Találatok a Stipsicz Bence címkére

Találatok száma: 11

Hoki-vb: „Megbeszéltük, hogy a töpörtyűben több energia van, mint a pizzában”

2018-04-23 22:19:43

A magyar jégkorong-válogatott hátrányból fordítva 3–2-re legyőzte az olaszokat a budapesti divízió 1/A csoportos világbajnokság második napján. A mérkőzés után a játékosok közül Galló Vilmos, Sebők Balázs, Sofron István, Stipsicz Bence és Vay Ádám nyilatkozott az NSO Tv-nek.

magyar jégkorong-válogatott divízió 1/A csoportos világbajnokság Vay Ádám Stipsicz Bence Sofron István Sebők Balázs

Jégkorong: Számomra sosem volt kérdés a tanulás – Stipsicz

2018-03-30 12:47:04

Kiderült, úgy bánik a kémcsövekkel, mint a hokiütővel. Stipsicz Bence leendő biokémikusként pontosan tudja, mit mivel kell összekutyulni. A fehérváriak válogatott jégkorongozójának nagy vágya, hogy egyszer gyógyszerész kutatócsoport tagja legyen.

jégkorong Stipsicz Bence

Jégkorong: Stipsicz Bence a kémcsövek között is otthonosan mozog

2018-03-28 12:41:45

Stipsicz Bencét korcsolyával a lábán, ütővel a kezében, hokimezben a jégpályáról ismerjük. A Sportkrémnek most megmutatta, a jégkorong mellett mi tölti még ki az életét: a Fehérvár AV19 21 éves válogatott hátvédje biokémikusnak tanul. A fiatal hokisról a Nemzeti Sport – ezen a héten kivételesen csütörtökön megjelenő – Sportkrém mellékletében még több érdekességet olvashat.

magyar jégkorong-válogatott jégkorong Stipsicz Bence Sportkrém Fehérvár AV19

Jégkorong: „Feljuthatunk, de ki is eshetünk a budapesti vb-n”

2018-03-20 01:34:51

Elkezdte a felkészülést a magyar jégkorong-válogatott az április 22-én kezdődő budapesti divízió I/A csoportos világbajnokságra. Az első edzésnapon az NSO Tv-nek a hosszú sérülés után a jégre március elején visszatérő Szirányi Bence, a válogatottban a februári, lengyelországi tornán bemutatkozó Odnoga Mátyás és a fiatal kora ellenére a védelem alapemberének számító Stipsicz Bence beszélt többek az új kapitány, Jarmo Tolvanen hozta változásokról és az esélyekről a hazai vb-n. 

jégkorong divízió I/A csoportos világbajnokság Szirányi Bence Stipsicz Bence Odnoga Mátyás

Jégkorong: fiatal hátvédjével hosszabbított a Fehérvár

2018-02-06 14:25:43

A 21 éves Stipsicz Bence hosszabbított a Fehérvár AV 19 jégkorongcsapatával – közölte a klub hivatalos honlapján. A hátvéd kétéves szerződést írt alá.

Stipsicz Bence Fehérvár AV19

Jégkorong: a válogatott fiatal kiválósága Fehérvárra igazolt

2017-06-16 14:36:51

A tengerentúlról hazatérő válogatott hátvéd, Stipsicz Bence a Fehérvár AV19 jégkorongcsapatánál folytatja a pályafutását – adta hírül a klub hivatalos honlapja.  

Stipsicz Bence Fehérvár AV19 EBEL

Jégkorong-vb: Stipsicz szerint az amerikaiak mindenben jók

2016-05-12 18:09:19

A magyar jégkorong-válogatott legközelebbi világbajnoki ellenfele, az amerikai csapat a játék minden apró elemében jó – mondta Stipsicz Bence, a magyar csapat második legfiatalabb játékosa csütörtökön a távirati irodának.

jégkorong hoki-vb Stipsicz Bence Rich Chernomaz Majoross Gergely Diego Scandella

Jégkorong ol. sel.: A csalódottságot el kell felejteni – Rajna

2016-02-15 08:19:18

Nagy Gergő önkritikusan értékelt a budapesti olimpiai selejtezőt követően, ahonnan a házigazda magyar jégkorong-válogatottnak a lengyelektől szétlövés után elszenvedett vereség miatt nem sikerült továbbjutnia. A fiatal Stipsicz Bence az elpuskázott lehetőségeket hiányolta, a rutinos Rajna Miklós ugyanakkor figyelmeztetett: a mostani csalódottságunkat nem szabad magunkkal vinnünk, mert az hatással lehet a vb-felkészülésünkre, de még a szentpétervári teljesítményünkre is.

magyar jégkorong-válogatott magyar jégkorong-válogatott jégkorong Stipsicz Bence Rajna Miklós Nagy Gergő