Találatok a Stanley Aborah címkére

Találatok száma: 11

Anglia: a két exfradista egymás tenyerébe csapott

2015-12-26 16:58:57

Stanley Aborah, az angol negyedosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Notts County játékosa szerződést hosszabbított a klubbal.

Stanley Aborah Ricardo Moniz Notts County Anglia

FA-kupa: MU-legendák előtt balhézott az exfradista a szurkolókkal

2015-11-07 11:52:11

Julian Jenner, az angol negyedosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Notts County középpályása összebalhézott a szurkolókkal a Salford City elleni összecsapáson az FA-kupában, a drukkerek azonban nem hagyták magukat… A lelátón ráadásul illusztris vendégek foglaltak helyet.

Stanley Aborah Ricardo Moniz Julian Jenner FA-kupa

Anglia: újabb exfradista Moniz keretében, ő a 14. szerzemény

2015-07-17 19:31:09

Újabb korábbi ferencvárosi játékos szerződött az angol negyedosztályú Notts Countyhoz, amelynél Ricardo Moniz, az FTC korábbi vezetőedzője összegyűjti szerződés nélkül tengődő korábbi munkatársait: Julian Jenner után Stanley Aborah is aláírt a Nottsnál.

Ferencváros Notts County Ricardo Moniz Stanley Aborah

Anglia: Moniz Jenner mellett egy másik exfradistát is vinne

2015-07-04 09:03:37

Mint azt jeleztük, a Ferencváros korábbi mestere, Ricardo Moniz az angol negyedosztály rajtjára készülő Notts Countyhoz hívja Julian Jennert, de nem ő az egyetlen volt fradista, akit a holland szakember csábít.

magyar átigazolás Stanley Aborah Ricardo Moniz Notts County Julian Jenner

FTC: a távozó légiós a belga másodosztályban tűnt fel

2013-07-23 18:34:56

A labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencvárostól távozó Stanley Aborah a belga másodosztályú Antwerpnél van próbajátékon. A 26 éves belga-ghánai középpályás a voetbalkrant.com beszámolója szerint új klubot keres, mivel a Fradinál lejárt a szerződése.

nemzetközi átigazolás magyar átigazolás Stanley Aborah FTC

Az FTC 1.5 milliárdból gazdálkodik

2013-06-09 09:11:43

A Ferencváros labdarúgócsapata 1.5 milliárd forintból gazdálkodhat a következő szezonban. Orosz Pál szerint ez nem olyan sok, mint amilyennek első hallásra tűnik. Az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója a Nemzeti Sportnak elmondta azt is, kik távozhatnak tőlük a nyáron, illetve melyik posztokat erősítenék meg.

Stanley Aborah Quenten Martinus Orosz Pál NB I FTC

Videó: bohózatba illő Fradi-gól, Bozsovics lökdösődött

2013-04-24 19:17:23

A Ferencváros fölényesen győzött a Videoton ellen a labdarúgó Ligakupa döntőjében. A fővárosiak negyedik találata érdekes körülmények között született. Idézet közvetítésünkből: „Egy jobb oldali beadás után Böde alig négy védővel harcol meg sikeresen, az ötös és a 16-os közötti területig küzdi be magát, lövését azonban kivédi a jobb alsó előtt Bozsovics. A kipattanót Stanley Aborah estében jobbal kapura kaparja, közben Bozsovics elkapja a lábát, de a középpályás éppen ráesik a labdára, amely a jobb alsóba csorog.” Az eset után a kapus Mladen Bozsovics lökdösődni kezdett a Fradi-játékosokkal. Szurkolói videó.

videó ferencváros Videoton Stanley Aborah Mladen Bozsovics Ligakupa

A Ferencváros három góllal verte a Pápát

2013-03-03 15:55:33

A labdarúgó NB I első tavaszi fordulójában a Ferencváros a Lombard Pápához látogatott, és a zöld-fehérek magabiztos, háromgólos győzelmet arattak.

közvetítés Stanley Aborah NB I 18. forduló NB I Lombard Pápa Julian Jenner

FTC: az Ajaxnál nevelkedett Aborah is aláírt - hivatalos

2013-02-20 19:18:12

A labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros bejelentette a korábbi belga utánpótlás-válogatott Stanley Aborah szerződtetését.

magyar átigazolás Stanley Aborah Ferencváros

Játékossors: az FTC kiszemeltje Dániában próbázott, hiába

2013-02-19 18:46:18

Dániában járt próbajátékon Stanley Aborah, ám a Bröndby nem kínált szerződést a belga védekező középpályásnak. A labdarúgó NB I-ben szereplő FTC által is tesztelt futballista már el is hagyta a dániai sereghajtó edzőtáborát.

nemzetközi átigazolás Stanley Aborah FTC Bröndby