth Ferenc Győri ETO

ETO: hétfőn lehet vezetőedző, Horváth Ferenc is jelölt

2013-12-28 08:47:14

Úgy tűnik, már nem sokat kell várni arra, hogy a bajnok Győri ETO-nak legyen vezetőedzője. Információink szerint hétfőn kiderül, ki lesz Pintér Attila utódja. Jelenleg három jelölt van, az egyik közülük a Paksot irányító Horváth Ferenc.

magyar átigazolás Tarsoly Csaba Horváth Ferenc Győri ETO

Győri ETO: a futballisták is meglepődtek Pintér távozásán

2013-12-21 08:27:24

Volt mit átbeszélniük, hiszen izgalmas időszakot töltöttek együtt, és mindketten hosszú éveket vártak arra, hogy bajnokok legyenek. Tarsoly Csaba, a Győri ETO tulajdonosa több mint tíz éve építi a klubot, s Pintér Attila, az immár szövetségi kapitányi pozícióban lévő edző a Fraditól való távozása óta várt ilyen sikerre.

Tarsoly Csaba Pintér Attila NB I Győri ETO

Díjazás: Pintér Attila is Magyar Aranylabdát kapott

2013-12-20 09:08:44

Mint arról beszámoltunk, az NB1.hu szervezésében az idén is megválasztották az év legjobb labdarúgóját – az Aranylabdát Huszti Szabolcs nyerte el. A lap felkérésére a magyar szakírók összesen nyolc kategóriában választották meg a legjobbakat, íme, a teljes lista.

szavazás díjazás Tarsoly Csaba Radó András Pintér Attila Muhamed Besic