Találatok a SZEOL címkére

Találatok száma: 79

NB II: a PAFC a sereghajtó otthonában botlott meg

2017-03-19 16:54:02

A labdarúgó NB II 26. fordulójában a listavezető Puskás Akadémia FC 1–1-es döntetlent játszott a sereghajtó SZEOL SC otthonában. A Nyíregyháza hazai pályán kapott ki az újonc Dorogtól. A Cigánd a Szolnokkal, a Siófok a Szegeddel, míg a Békéscsaba a Kisvárdával játszott döntetlent.

SZEOL  Puskás Akadémia  NB II 

NB II: a PAFC nem bírt a sereghajtóval, ikszelt a Soroksár is

2017-03-18 20:01:16

A labdarúgó NB II 26. fordulójában a listavezető Puskás Akadémia 1–1-es döntetlent játszott a sereghajtó SZEOL otthonában. A Nyíregyháza hazai pályán kapott ki az újon Dorogtól, az első két helyre hajtó Balmazújváros pedig Zalaegerszegen futott bele csúnya vereségbe. A Cigánd a Szolnokkal, a Siófok a Szegeddel, a Békéscsaba a Kisvárdával, a Sopron pedig a Kozármislennyel játszott döntetlent. A Vác a Budaörsöt győzte le, míg a Cegléd Mosonmagyaróvárról távozott három ponttal. A játéknap utolsó meccsén a Soroksár a hajrában mentett meg egy pontot a Csákvár vendégeként.

ZTE  Vác  Szolnok  Szeged 2011  Soroksár  Sopron 

NB II: négyet vágott a Budaörs, kikapott a Szpari és a ZTE

2017-03-16 16:55:52

Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 A labdarúgó NB II 25. fordulójában a listavezető Soroksár nem bírt a kieső pozícióban álló Cigánddal, míg a Budaörs 4–1-re legyőzte a Csákvárt. A Nyíregyháza 1–0-s vereséget szenvedett a Kozármislenytől, a ZTE pedig 3–2-re kapott ki a Ceglédtől. Nyert a Kisvárda és a Szolnok, előbbi a Sopront, utóbbi a SZEOL-t verte meg.

Zalaegerszeg  ZTE  Szolnok  Szeged  Soroksár  Sopron 

NB II: botlott a Soroksár, simán győzött a Puskás Akadémia

2017-03-16 12:46:14

Hétközi fordulót rendeztek a labdarúgó NB II-ben. A listavezető Soroksár nem bírt a kieső pozícióban álló Cigánddal, így a Prosser Dániel vezérletével 3–0-ra nyerő Puskás Akadémia az élre állt. A Balmazújváros hazai pályán nem bírt a Váccal, míg a Budaörs 4–1-re legyőzte a Csákvárt. A Nyíregyháza 1–0-s vereséget szenvedett a Kozármislenytől, a ZTE pedig 3–2-re kapott ki a Ceglédtől. Nyert a Kisvárda és a Szolnok, előbbi a Sopront, utóbbi a SZEOL-t verte meg.

élő eredménykövetés  Zalaegerszeg  ZTE  Vác  Szolnok  Szeged 

NB II: négyet vágott a Dorog, legyőzte a sereghajtót a Sori

2017-03-12 16:32:29

Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 A labdarúgó NB II 24. fordulójában a Dorog 4–0-ra győzött a Mosonmagyaróvár otthonában, míg a listavezető Soroksár a sereghajtó SZEOL vendégeként nyert 1–0-ra. Először győzött tavasszal a Kisvárda, a Vác pedig a Cegléd ellen gyűjtötte be a három pontot.

Vác  Soroksár  SZEOL  NB II  Mosonmagyaróvár  Labdarúgó NB II 

NB II: szűken nyert a listavezető, négyet vágott a Dorog

2017-03-12 12:10:57

A labdarúgó NB II 24. fordulójában a Dorog 4–0-ra győzött a Mosonmagyaróvár otthonában, míg a listavezető Soroksár a sereghajtó SZEOL vendégeként nyert 1–0-ra. A Puskás Akadémia a hajrában szerzett gólokkal győzte le a Sopront. A Balmazújváros és a Szolnok is idegenben nyert, előbbi a Csákvárt, utóbbi a Békéscsabát verte meg. Először győzött tavasszal a Kisvárda, a Vác pedig a Cegléd ellen gyűjtötte be a három pontot.

Vác  Soroksár  Siófok  SZEOL  Puskás Akadémia  Nyíregyháza 

NB II: megtört az MTE sorozata; nyert a Balmazújváros

2017-02-26 16:05:58

A labdarúgó NB II 14 órakor kezdődő mérkőzésein a Siófok megtörte a Mosonmagyaróvár 11 mérkőzéses veretlenségi sorozatát, a Balmazújváros a SZEOL otthonában győzött, ezzel maradt az élmezőnyben, míg a Cegléd a közvetlen rivális Cigánd ellen szerzett három pontot.

labdarúgó NB II  Siófok  SZEOL  NB II  Mosonmagyaróvár  Cigánd 

Mennyivel nyeri meg a bajnokságot a Puskás Akadémia?

2017-02-17 13:56:04

Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 Vasárnap elrajtol a labdarúgó NB II 2016–2017-es kiírásának tavaszi idénye. A bajnokság végén az első két helyezett jut fel az NB I-be, és az utolsó három együttes esik ki az NB III-ba. A Nemzeti Sport Online szokás szerint esélyt latolgat. A szezon egyik kérdése, hogy a télen alaposan megerősített Puskás Akadémia FC mekkora fölénnyel nyeri meg a bajnokságot, illetve a másik az, hogy a felcsútiak mögött ki végezhet a második helyen – erre négy csapat is pályázik. A kiesés elkerüléséért szintén nagy harc várható, a hátsó régióban tanyázó együttesek közül a Cegléd erősített a legjobban, de a Cigánd és a SZEOL sem adta fel bennmaradási reményeit.

másodosztály  beharangozó  ZTE  Vác  Szolnoki MÁV  Szeged 

NB II: négy labdarúgóval erősített az utolsó napon a SZEOL

2017-02-14 23:49:21

Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 Négy játékossal bővítette keretét a téli átigazolási időszak utolsó napján a labdarúgó NB II újonca, a SZEOL SC – értesült a Nemzeti Sport Online.

magyar átigazolás  SZEOL  NB II átigazolás  NB II  Mihály Dávid 

Felkészülés: a Vasasnak csak ikszre futotta a SZEOL ellen

2017-02-08 16:23:39

A téli időszak nyolcadik, egyben utolsó felkészülési mérkőzésén a Vasas hazai pályán 1–1-es döntetlent ért el a labdarúgó NB II sereghajtója, a SZEOL SC ellen. A Mezőkövesd 3–0-ra kikapott hazai pályán a Kisvárdától.

felkészülés  Vasas  SZEOL  NB II  NB I 

NB II: „A bennmaradáshoz a mérkőzések felét meg kellene nyerni”

2017-02-07 17:27:02

A Ferencváros utánpótlásában is nevelkedő kapus, Prokop Rostislav már biztosan az NB II-es SZEOL labdarúgócsapatában folytatja pályafutását, eközben a szegediek négy játékostól, Fülöp Tibortól, Németh Lászlótól, Schrammel Ádámtól és Dongó Dénestől elköszöntek. Halkó Pál, a klub ügyvezetője pedig azt is elmondta, hogy a bennmaradáshoz a mérkőzések felét meg kellene nyerni.

magyar átigazolás  SZEOL  Prokop Rostislav  NB II átigazolás  NB II 

NB II: kétgólos előnyről bukott a ZTE, kínai csapatot vert a PAFC

2017-02-04 19:57:34

Számos másodosztályú labdarúgócsapat pályára lépett szombaton felkészülési mérkőzésen. A ZTE hazai pályán már két góllal is vezetett a horvát NK Zagreb ellen, a végén mégis kikapott 3–2-re. A Marbellán edzőtáborozó Puskás Akadémia két góllal megverte a kínai Peking Kuoan együttesét. A Siófok 4–3-as vereséget szenvedett a szintén horvát NK Slaven Koprivnicától, a Kozármisleny le tudta győzni a horvát harmadik ligában szereplő NK Varteks Varazdint. A Békéscsaba döntetlent játszott az ASU Poli Timisoara otthonában, míg a SZEOL az UTA Arad „B”-t verte meg. Hármat vágott a Szeged 2011 a Szolnoknak, a Cegléd pedig az NB III-as Szigetszentmiklóstól kapott ki.

felkészülési mérkőzés  ZTE  Vác  Szolnok  Szeged  Siófok 

NB II: négyet vágott a Balmaz, ikszelt a Szpari, a ZTE és a PAFC

2017-01-28 22:07:14

Számos másodosztályú labdarúgócsapat pályára lépett szombaton felkészülési mérkőzésen. A Balmazújváros 4–0-ra legyőzte a román Poli Timisoarát, a Törökországban edzőtáborozó Kisvárda azonban kikapott az orosz Volgar Asztrahántól. A Nyíregyháza, a Puskás Akadémia, a ZTE, a Soroksár és a Cegléd sem bírt harmadosztályú ellenfelével, míg a Szolnok a Csákvár ellen nyerni tudott.

felkészülési mérkőzés  felkészülés  ZTE  Vác  Szolnok  Soroksár 

NB II: hetet vágott a PAFC, hármat a Szolnok és a Csákvár

2017-01-25 17:58:11

Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 Számos másodosztályú labdarúgócsapat pályára lépett szerdán felkészülési meccsen. A Békéscsaba Telkiben legyőzte csoporttársát, a SZEOL-t, míg a Soroksár az NB III-as Budafokkal játszott döntetlent. A Szolnok és a Csákvár egyaránt három gólt szerzett, a ZTE kikapott a Komárnotól Lipóton, a Vác pedig a Siófokot verte meg. A Puskás Akadémia 7−0-ra győzte le a Bicskét.

felkészülési mérkőzés  felkészülés  ZTE  Vác  Soroksár  Siófok 

NB II: hatot vágott a Várda, négyet a SZEOL, a Csákvár ötöt kapott

2017-01-21 22:52:02

Számos másodosztályú labdarúgócsapat lépett pályára szombaton felkészülési mérkőzésen. A Csákvár 5–3-ra kikapott Dunaújvárosban, míg a Kisvárda – 3 x 45 perces meccsen – 6–2-re legyőzte a Nyírbátort. A SZEOL négyet vágott a Mórahalom vendégeként és győzött a Nyíregyháza, a Békéscsaba, a Szolnok és a Budaörs is.

felkészülési mérkőzés  felkészülés  Vác  Szolnok  SZEOL  Nyíregyháza 

Felkészülés: négyet kapott a Misleny, a Csaba Szolnokon nyert

2017-01-18 15:40:06

Több másodosztályú labdarúgócsapat is szerda délelőtt, illetve kora délután lépett pályára felkészülési mérkőzésen. A Békéscsaba a korábbi szolnoki játékos, Nagy István találatával győzött Szolnokon, a Kozármisleny otthon kapott négy gólt az NB III-as Kaposvártól, míg a SZEOL Hódmezővásárhelyen nyert.

SZEOL  Kozármisleny  Kaposvár  Dorog  Békéscsaba  felkészülési mérkőzés 

NB II: Németországból érkezhet kapus a SZEOL-hoz

2017-01-16 20:08:30

Nacsa Péter személyében kapust, Lipták Ákos személyében védőt tesztel a labdarúgó NB II újonca, a SZEOL – számolt be róla a szegedma.hu.

magyar átigazolás  SZEOL  Nacsa Péter  NB II átigazolás  NB II  Lipták Ákos 

Vasas: újabb felkészülési meccs a naptárban

2017-01-07 14:05:38

A labdarúgó NB I-ben szereplő Vasas február 8-án (szerdán) az NB II sereghajtójával, a SZEOL SC-vel játszik felkészülési mérkőzést – számolt be róla a szegedi klub a közösségi oldalán.

labdarúgó NB II  labdarúgó NB I  felkészülés  Vasas  SZEOL  NB I 

Bombaerős lett a PAFC, az élvonalba került a ZTE gólkirálya

2017-01-06 14:14:46

A Magyar Labdarúgó-szövetség igazolási és átigazolási szabályzata alapján a téli átigazolási időszak 2017. január 15-től február 14-ig tartott. A Nemzeti Sport Online az NB I-es átigazolások mellett a másodosztályú csapatoknál is figyelemmel kísérte a téli mozgásokat – nézzük, hogyan változott az NB II-es együttesek kerete!

átigazolási piac  átigazolás figyelő  téli átigazolás  magyar átigazolás  labdarúgó NB II  ZTE 

NB II: Kuntics lett a sereghajtó SZEOL új vezetőedzője

2016-12-20 17:18:54

Zoran Kunticsot nevezte ki új vezetőedzőjének a labdarúgó NB II utolsó helyén álló SZEOL. A szerb szakember székfoglalójában arról beszélt, hogy próbálnak minél több gólt szerezni, és a legfontosabb, hogy a játékosok mindig a maximumot nyújtsák.

Zoran Kuntics  SZEOL  NB II