Találatok a Szikora Melinda címkére

Találatok száma: 38

Női kézi: megműtötték a Fradi kapusát, hat hónapig lesz harcképtelen

2018-04-10 13:17:05

Sikeres volt Szikora Melindának, a Ferencváros kézilabdázójának műtétje.

női kézi kézilabda Szikora Melinda Ferencváros kézilabda FTC-Rail Cargo Hungaria

Női kézi: elszakadt a térdszalag, az FTC kapusa kiakadt

2018-04-08 11:04:14

Beigazolódtak a félelmek: a Ferencváros Rosztov elleni női kézilabda Bajnokok Ligája-negyeddöntője elején megsérülő Szikora Melindának elszakadt a térdszalagja.

női kézilabda Bajnokok Ligája női kézi BL Szikora Melinda FTC-Rail Cargo Hungaria FTC női kézilabda

Női kézi BL: Szikora Melinda lett a forduló játékosa

2018-02-02 12:02:14

Az EHF szurkolói szavazásának eredménye szerint Szikora Melinda, az Ferencváros kapusa volt a legjobb játékos a női kézilabda Bajnokok Ligája középdöntőjének első fordulójában.

szavazás női kézilabda BL kézilabda Szikora Melinda FTC-Rail Cargo Hungaria

Női kézi BL: magyar játékos a forduló legjobbjai között

2018-01-29 16:07:23

Az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) a Ferencváros kapusát, Szikora Melindát is beválasztotta a női Bajnokok Ligája középdöntője első fordulójának három legjobb játékosa közé.

női kézilabda BL női kézilabda női kézi BL kézilabda Szikora Melinda FTC-Rail Cargo Hungaria

Női kézi BL: csak a hátával nem védett a parádézó Fradi-kapus

2018-01-28 17:51:16

A női kézilabda Bajnokok Ligája középdöntőjének első fordulójában az FTC-Rail Cargo Hungaria 34–26-ra legyőzte a montenegrói Buducsnoszt Podgoricát Dabason. A találkozó után az NSO Tv stábja a parádésan védő Szikora Melindával és a négy gólt dobó, még iskolás balszélsővel, Márton Grétával beszélgetett.

női kézilabda BL női kézilabda női kézi BL kézilabda Szikora Melinda Márton Gréta

Női kézi: nem súlyos a Fradi kapusának sérülése

2017-03-30 13:16:17

Nem súlyos Szikora Melinda sérülése, amit a Ferencváros női kézilabdacsapatának kapusa a Mosonmagyaróvár ellen megnyert bajnoki mérkőzésen szenvedett el.

női kézilabda kézilabda Szikora Melinda FTC-Rail Cargo Hungaria

Női kézi Eb: Felszabadultan játszhatunk, még jól is elsülhet – Szikora

2016-12-12 20:39:59

Finoman szólva sem ígérkezik könnyűnek a középdöntő folytatása a magyar női kézilabda-válogatott számára a svédországi Európa-bajnokságon, mivel kedden a vb- és Eb-címvédő norvégokkal, szerdán pedig a friss olimpiai bajnok oroszokkal találkozunk. A román meccs előtt a kerethez csatlakozó Szikora Melinda azonban úgy véli, felszabadultan játszhatunk ezeken a találkozókon, amiből akár még valami meglepetés is kisülhet.    

női kézilabda Európa-bajnokság 2016 női kézilabda Eb női kézilabda magyar női kézilabda-válogatott Szikora Melinda

Női kézi Eb: Szikora megérezte, hogy készen kell állnia

2016-12-11 13:07:04

Szikora Melinda szombat este csatlakozott Helsingborgban a magyar női kézilabda-válogatotthoz. A ferencvárosi kapus behívására Janurik Kinga sérülése miatt volt szükség. Szikorának az Eb kezdete óta volt egy olyan érzése, hogy készenlétben kell állnia, de miután érdi kollégája annyira kiválóan védett Montenegró ellen, kicsit lemondott a részvételről. Aztán tegnap reggel elkezdtek záporozni a hívások és az üzenetek a telefonjára...  

női kézilabda Európa-bajnokság női kézilabda Eb női kézilabda magyar női kézilabda-válogatott Szikora Melinda Janurik Kinga

Női kézi Eb: Janurik megsérült, Szikorával pótolják a keretben

2016-12-10 13:11:56

A Montenegró ellen 21–14-re megnyert Eb-csoportmérkőzésen pénteken térdsérülést szenvedett Janurik Kinga, a magyar női kézilabda-válogatott kapusa, aki emiatt kikerült a keretből. A helyére Szikora Melindát hívta be Kim Rasmussen szövetségi kapitány.

női kézilabda Eb női kézi Eb magyar női kézilabda-válogatott Szikora Melinda Janurik Kinga

Női kézi BL: a Fradi kapusa két helyen a legjobbak között

2016-10-31 10:24:52

Az EHF Tv hétvégi rangsora szerint Szikora Melindáé, a HC Leipzig elleni BL-csoportmeccset 26–22-re megnyerő FTC-Rail Cargo Hungaria kézilabdázójáé volt a harmadik forduló második legszebb hárítása. A kapus saját bevallása szerint élete védését mutatta be annál a lipcsei akciónál. A büntetőket is védő Szikorát beválasztották a forduló legjobb játékosai közé is.

női kézi BL kézilabda Szikora Melinda Győri Audi ETO KC Győr kézilabda Fradi kézilabda

Női kézi BL: Hihetetlen, ez volt életem védése – Szikora

2016-10-30 14:24:07

A második félidőben pályára lépő Szikora Melinda több nagy védést is bemutatott a HC Leipzig ellen 26–22-re megnyert csoportmérkőzésen a női kézilabda Bajnokok Ligájában. A Ferencváros kapusa az egyik hárítását egyszerűen csak élete védésének nevezte.

női kézilabda női kézi BL Szikora Melinda FTC-Rail Cargo Hungaria

Női kézi: egész pályás gól a Ferencváros kapusától – videó

2016-09-18 14:38:04

A női kézilabda NB I első fordulójában az FTC-Rail Cargo Hungaria idegenben 33–25-re legyőzte a Budaörsöt. A Ferencváros egyik gólját a kapus, Szikora Melinda szerezte, aki egész pályáról talált be a hazaiaknak. A Fradi játékosa nem először szerzett hasonló gólt pályafutása során, az előző szezonban a Debrecen kapuját vette be így.

női kézilabda NB I női kézilabda női kézi NB I Szikora Melinda FTC-Rail Cargo Hungaria

Női kézilabda: nem súlyos Szikora szemsérülése

2016-03-03 19:14:10

Néhány hetes kihagyás vár Szikora Melindára, az FTC-Rail Cargo Hungaria női kézilabdacsapatának kapusára, miután szemsérülést szenvedett. Ezzel nem mulaszt azonban sok mérkőzést, mivel jövő héten válogatott találkozók következnek.  

női kézilabda Szikora Melinda FTC-Rail Cargo Hungaria

Női kézi: Bíró három, Kovacsics két évre írt alá a Fradihoz

2016-03-03 11:23:33

Danick Snelder után Bíró Blanka és Kovacsics Anikó is az FTC-Rail Cargo Hungariában folytatja a pályafutását. A zöld-fehér kézilabdacsapat a hivatalos honlapján jelentette be, hogy a Vácról érkező válogatott kapus három, a győrieket elhagyó irányító két évre kötelezte el magát, miként a már korábban bejelentett 25 éves, vb-ezüstérmes holland beálló is, aki a Thüringer HC-ből érkezik a Népligetbe.

kézilabda Zácsik Szandra Szikora Melinda Nerea Pena Kovacsicz Mónika Kovacsics Anikó

Női kézi BL: Pena a legjobbak között, a Fradi-kapus a top 5-ben

2016-02-29 11:15:55

A női kézilabda Bajnokok Ligájában a ferencvárosi Nerea Penát a legutóbbi forduló három legjobb játékosa közé választotta be az EHF Tv, míg Szikora Melinda védése a negyedik legszebb volt.

női kézi BL női kézi Szikora Melinda Nerea Pena Győri Audi ETO KC Győri Audi ETO KC

Női kézi BL: a Fradi kapta a forduló leglátványosabb gólját

2016-02-22 09:53:00

A női kézilabda Bajnokok Ligájában az elmúlt hét legszebb gólját a Ferencváros kapta az EHF Tv válogatása szerint, de a Larvik otthonában alulmaradó zöld-fehéreknek két saját jelenete is bekerült az összeállításokba.

női kézi BL Szikora Melinda Szekerczés Luca Győri Audi ETO KC FTC-Rail Cargo Hungaria

Női kézi BL: „Az utolsó tíz percben életünkért küzdöttünk”

2016-01-16 18:38:48

A Ferencváros női kézilabdacsapata 30–27-re legyőzte a Larvikot a Bajnokok Ligája 1. számú középdöntős csoportjának második fordulójában, ezzel három pontra növelte előnyét a norvég csapat előtt a második helyen. A találkozót követően Elek Gábor vezetőedző, valamint a Ferencváros két kézilabdázója, Szekeres Klára és Szikora Melinda értékelt az NSO Tv-nek

videó női kézilabda BL női kézi BL Szucsánszki Zita Szikora Melinda Szekeres Klára

Női kézi: így dobott egész pályás gólt a Fradi kapusa - videó

2016-01-15 08:45:40

A női kézilabda NB I szerdai játéknapján a listavezető FTC-Rail Cargo Hungaria 30–18-as győzelmet aratott a DVSC-TVP otthonában. A találkozón eredményes volt a ferencvárosiak kapusa, Szikora Melinda, aki az első félidőben 14–7-es fővárosi vezetésnél kihasználta a hét játékossal támadó ellenfél rendezetlenségét és egész pályás gólt szerzett.

női kézilabda Szikora Melinda Ferencváros