Találatok a Spielberg címkére

Találatok száma: 5

Videó: nem akárhogy úszta meg a motorversenyző a nagy esést

2018-08-11 22:27:49

Az ausztriai Spielbergben tartózkodik jelenleg a MotoGP mezőnye, ugyanis a Red Bull Ringen rendezik az Osztrák Nagydíjat. A Moto2-es kategória egyik szabadedzése esőben zajlott, amelyen érdekes jelenet játszódott le. Nagasima Tecuta ugyanis az igencsak vizes pályán megcsúszott a motorjával, ami így az oldalára dőlt, ám ahelyett, hogy Nagasima leesett volna a gépről, annak „oldalát meglovagolva”, szörföshöz hasonló mozdulatokat bemutatva csúszott tovább. A motorról csak azután esett le, hogy az elhagyta a pályán, és megállt a füvön. A sebesség szerencsére ekkor már nem volt nagy, a japán motoros sérülés nélkül megúszta a látványos esetet.

videó Spielberg Osztrák Nagydíj Moto2

F1: Ferrari-pólós Hamilton-drukkerek, Bottas nem iszik cipőből

2017-07-10 11:32:51

Karrierje második győzelmét szerezte meg az Osztrák Nagydíjon a Mercedes finn pilótája, Valtteri Bottas. Visszatekintünk a futam legviccesebb, legérdekesebb pillanataira, köztük a futamgyőztes gyanús rajtjára, Max Verstappen vesszőfutására és a narancsba boruló lelátóra, illetve arra is, hogyan sikerült Daniel Ricciardo már-már hagyományosnak mondható, cipőből történő pezsgőivászata. Íme, az F1-legek!

mémek Valtteri Bottas Spielberg Osztrák Nagydíj F1 Daniel Ricciardo

Red Bull Air Race: történelmi győzelem az első havas (!) futamon

2016-04-24 17:19:15

Az elemeket és a világ legjobb pilótáit is legyőzte Matthias Dolderer a Red Bull Air Race második, spielbergi futamán. A német pilóta első győzelmét aratta a sorozatban, amellyel a pontverseny élére ugrott. A havas versenyen a helyi kedvenc osztrák Hannes Arch végzett a második, míg a 2014-es világbajnok brit Nigel Lamb a harmadik helyen.  

sportrepülés műrepülés Spielberg Red Bull Air Race Matthias Dolderer Hannes Arch

Red Bull Air Race: a spanyol alatt is nyerő a világbajnok gépe

2016-04-23 14:34:00

Spielbergben folytatódott a Red Bull Air Race versenysorozat. A világbajnokság második helyszínén a visszavonuló Paul Bonhomme gépét megöröklő spanyol Juan Velarde volt a leggyorsabb az időmérő edzésen, megelőzve a hazai „hőst", Hannes Archot.

sportrepülés műrepülés Spielberg Red Bull Ring Red Bull Air Race

Videó: nem Räikkönenék ijedtek meg a legjobban a balesetben

2015-06-23 17:56:42

Érdekes szurkolói videó látott napvilágot a spielbergi Formula–1-es futamon történt balesetről Fernando Alonso és Kimi Räikkönen között. A felvételen egy pályamunkás nagyon megijedt, másrészt egyesek úgy vélik, hogy a hetedik másodpercben látható, amint Alonso meglöki a finn pilóta autóját. A spanyol lenne tehát a hibás?

videó Spielberg Kimi Räikkönen Fernando Alonso