Találatok a szobor címkére

Találatok száma: 34

Liverpool: hasonlít? Szalah is kapott egy bizarr szobrot – kép

2018-11-04 20:27:59

Nagyon úgy tűnik, 2018 a furcsa futballszobrok éve. A lavinát, még 2017-ben, Cristiano Ronaldo indította el, ez az esztendő pedig még tartalmasabbra sikeredett, már ami a futballszobrászatot illeti. A portugál után ugyanis Asamoah Gyan, Michael Essien, Diego Maradona, majd Radamel Falcao is finoman szólva érdekes szobrot kapott. Most pedig Mohamed Szalah arcát formázták meg a hazájában, Egyiptomban, és maradjunk annyiban, ez is tökéletesen illik a sorba…

vicces szobor kép fotó Mohamed Szalah Liverpool

Spanyolország: Iniestáról újabb szobrot készítenek

2018-10-23 13:28:36

A korábbi Barcelona- és spanyol válogatott középpályás Andrés Iniestáról szobrot készítenek Albacetében.

szobor Spanyolország Barcelona Andrés Iniesta Albacete

Kép: elképesztően bizarr szobrot kapott Falcao Kolumbiában

2018-09-23 09:57:05

A kolumbiai Radamel Falcaót nagy megtiszteltetés érte, szülővárosában, Santa Martában szobrot állítottak a tiszteletére. 

szobor kép fotó Radamel Falcao Kolumbia

Videó: a pocsék CR-szobor készítője újra megpróbálta

2018-03-29 18:51:14

Egy éve leplezték le az Emanuel Santos által készített, elvileg Cristiano Ronaldót ábrázoló szobrot. A művész alkotása finoman fogalmazva nem aratott osztatlan sikert, az évforduló alkalmából azonban felkérték, hogy ugorjon neki újra a projektnek. Másodszor már sokkal jobb lett az eredmény.

szobor Emanuel Santos Cristiano Ronaldo

Kép: újabb furcsa szobor, rosszabb, mint CR-é és Maradonáé?

2018-01-09 11:44:36

Cristiano Ronaldo hírhedt, korábban a madeirai reptéren kiállított szobra és a Kalkuttában álló, Diego Maradonáról mintázott (de inkább egy nagymamára hasonlító) mű után újabb fura szoborról rántották le a leplet: ezúttal a ghánai válogatott szereplési és gólszerzési örökranglistáját is vezető Asamoah Gyant érte a megtiszteltetés.

szobor Ghána Asamoah Gyan

Kép: C. Ronaldo ismét szobrot kapott, de ez sem az igazi

2018-01-05 14:50:51

A 2018-as oroszországi labdarúgó-világbajnokság jegyében kiállítás nyílt Moszkvában, ahol 40, jégből készült szobor várja az oda látogatókat. A Cristiano Ronaldóról mintázott műalkotás is megtekinthető a helyszínen.

szobor Cristiano Ronaldo

Kép: CR-énél is bizarrabb szobor a Chelsea korábbi szűrőjéről

2018-01-03 16:28:00

Úgy tűnik, nem egyszerű mesterség a szobrászat… Cristiano Ronaldo hírhedt, a madeirai reptéren kiállított szobra és a Kalkuttában álló, Diego Maradonáról mintázott (de inkább egy nagymamára hasonlító) mű után a minap Ghánában újabb meghökkentő alkotás készült el, amely – állítólag – a Chelsea, a Real Madrid és a Milan egykori klasszisát, a jelenleg Indonéziában levezető Michael Essient ábrázolja.

szobor kép Michael Essien Chelsea

Kép: Diego Maradona nagyon furcsa szobrot kapott Indiában

2017-12-12 15:56:28

Az 1986-os labdarúgó-világbajnokságon az argentin válogatottat aranyéremig vezető Diego Maradona szobrot kapott Indiában. A nagyjából három és fél méter magas bronzalkotást az 57 éves futballikon saját maga leplezte le Kalkuttában, a végeredménnyel azonban finoman szólva sem volt mindenki elégedett: azonnal beindult a trollkodás a Twitteren.

szobor India Diego Maradona

Argentína: újra ledöntötték Messi szobrát a fővárosban

2017-12-04 19:15:28

Az idén másodszor rongálták meg csúnyán Lionel Messi szobrát Buenos Airesben. Januárban derékban vágták ketté, most a bokáinál törték le.

vb 2018 szobor argentin válogatott Lionel Messi Argentína

Kép: itt a következő CR-szobor, más, mint a múltkori

2017-11-27 11:02:14

Cristiano Ronaldo szobrot kapott a Real Madrid múzeumában. Az új műalkotás most novemberben lett kész, az El Mundo értesülései szerint Navarro Arteago készítette, akinek nagyon kellett ügyelnie a vonalakra, mert a portugál sztár nagyobbik fia eléggé feldúlt volt, amikor márciusban a madeirai repülőtéren meglátta azt a bizonyos szobrot...

szobor Real Madrid Cristiano Ronaldo

Videó: hamarosan kész az Ibra-szobor, ennél már csak a svéd szövege a jobb

2017-06-29 17:37:12

Hamarosan elkészül Zlatan Ibrahimovic szobra. A 35 éves klasszis izgatottan várja a mű befejezését. Az alábbi videót a hivatalos Instagram-oldalán osztotta meg, s csak annyit írt hozzá: „Svédország szimbóluma már majdnem készen van.”

szobor svéd válogatott Zlatan Ibrahimovic Svédország Manchester United

Videó: Ibrahimovic megmutatta, ilyen lesz a szobra

2017-06-29 13:51:25

Zlatan Ibrahimovic Svédországban, Stockholmban kap egy diszkrét, csaknem három méter magas szobrot. Ha minden jól megy, még a nyáron a helyére kerül a svéd ikon mása, amelynek egy részét Ibra Instagram-oldalán mutatta most meg.

videó szobor Zlatan Ibrahimovic

Kép: a CR-szobor készítője újabb Real-játékosról alkotott!

2017-05-31 17:16:22

A 2017-es Bajnokok Ligája-döntőt rendező városban, Cardiffban állították ki azt a szobrot, amely Gareth Bale-t, a Real Madrid walesi játékosát ábrázolja. A műalkotás készítője nem más, mint Emanuel Santos – az a művész, aki nemrégiben Cristiano Ronaldo érdekes szobrát is megalkotta.

szobor Real Madrid Gareth Bale Cristiano Ronaldo

Újpest: felavatták Szusza Ferenc szobrát a Megyeri úton

2017-05-11 19:01:50

Csütörtök délután ünnepélyes keretek között felavatták Szusza Ferenc bronzszobrát a Megyeri úton.

Újpest szobor Szusza Ferenc Stadion Szusza Ferenc

Real: ezt mondta Cristiano Ronaldo a szobrásznak

2017-04-02 09:34:33

Cristiano Ronaldo, a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (La Liga) szereplő Real Madrid támadója csupán egy dolgon változtatna a nemrég leleplezett, őt ábrázoló szobron – számolt be a Sport című lap.

szobor spanyol foci Real Madrid La Liga Cristiano Ronaldo

CR-szobor: „Még Jézus sem tetszett mindenkinek” – véli az alkotó

2017-03-30 12:41:14

Mint ismert, szerdán a Real Madrid klasszisának jelenlétében megtörtént, amit már hosszú hónapok óta tervezgettek: megkapta Cristiano Ronaldo nevét Madeira reptere. A portugálnak szobrot állítottak, amely finoman szólva is sok bírálatot kapott – és a várakozásoknak megfelelően rengeteg mém készült belőle. Most megszólalt a mű alkotója is! 

szobor Jézus Emanuel Santos Cristiano Ronaldo CR-szobor

Képek: megállíthatatlan mémáradat indult a CR-szobor láttán

2017-03-30 09:20:46

Mint azt korábban jeleztük, Madeira repterét szerdán Cristiano Ronaldo nevére keresztelték át. A portugál labdarúgó légikikötőben elhelyezett szobra azonban egy kicsit félresikerült – talán elsőre nem a világklasszis játékos arca ugrik be a műalkotás láttán. Így gondolja ezt az internet kreatív és sok szabadidővel rendelkező népe is, ebből pedig szórakoztató képek készültek! Közben nyilatkozott a szobrot alkotó művész, Emanuel Santos, aki szerint „még Jézus sem tetszett mindenkinek”.

szobor repülőtér mémek mém Real Madrid Cristiano Ronaldo

Kép: elképesztően bizarr szobrot kapott C. Ronaldo Madeirán

2017-03-29 14:06:34

Szerdán a Real Madrid klasszisának jelenlétében megtörtént, amit már hosszú hónapok óta tervezgettek: megkapta Cristiano Ronaldo nevét Madeira reptere. A portugál egy szobrot is kapott, amely sok mindenre hasonlít, speciel Ronaldóra nem.

szobor reptér kép fotó Real Madrid Portugália

Ökölvívás: Papp László-szobrot avattak a fővárosban

2017-03-28 19:02:11

Felavatták az ökölvívó-legenda Papp László egész alakos szobrát kedden a főváros XII. kerületében, a MOM Kulturális Központ mellett.

ökölvívás szobor Papp László

NFL: májusban készül el a Fradi-sas tervezője által álmodott Falcons-szobor

2017-02-21 08:34:03

Március első napjaiban kezdődik, és egészen május végéig tart a tengerentúli amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő Atlanta Falcons új stadionja előtt annak a sólyomnak az építése, amelyet a magyar képzőművész, Szőke Gábor Miklós tervezett és épít meg.

szobor Szőke Gábor Miklós NFL Fradi-sas Ferencváros Atlanta Falcons