Találatok a Szuh Erika címkére

Találatok száma: 4

Németország: visszatér Berlinbe a női válogatott alapembere

2015-11-25 14:34:39

A magyar női labdarúgó-válogatott Oroszország elleni Európa-bajnoki selejtezőjére készülő Szuh Erika visszatér a német másodosztály Északi csoportjában szereplő 1. FC Lübarshoz.

női válogatott női labdarúgás női foci női Bundesliga Szuh Erika Németország

Női Eb-selejtező: „Visszaadtuk a kölcsönt a törököknek”

2015-10-21 19:49:40

A magyar női labdarúgó-válogatott Európa-bajnoki selejtezőn 1–0-ra legyőzte Törökországot a Ferencváros stadionjában. A mérkőzés után Szeitl Szilvia, Jakabfi Zsanett és a gólszerző Szuh Erika értékelt.

videó magyar válogatott Szuh Erika Szeitl Szilvia NSO Tv Jakabfi Zsanett

Női Eb-selejtező: a tűzjelző után jött a gól – nyertek a mieink

2015-10-21 17:23:37

A magyar női labdarúgó-válogatott Európa-bajnoki selejtezőn 1–0-ra legyőzte Törökországot a Ferencváros stadionjában. A mieink győztes gólját a második félidő 18. másodpercében Szuh Erika szerezte. A magyar csapat vasárnap Horvátországban folytatja a szereplését.

női labdarúgás női foci női Eb-selejtező magyar válogatott Törökország Szuh Erika

Videó: „CR haján több zselé van, mint az egész női csapatén”

2015-07-31 10:38:14

A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) az idén harmadik alkalommal rendezi meg a női válogatottak számára kiírt Balaton-kupát. Az augusztus 1–3. között Balatonfüreden sorra kerülő tornán a mieink mellett ezúttal a címvédő Szlovákia, valamint Fehéroroszország és Lengyelország vesz részt. A felkészülésről Szuh Erika és Szabó Viktória válogatott labdarúgók beszéltek az MLSZ Tv-nek, az 1. FC Lübars hátvédje viccesen odaszúrt Cristiano Ronaldónak, a Real Madrid portugál klasszisának.

női labdarúgás magyar labdarúgás Szuh Erika Szabó Viktória Markó Edina Balaton Kupa